Med et nyt monteringssystem af laminatet producenten Classen bringer alle fordelene ved et laminatgulv nu også på vægge og lofter.

Den revolutionerende, patentanmeldte monteringssystem indføres ved DOMOTEX 2010 til offentligheden. Med denne idé, at selskabet endnu engang viser hans ekstraordinære evne til at innovere.


Fortsættelse af laminatgulve

Ideen om at udvikle et sådant system, med den nye generation af laminat formater og decors ganske indlysende. Især i flisegulve, er det også, så de er op til skulderhøjde fortsatte til væggen. Med de nuværende fliseformater, og fx Stone decors denne fortsættelse er selvfølgelig oplagt for laminatgulve. På denne måde grimme vægge får en meget homogen, ren og derfor yderst attraktivt ansigt igen.

Fleksibel hurtig installationssystem

På den kommende Domotex, den 16.-19 januar 2010 Hannover, kan de besøgende se for sig selv den virkelige nyskabelse og kan forbløffe resultatet af denne usædvanlige lodret installation teknik.
Dette muliggøres ved en patentanmeldt monteringssystem, der består af forskellige systemkomponenter. Sammen med laminatgulve, der er udstyret med den Classen megaloc hurtig lægning systemet er produceret på denne måde noget nyt. Hver laminatgulv med Classen megaloc er meget nemt at installere på den nye monteringssystem på vægge og lofter. Med monteringsclips, er brædderne let monteres på et skinnesystem.

Nem installation på væggen

Hvis monteringsskinnerne Når samlet, fastgøre laminat planker på væggen er ikke sværere end om på gulvet. Hallen er - Classen megaloc typiske - bare sæt og svingede. Og som forventet fra megaloc, forbindelsen snaps med et enkelt klik. De, der placerer på attraktive, høj kvalitet udseende vægflader værdi kommer til dette monteringssystem i fremtiden, slet ikke over. Hertil kommer, at klasser selvfølgelig bringer også tilbage nye indretning trends og kollektioner.

Effektiv lydisolering rum

Siden sommeren i år, udrulningen af ​​den nye stor effekt lyd isoleret laminatgulv kører, blød&tavse 'med succes. Dette blev præsenteret på det seneste Domotex stadig under arbejdstitlen, Harmony'.
Den innovative, Airsolution 'isolationen teknologi, tilvejebringer et rum lydisolering på over 50%. Den er baseret på en luft-isolerede overflade over HDF bærer og den klassiske integrerede isolerende måtte under træmaterialet bærer. Resultatet er en reel Stille laminat.
Den nye teknologi Airsolution laminatet anvendelser reflekteret lyd der allerede effektivt på hvor det stammer: over HDF-plade, som er den egentlige årsag til rummet lyd.