Met een nieuw bevestigingssysteem van de fabrikant laminaat Classen biedt alle voordelen van een laminaatvloer nu ook op muren en plafonds.

De revolutionaire, waarvoor patent is aangevraagd montage systeem is geïntroduceerd op de DOMOTEX 2010 aan het publiek. Met dit idee, het bedrijf toont eens te meer zijn buitengewone vermogen om te innoveren.


Voortzetting van de laminaatvloer

Het idee om een ​​dergelijk systeem te ontwikkelen, met de nieuwe generatie van laminaat formaten en decors heel duidelijk. Vooral in tegelvloeren, is het ook zo dat zij aan de schouderhoogte bleef de wand. Met de huidige tegelformaten, en bijv. Steendecors dit vervolg is natuurlijk voor de hand liggend voor laminaatvloeren. Op deze manier, lelijke muren krijgen een zeer homogeen, schoon en dus zeer aantrekkelijk gezicht weer.

Flexibele snelle installatie systeem

Op de komende Domotex van 16 tot 19 januari 2010 Hannover, kunnen de bezoekers zelf zien de echte innovatie en kan het resultaat van deze ongebruikelijke verticale installatietechniek verbazen.
Dit wordt bereikt door een gepatenteerde bevestigingssysteem dat bestaat uit verschillende componenten. Samen met laminaatvloeren die zijn uitgerust met de Classen megaloc quick leggen systeem wordt geproduceerd op deze manier iets nieuws. Elke laminaatvloer met Classen megaloc is zeer eenvoudig te installeren op de nieuwe montagesysteem op muren en plafonds. Met montage clips, worden de platen gemakkelijk gemonteerd op een railsysteem.

Eenvoudige installatie op de muur

Indien de montagerails Eenmaal geassembleerd, bevestigen het laminaat planken aan de muur is niet moeilijker dan tot op de vloer. De zaal is - Classen megaloc typische - net te stellen en zwaaide. En zoals verwacht van megaloc, de verbinding klikt met één klik. Degenen die op aantrekkelijke, hoge kwaliteit op zoek muuroppervlakken waarde hechten gaat om dit montage systeem in de toekomst zeker nog niet voorbij. Bovendien, klassen brengt natuurlijk ook weer nieuwe inrichting trends en collecties.

Effectieve geluidsisolatie ruimte

Sinds de zomer van dit jaar, de uitrol van de nieuwe high-impact geluidsisolerende laminaatvloer lopen, zachte&silent 'met succes. Deze werd gepresenteerd op de recente Domotex nog onder de werktitel, Harmony'.
De innovatieve, Airsolution 'zei isolatie-technologie, zorgt voor een kamer geluidsisolatie van meer dan 50%. Het is gebaseerd op luchtgeïsoleerd vanaf bovenkant HDF drager en de klassieke geïntegreerde isolatiemat onder houtmateriaal carrier. Het resultaat is een heel stil laminaat.
De nieuwe technologie Airsolution het laminaat toepassingen gereflecteerde geluid er al effectief van de plaats waar het ontstaat: boven de HDF-plaat, dat is de werkelijke oorzaak van de kamer geluid.