Lawn kant og græsplæne kantning

Lay græsplæne kantning sten

Lawn kant og græsplæne kantning

Mens begrænse kanterne af græsplæner, blomsterbede, stier eller havebassinet udlægning af kantsten er en god løsning til at forhindre byspredning af plænen. Lawn endelige sten tjene som Mähkante, forenkle plænepleje.

Ved lægning græsplænen kantning sten der er forskellige måder og et par tips, som du bør følge. Man kan lægge af sand eller på et fundament af cement mix græsplæne kantning sten i en seng. Hvis jorden er tung og lerede, sandede tilstrækkeligt som grundlag for det meste lavet i løs jord anbefales en ordentlig fundament. Blandingen skal være groft mason sand og del beton af fire dele og blandes med lidt vand, så det er hårdt og let at bearbejde.

Fundamentet er ikke støbt men stampes. Ellers forberedelserne svarer til dem når om i sandet.

Indhold på græsplæne kantning sten

  • Lay græsplæne kantning sten ordentligt
  • Lay græstørv begrænsende Curved
  • Cascading af kantsten
  • Udlægning af kantsten
  • Pond surround med kantsten

Man kan sandet i forholdet 3: blandes med cement én, men 4: 1-cementblanding som stabil i dette tilfælde og kan senere let fjernes igen, når senge skal skiftes en gang eller en have dam er oprettet.

Er et værdifuldt indsats på forhånd at foretage en Beetplanung for at senere arbejde til overs.

Bliv inspireret og finde nedenfor vigtige oplysninger om korrekt installation af kantsten.

Lawn kant og græsplæne kantning

Lay græsplæne kantning sten ordentligt

at installere græsplæne kantning sten er ikke specielt svært: Løft en lille grøft langs regionen til at begrænse græsplæne stykke. Dette bør være så dybt, at der endnu kan projicere tre til fire centimeter stenen fra jorden og samtidig kan placeres på bunden af ​​en underbund på omkring tre centimeter af sand.

Så stenene være positivt indsat i grøften og naglet ned kortvarigt med et plaster hammer. Forudsat, at kanten er at køre på jordoverfladen, bør tilpasningen kontrolleres med en kort vaterpas.

Det opgravede materiale fordeles i de resterende huller foran og bag kantsten og også komprimeret. Hvis der efter en lidt wobble prøve alt er, har du gjort alt rigtigt og nu en permanent lukket græsplæne kant i din have.


Lawn kant og græsplæne kantning

Lay græstørv begrænsende Curved

Kantning sten må ikke lægges strengt geometriske: Med specielle installationssystemer, for eksempel, har forreste og bageste afrunding, endda kurver og Schlängellinien kan lægges. Således er en organisk form af plænen produceret i modsætning til den strenge rektangel.

Rådfør hvilken blok gør ville være ideel til at sætte dine planer i et havecenter.

Cascading af kantsten

Lawn kant og græsplæne kantning

Kantning sten kan også lægges stigende cascading, for eksempel i en bjergskråning. Så jorderosion og køre effektivt forhindret.

For store afstande mellem de afgrænsede grænseområder skal derefter gives til en fangenskab grundsten dog. Her enten udkragede mund strukturer eller i beton er mulige.

Tjek vores artikel om forskellige Verianten skråningen stabilisering.

Udlægning af kantsten

Lawn kant og græsplæne kantningLawn kant og græsplæne kantning

At lægge man skal bruge en speciel plaster hammer. Dette skader ikke stenene og sikrer, takket være sin store vægt, for en stabil og sikker pasform af stenene i undergrunden. 

Takket være de afrundede lederne af plænen kantning sten også buede senge eller udsagn er nemt at oprette. 

Lawn kant og græsplæne kantningLawn kant og græsplæne kantning

De græsplæne kantning sten danner en ren overflade mellem seng og græsplæne. Du bør fastsættes to til tre centimeter højere end den efterfølgende græsplæne.

Med kantsten din fantasi kender ingen grænser. Bliv inspireret af magasiner og skabe individuelle haven sektioner ved klare linjer eller kurver. For samtidig skabe struktur og et harmonisk samlet koncept.

købe græsplæne kant på Amazon

Pond surround med kantsten

Lawn kant og græsplæne kantning

Kant sten tager for eksempel, dammen i haven - så vandet i dammen og græsset bliver udenfor, hvor det hører hjemme. Dammen kantning forbliver stabil og erosion resistente, hvilket øger levetiden på din dam klar ..

Derfor græsplæne kantning sten er egnet ikke kun som en seng kabinet, men også for at binde vand områder i haven. De giver for afgrænsning og dermed øge sikkerheden i haven og påvirke sin form positivt.