Luchtontvochtigers - gezonde sfeer in de kelder

Muffe geur, schimmel en gevaarlijke lelijke vlekken. De goede raad - warmte en regelmatig ventileren - soms creëert ook niet helpen, vooral in de kelder of zonder ramen ruimten, zoals vestibule of de badkamer. Wie zou niet zijn net om de hoek, de typische slecht weer? Helaas, het vocht komt in regen met rubber laarzen, jassen en kletsnat hond meerdere malen per dag in het huis.

Luchtontvochtigers - gezonde sfeer in de kelder

Toch, sommige plank is zo snel "humidor", Maar de weg naar een gezond binnenklimaat is ook in "koelen" Times vrij eenvoudig: De nieuwe luchtontvochtigers "Ceresit Stop luchtvochtigheid met PowerTab" brengt frisse lucht in het appartement. Onopvallend, zonder elektriciteit of batterijen en absoluut geurloos. Omdat vocht in het huis is niet alleen ongemakkelijk, maar ook veroorzaakt aanzienlijke schade, het vocht vestigt op muren, meubels en kleding. Met de luchtontvochtigers "Ceresit Stop luchtvochtigheid" Henkel heeft nu het antwoord op kamers te dempen: De ultra-actieve zoutkristallen "Ceresit Powertabs" handelen onmiddellijk lucht ontsnapt snel vocht. Dit betekent dat een gezond binnenklimaat met 50 tot 60 procent luchtvochtigheid zorgt voor een nieuwe levende ervaring. En het comfort is omdat de luchtontvochtigers "Ceresit Stop luchtvochtigheid met PowerTab" houdt de waarden in de ruimte voor een lange tijd constant - nature geurloos, zonder elektriciteit of batterijen.

Gemakkelijk te gebruiken en comfortabele bediening zijn voorzien van de high-performance product: Simply the zeer effectieve PowerTab insert - klaar. De verkoop van lelijke zakken is voorbij. Comfortabel en veilig is de nieuwe Ceresit lucht ontvochtigen apparaat. A pouring vereenvoudigt het legen van het opgevangen vocht. Daarnaast heeft de veiligheidspal en innovatieve bescherming lekken maken luchtontvochtigers geschikt voor families - dit apparaat kan nog steeds meer dan worden gevloerd door spelende kinderen of huisdieren tijden.

Nadere informatie: www.ceresit.de