Lavtryksventil og vask vandhane

Lavtryksventil og vask vandhane

Installere lavtryks-fitting

I installationen køkkenet, er der ofte spørgsmålet om, hvilken varmtvandsforsyning er vedlagt. Især i enfamiliehuse med central varmtvandsforsyning, stien mellem opvarmning med varmt vand og køkken er for langt til at bruge det varme vand uden store tab. Her, anbefales en separat varmt vand ved hjælp af små hukommelse eller vandvarmer.

Er på grund af den pågældende energiforsyning, en vandvarmer i det lange løb er en økonomisk investering. Men hvis du vige tilbage fra de høje startomkostninger, nå til vandvarmere. Men forsigtighed er nødvendig her. De to systemer af komprimeret og ikke-komprimeret lagring afviger ikke kun i byggeriet, de kræver forskellige fittings.

Oversigt: Installer sink Blandingsbatteri og lavtryks-ventil

 • Funktion af trykakkumulatorer og pres forskydning
 • Sikkerhed
 • Untertischgerät oversink enhed
 • Forbinde lavtryks-fitting
 • Sink: Alt stram?
 • Billige armaturer - ulemper støj ledelse

Funktion af trykakkumulatorer og pres forskydning

Til produktion af varmt vand mellem varmeapparater, trykakkumulatorer og tryk forskydning (lavt tryk) er diskrimineret. For at forstå funktionen af ​​et lavtryks-montering, er det vigtigt at kende strukturen i de forskellige systemer.

Heater kun varme vand, når der er behov og løber gennem vandvarmeren. De danner en meget energibesparende enhed, da mindre vand opvarmes efter behov. For at give nok varmt vand til rådighed, skal det opvarmes hurtigt, som kræver en kort enorm magt. Ikke alle elektriske installation er egnet til det. Tilsvarende vandvarmer, på grund af den iboende teknologi, omkostningskrævende end varmtvandsbeholder,

akkumulator Tilsæt varmt vand og varme det til, hvis det er nødvendigt. Selvom opbevaring altid betyde tab, men enhederne er relativt enkel, og derfor billigere at købe. En væsentlig ulempe ved denne varmtvandslagertank er det resulterende tryk. Når vandet opvarmes, ekspanderer og skaber et overtryk. Uden særlige foranstaltninger trykket ville skubbe det varme vand tilbage i linje og der sikre jævn varme, hvilket øger risikoen for legionella.

For lille hukommelse af trykket kan absorberes af indretningen og en kontraventil forhindrer opvarmning af ledningsvand i rørsystemet. Større butikker kan ikke længere absorbere dette pres, og derfor kræver en såkaldt sikkerhedsgruppen. Denne består af to dele: kontrollen og overløbsventilen. Kontraventilen forhindrer opvarmning af vandet i ledningsnettet og aflastningsventilen tillader højt tryk i form af vand i afløbet. I gamle installationer af afløbsslangen er ofte kendt endnu, som førte fra varmtvandsbeholderen i vasken, i brusebadet eller badet. I dag er sikkerhedsgrupper integreret i rørsystemet.

Lavtryksventil og vask vandhaneDrift af lavtryks-fitting

Ikke-trykakkumulatoren eller lavt tryk akkumulator arbejde uden pres og dermed undgå problemet med overtryk. Modsætning tryk opbevaring af ferskvand ikke føres gennem hukommelsen til ventilen og der åbnes og lukkes. Trykløst butik forsyningen koldt vand (billedet lyseblå) reguleret af det lave ventil trykket før trykfri opbevaring. Hvis det varme vand åben til ventilen, (mørkeblå slange) passerer gennem koldtvandsventilens til trykløs lagring og skubber det varme vand fra hukommelsen via det andet rør (rød) fra fittingen.

Funktionen ligner en vandkande. Er tilbage i Vandkande med en slange vand og har nået sin kapacitet, overskydende vand løber ud af tuden. Hvis du tilslutter vandforsyningen, ingen vand løb og dermed heller ikke noget vand fra vandkande. forbliver den vanding selv "åbent" og således trykfri.

Dette funktionelle struktur har den fordel, at det resulterende i opvarmning tryk kan undslippe gennem ventilen. Det forklarer, hvorfor kører på ikke-tryksatte systemer ofte vand fra hanen. I dette øjeblik vandet opvarmes i hukommelsen.

Den passende lavtryks-ventil kan ses let på de tre tilslutninger (slanger). Desuden er emballering af lavtryks-fittings ofte markeret med en rød flash.

Sikkerhed

Eftersom lavtryksventiler lukkes for vand før hukommelsen, er det bydende nødvendigt at åbne før forbindelsen til det elektriske net af varmtvandshanen og dermed hukommelsen er fyldt med vand.

Pres-gratis lagerplads skal forblive trykket! Derfor skal stikkontakten vand aldrig være lukket ved vandhanen eller alvorligt drosles. Dette refererer til dels belufteren der skal anvendes, som skal være egnet til en trykfri installation, og for det andet til slange vedhæftede filer. Disse kan knækkes og dermed forhindre en skypumpe. Vandet ville ophobes i dette tilfælde varmtvandsbeholder og udvikle et tryk i et tryk-gratis lagerplads er ikke designet.

Untertischgerät oversink enhed

Hvor over- og under-bord enhed

Trykakkumulator og trykfri opbevaring differentieret efter deres placering til udsugningspunktet. Hvis det varme vand lagertank til en samling indrettet nedenfor, betegnes den som en sub-table-enhed og når den er installeret ovenfor som en bordplade enhed. Eksternt, kan de forskellige varianter skelnes sjældne, som producenterne gerne spare penge og bruge den samme tilfældet for begge talte satser. Men den indre struktur er væsentligt anderledes. Eftersom varmt vand stiger, skal vandet tilbagetrækning altid være over oplagring og det kolde vand indstrømning nedenunder. Nu, en Untertischgerät simpelthen vendes og anbragt over, på den ene side vandet ville blive fjernet fra neden og løbe ud på den anden en trykløs opbevaring. Derfor altid være opmærksom på mærkningen og for at lette parti installation.

Forbinde lavtryks-fitting

Som du kan se på billedet ovenfor, skal du oprette forbindelse tre kabler til installation af et lavtryks-ventil:

 1. Den koldtvandsforsyningsledningen direkte til den vinkel ventil
 2. Varmtvandsforsyningen linje fra ventilen til trykløs lagring
 3. Den koldtvandsforsyningsledningen fra ventilen til trykløs lagring

Moderne stål flettede vandledninger er farvekodede i almindelighed og deres forbindelse beskrevet i anvisningerne. Med de røde og blå rør betegnes ofte varmtvandsbeholder, som har de samme farvede porte. Det tredje rør (til direkte tilslutning til vandforsyningen) sædvanligvis ikke yderligere karakteriseret, men adskiller sig ofte af en anden længde.
Drej skruen med hånden først på, så eventuelt med at føle en kvart omgang med nøglen efter. Mere er ikke nødvendig, da gummipakninger til tætning godt uden meget pres. Hvis mere kraft påføres, kan pakningen blive beskadiget og ikke længere forsegler med en stor indsats.

Sink: Alt stram?

Nu funktionen og lække check. Vær forsigtig under hele funktion test lækager på beslagene, især på kolde vandforsyning til væggen.

 • Drej først koldt vand fra hanen på eller dreje blandingsbatteriet i det kolde vand området og trække op.
 • Nu slå varmt vand på lagerenheden skal fyldes med vand. Vent, indtil vandet løber tilbage gennem hanen - Før varmtvandsbeholderen ikke skal være tilsluttet lysnettet!
 • Tilslut nu varmtvandsbeholderen til strømforsyningen og kontrollere, om lampen signalerer varme funktion.
 • Sidste: Vent et stykke tid og kontrollere varmen fra vandet: Om nødvendigt justeres varmeafgivelsen af ​​drejeomskifteren på. 

Alt fungerer, alt stramt? Så din varmtvandsbeholder er klar tilsluttet og klar.

Billige armaturer - ulemper støj ledelse

Fittings er en af ​​de største kilder til støj i hjemmet: det strømmende vand forårsager rørene til at vibrere, som transmitteres i hele hjemmet. Især i boligblokke, repræsenterer dette et problem, hvis du føler dig forstyrret naboerne.

Når man designer en særdeles gunstige markedsforhold byggeri vandhaner normalt støjen er forsømt af prismæssige grunde. Dette kan i væsentlig forstyrre senere - for eksempel, hvis køkkenet er placeret ved siden af ​​soveværelset.

Derfor til ventiler med et lavt støjniveau en speciel forsegling udformet ifølge DIN 4109:e Disse producerer konsekvent kun 20 dB (A) støjniveau - højest stativet i testen 47 dB (A). Det kan sammenlignes med forskellen mellem et stille rum og normal taler volumen.

Køb vask vandhane på Westfalia