Looping Louie en Co - drinkplezier voor het nieuwe jaar

Looping Louie en Co - drinkplezier voor het nieuwe jaar

Party Games voor de viering van de New Year's

Party spelen te genieten, niet alleen bij kinderen erg populair, soms het kind wekt bij volwassenen en leidt tot varianten die de consumptie van alcohol en vaak de stemming te verhogen spel. - Zolang je niet overdrijven!

De home improvement redactie heeft hier hun favorieten gemonteerd onder het drinken van games. Geniet van het spelen en feesten!

Inhoud over drinkplezier

  • looping Louie
  • Looping Louie voor acht personen
  • Mäxchen
  • De waarden in Maxie
  • De potentiële teruggooi van Meiern
  • Maxie

looping Louie

Looping Louie - in de originele Engels "Loopin 'Louie" - spel van een accu-aangedreven kinderen voor twee tot vier spelers. Het doel van het spel is om de roterende flyer houden van het hun eigen "kippen" - om stuwkracht van de staaf - hier in de vorm van kleine plastic chips.

Looping Louie en Co - drinkplezier voor het nieuwe jaar

Om dit te bereiken, elke speler heeft een klein hoofd, dat hij actief is bij uitstek op het precieze moment dat Louie is net nadert zijn eigen kippenhok. Louie alleen abzwehren maar niet genoeg is, moet men tegelijkertijd proberen om de kracht doseren zodat de swing-arm, waarop het vliegtuig is gemonteerd, neerklappen net boven het kippenhok achterstand te verkleinen en duwt één van zijn drie kippen van de bar. Zij die geen kippen meer, is uit en het wint, die nog steeds de laatste pluimvee in de schuur.

Het drinken spel versie van Looping Louie is heel eenvoudig: Het verlies van een kip wordt gestraft met een lekker drankje - die niet noodzakelijk coördinatie te vergemakkelijken, vooral Louie niet breekt voor de drank inlay en vrolijk cirkelen.

Looping Louie voor acht personen

Looping Louie is ontworpen voor maximaal vier personen, maar kan gemakkelijk werken aan hun eigen uitgebreid tot acht personen zijn. Dit vereist een tweede Looping Louie spel en gemonteerde de vier armen of "boom" precies tussen de bestaande vier kippenhokken.

In principe kunnen de armen volstaat een kleine tape ("Panzertape"bevestiging) aan het frame. Stabiel, maar is montage op een blad van triplex. Daartoe is de centrale eerst aangegeven in een vierkante plaat multiplex, en gemarkeerd met een kompas of draad en een pen cirkel waarvan de straal wordt gekozen opdat precies bekend onder de vier "kippenhokken" runs.

Het spel wordt vervolgens exact gefixeerd in het midden naar een terminal en markeert de positie van de giek. Vervolgens wordt de bissectrice gemeten tussen de armen, elke arm aangebracht een en ook gekenmerkt. Als alternatief kan het spel ook na het markeren van de eerste vier armen roteren met 45 graden rond het middelpunt, opnieuw klemmen en markeer de contouren.

Om plaats te houden acht armen nu vastgelijmd aan de gemarkeerde contouren vlakke stroken van hout aan de multiplex. Voor slechts Daarvoor hebt u de juiste strips en een beetje houtlijm. - Voor de drinking game variant is het het beste om waterdichte lijm. - It's genoeg, toch links en stok op een bar aan het eind van elke arm om uitglijden te voorkomen.

Wie zijn 8-looping Louie willen nog steeds een betere kijk te geven, het geheel kan eindelijk schilderen zelfs met twee lagen acrylverf of beits. licht zand tussen verflagen weer zo dat de kleur houdt beter. Dit beschermt het hout tegen de gevolgen umkippender bril die al in het drinken games kunnen optreden.

Mäxchen

Het dobbelspel "Mäxchen" - afhankelijk van de regio als "Meiern". "Lügenmax" of "Lügenmäxchen" bekend - is een relatief eenvoudige drinken spel, maar biedt nog steeds veel plezier factor. Het grote voordeel: Het aantal spelers is onbeperkt en u hoeft slechts één dobbelsteen, twee dobbelstenen en een vlakke matrijs pad, zoals een achtbaan.

is rond een cirkel en overdekt. De huidige speler is op zoek naar de enige zijn dobbelstenen rollen en zegt dat luid en duidelijk in de rondte. Het doel van het spel is altijd een hogere cast als de belangrijkste man te bereiken. Als dat niet lukt, moet je om te drinken, en de verliezer opnieuw begint.

Het hoogtepunt op Maxie: Aangezien de kubus niet kan worden onthuld "liggen", Als de volgende speler op de Bluff in, het spel gaat door, hij niet, hij kan verzoeken dat het resultaat zal worden onthuld, maar het moet overeenstemmen met het resultaat genoemde behoeften, degene die wilden drinken zien en de ronde begint dan weer ,

Looping Louie en Co - drinkplezier voor het nieuwe jaarMäxchenLooping Louie en Co - drinkplezier voor het nieuwe jaar6-PaschLooping Louie en Co - drinkplezier voor het nieuwe jaar31 (de laagste worp)

De waarden in Maxie

Als Maxie er regionale verschillen in het tellen van methoden. De principes zijn echter overal hetzelfde: de hoogste toonhoogte, die kan worden bereikt, Maxie genaamd, bestaat uit een één en een twee. Daarna worden de zes Pasch doubletten en de rest van boven naar beneden volgt (fives, vier, drie, etc.).

Onder hen zijn gevormd uit de opgerolde ogen nummers met dubbele cijfers, het hoogste getal is tientallen, hoe lager de eenheden cijfer. Een vier en derhalve twee vormen 42, zes en één is een 61, etc. Dat wil zeggen, het laagst bereikbare waarde is 31 (11 en 21 vormen één-Pasch, of Mäxchen).

De potentiële teruggooi van Meiern

1 + 2 Mäxchen 6 + 5 vijfenzestig 5 + 2 Tweeënvijftig
6 + 6 zes Pasch 6 + 4 Vierenzestig 5 + 1 eenenvijftig
5 + 5 vijf Pasch 6 + 3 Dreiunsdsechzig 4 + 3 Drieënveertig
4 + 4 four of a kind 6 + 2 Tweeënzestig 4 + 2 Tweeënveertig
3 + 3 drie dezelfde 6 + 1 éénenzestig 4 + 1 Eenenveertig
2 + 2 twee Pasch 5 + 4 vierenvijftig 3 + 2 Tweeëndertig
1 + 1 Snake Eyes 5 + 3 Drieënvijftig 3 + 1 eenendertig

Maxie

Rolt een één speler "Mäxchen"Dus een één en een twee, noemt hij dat resultaat zijn luid en de dobbelstenen naar beneden om zijn buurman aan. Dit kan nu beslissen of gelooft dat het resultaat en verliest (want zelfs als hij liegt hij niet kan een hogere winst te realiseren), of tilt de dobbelstenen cup. Moet hij kijken naar het resultaat en het was inderdaad een Mäxchen in blokjes gesneden, moet hij na het drinken spelregels nu twee Korte drank en dan begint een nieuwe ronde. de aankondiging blijkt een leugen, zoals altijd procedure: The "leugenaar" drankjes en begint de ronde vanaf het begin.

Speltype: Men kan bij "liggen" ook een onderschatting. Stel dat de auto voor een 42 zegt, en je gooit een zes-Pasch, moeten we elke andere waarde die ligt tussen de twee nummers te verklaren. Als de volgende speler niet geloven en onthullen de dobbelstenen rollen, toch verloor hij (voor de zes-Pasch "ontmoette" ja maar het resultaat, want het is hoger) en begint opnieuw. Dit maakt het mogelijk wanneer Maxie specifiek het tempo van invloed zijn op bepaalde spelers aan de tafel te brengen in nood, of om de ronde einde te bewegen zodat je jezelf kan wegen voor de veiligheid.

Striktere regels: Als Maxie, gebeurt het vaak dat iemand vraagt ​​wie is recht met roll de dobbelstenen. Wie wil het spel zeer interessant te maken, kan elk drankje dat reageert met de naam van één van de aanwezigen te maken, of het gebruik van de namen van de aanwezigen moment tijdens het spel volledig te verbieden. - te omzeilen dit evenement klinkt eenvoudig, maar groeide op in grappige round vaak erg moeilijk uit. Vooral wanneer de spelers zijn onder de naam verbod gericht.

Meier, Müller, Schulze: Ook een snelle versie van het spel is het spel met Müller (3 + 1) en Schulze (4 + 1). De molenaar is de hoogste worp nog boven de Meier en Schulze. Het is dan, wanneer dronken Meier tweemaal terwijl Muller drie keer en de Schulze vier keer. - Degenen die nog willen een deel van de avond hebben, mag echter eerder af te zien van deze variant.

Heimwerker.de denkt: Fun is een must, maar identificeren uw limiet - verantwoord drinken!

Koop het drinken van games op Amazon