Jossa on uusi asennusjärjestelmä laminaatin valmistajan Classen tuo kaikki edut laminaattilattia nyt myös seinät ja katot.

Vallankumouksellinen, patentoidusta asennus järjestelmä käyttöön vuoden Domotex 2010 yleisölle. Tätä ajatusta, yhtiö osoittaa jälleen kerran hänen oivallinen kyky innovoida.


Jatkaminen laminaattilattia

Ajatus kehittää tällaista järjestelmää, jossa uuden sukupolven laminaatti formaatteja décors ilmeistä. Erityisesti laattalattiat, se on myös niin, että ne ovat ajan hartiakorkeus edelleen seinään. Nykyisen laatta muodossa, ja esim. Stone décors tämä jatkaminen on tietenkin selvää laminaattilattia. Näin ruma seinät käyvät hyvin homogeeninen, puhdas ja siksi erittäin houkutteleva kasvot uudelleen.

Joustava nopea asennus järjestelmä

Tulevassa Domotex alkaen 16-19 01 2010 Hannover, vierailijat voivat nähdä itse todellisia innovaatioita ja voivat hämmästyttää tulos tämä epätavallinen pystyasennukseen tekniikkaa.
Tämä on käytössä patentoitu asennusjärjestelmä, joka koostuu eri komponentteja. Yhdessä laminaattilattia, jotka on varustettu Classenin megaloc nopea laskeminen järjestelmä on tuotettu tällä tavalla jotain uutta. Kukin laminaattilattia Classenin megaloc on erittäin helppo asentaa uuteen asennusjärjestelmä seinien ja kattojen. Kanssa asennuskiinnikkeet, levyt on helppo asentaa kiskoon järjestelmään.

Helppo asentaa seinään

Jos asennuskiskot Kun se on koottu, kiinnitetään laminaatti lankut seinällä ei ole vaikeampaa kuin lattialle. Halli on - Classenin megaloc tyypillinen - vain asettaa ja kääntyi. Ja odotetusti megaloc, yhteys napsahtaa yhdellä klikkauksella. Ne, jotka asettavat houkutteleva, laadukas näköinen seinäpintoihin arvo tulee tähän asennusjärjestelmästä tulevaisuudessa varmasti ole ohi. Lisäksi luokissa tietenkin tuo takaisin uusi sisustus trendejä ja kokoelmista.

Tehokas äänieristys tilaa

Kesästä tänä vuonna, käyttöönotossa uuden iskunkestävä äänieristetty laminaattilattia käynnissä, pehmeä&hiljainen 'menestys. Tämä esitettiin hiljattain Domotex vielä työnimellä, Harmony'.
Innovatiivinen, Airsolution 'mainittu eristys teknologia, säädetään huoneen äänieristystä yli 50%. Se perustuu ilmaeristeiseen pinnan yläpuolella HDF kantajan ja klassinen integroitu eristävä matto alle puumateriaalin kantaja. Tuloksena on todellinen hiljainen laminaatti.
Uuden teknologian Airsolution laminaatin käyttötarkoituksiin heijastuneen äänen jo olemassa tehokkaasti, jos se on peräisin: yläpuolelle HDF, joka on todellinen syy huoneen äänen.