Late Lammas kuin puku - Paneeli karnevaali pieniä ja suuria lampaita


(Prcenter.de) Birkenfeld. Puku maker Marco Porta alkaen Birkenfeldissä on keksittävä jotain hyvin erikoista tulevan Carnival kausi - tästä lähtien puvut hauska, Shaun myi lampaat'. Shaun on nimetty kiitettyä tv-sarjoja ja teki ensimmäisen median esiintyminen Wallace-ja-Gromit elokuva "Under lampaita".

Nopeasti vilkas, utelias ja aina suuria suunnitelmia taonta lampaita on hyppäsi ytimeen suuren ja pienen yleisön. Ikimuistoinen kuin Shaun selitetty suunnitelma elpymistä nukke karitsan Timmy on liitutaulu muut lampaat laumansa. Aika, jonka Shaun aikoina jaettu mitään ohjeita tai selityksiä, suunnitelmat ovat tietenkin erittäin väärin.

"Olemme jo vuosia suuria faneja Shaun, jossa lisensointi todellinen unelma koko joukkue.", Sanoo toimitusjohtaja Marco Porta. Shaun puvut tulevat aikuisten & Lasten kokoa. Aikuisen lampaat ovat yhtä kokoa, pienemmän puvut kaksi vaihtoehtoa 4-6 ja 7-9 vuotta valinnassa. Täällä lapset puvut noudattavat määrätty lelu standardin EN 71 Ensimmäinen käyttöön uuden puku International Toy Fair 2009 Nürnbergissä. Täällä ostajat ja lehdistö ovat uudessa tuotteilla on mahdollisuus innostunut & tietävät rakastettava lammas. Valtion Marco Porta hallissa 9, C98.

Marco Porta puvut Ltd. & Co KG on erikoistunut korkealaatuisten ja yksinomainen puvut. Valikoimassamme on yli 2000 kohteita, jotka myydään pääasiassa jälleenmyyjille. Toimitusjohtaja Marco Porta ja henkilökunta innolla viettää aikaa Shaun: "lammas, joka aina käyttäytyä hullu kun autoritaarinen viljelijä ei ole etsimässä - joka sopii hyvin Carnival ja Carnival."

lisää "Karnevaali pukuja televisio" lue meidän Carnival sivuilla.