Lyhty pahvi Tinker

Craft ohjeet Martin lyhdyt tehty pahvista ja kartongista

Lyhty pahvi Tinker

Vanhasta pahvista voi olla St. Martin tinker suuri ja yksinkertainen lyhty. Kun kotelo on vakaa, pitämällä lyhty entisestään tuulet oli. Lisäksi hän on kaunis veneet idea lasten päiväkoti ja peruskoulun.

Olipa pöllöt, lepakot, toukkia, sammakot, nallet tai tähtiä: Kun suunnittelet, voit antaa luovuutesi valloilleen ja muotoilu rakentaminen paperilla, veneet kestävä pahvia tai kartonkia yksittäisiä lyhdyt Martinszug.

Koska riski tulipalon paperilyhtyjen nuoremmilla lapsilla tulisi käyttää vain sitä sähkövalo. Kuitenkin opiskelijat ja aikuiset voivat käyttää kynttilän. Mutta joka etsii mallia, joka ei ainoastaan ​​kestää tuuli, mutta myös sade, rakentaa puinen lyhty.

Martin tinker lyhdyt pahvia tai paperia: Sisältö

 • Teko-ohjeet pingviini lyhty
 • Teko-ohjeet Raven Lyhty
 • Teko-ohjeet yksinkertainen laatikko-lyhty
 • korjailla värikäs lyhdyt pois rakentamisen paperi: opetusohjelmavideot
 • Video: korjailla Owl Lantern
 • Video opastus sammakko lyhty pois rakentamisen paperi
 • Video: nalle Tinker lyhty pahvista
 • Opetusvideota: Bat-lyhty pois rakentamisen paperi
 • Video: Martin tinker lyhty toukka

Teko-ohjeet pingviini lyhty

Valmiit Penguin lyhty

On olemassa monia erilaisia ​​Saint Martinin lyhdyt että voit korjailla ja luoda.

Alla löydät ohjeita siitä pingviini lyhty, jossa selitetään vaihe vaiheelta, miten loihtia kauniin lampun St. Martins kulkue aikayksikön.

materiaali lista

 • Musta ja oranssi rakentaminen paperi
 • Valkoinen kuultopaperi
 • kynä
 • musta tussilla
 • Sakset ja leikkuri veitsen
 • liimapuikon


Sijaitsee Malter Penguinennätys PenguinEdessä ja takana pingviiniennätys edessä ja takana pingviini

vaihe 1

Ensimmäinen piirtää pingviini kynällä mustalla rakentaminen paperilla.

Korjailla sama etu- ja takapuolella pingviini, jotka sopivat yhteen tarkalleen, leikataan ensimmäinen luonnos pingviini ja siirtää kohde jälleen musta rakenne paperille. Nyt leikkaa se pois takaisin.

Varmista, että sinun täytyy leikata reunan, joiden leveys on noin 2 cm: n seuraavassa vaiheessa leikkausveitsellä ja siksi korosta etukäteen lyijykynällä ohut viiva oppaana.

Joten helpompi poistamisen aikana sisäpintojen noudattamaan leveys rajan.


Edge of pingviiniLeikata pois sisäpinnat

vaihe 2

Irrota nyt huolellisesti sisäpinnat pingviini leikkausveitsellä ja jättää sinulle reuna, jonka leveys on noin 2cm vasemmalle.


Pingviini sisäpinnat kasvotmaalata kasvoja

vaihe 3

Kiinnittää sisäpinnat pingviini valkoisen kuultopaperi ja antaa kasvot lauseke. Piirrä nokat oranssi savea tai kuultopaperi, leikkaa ne irti ja liimaa ne oikeaan paikkaan valkoisen kuultopaperin.

Vihje: Voit koristella pingviini, voit piirtää tähtiä tai muita symboleja kehoon.


kiinni sisäpinnat rakennus- paperiLiimaa sisäpinnat musta rakentaminen paperi

vaihe 4

Nyt liimaa kaksi sisäpintaa läpinäkyvä paperi takaapäin musta rakentamisen paperia.


kattilanpaikkaaja erottaminenkattilanpaikkaaja erottaminen

vaihe 5

Seuraavat kattilanpaikkaaja erotus, joka myöhemmin liimattu molempien osien pingviini. Tämä erottelu koostuu kolmesta viereisiä osia: kaksi sivukappaletta ja keskikappale. Leveys keskiosan, joka on noin 20 cm, määrittää syvyys erottaminen. Että sinun erottaa kaistale rakentamisen paperia. Varmista, että molemmat osapuolet ovat yhtä suuret. Korjailla keskiosan hieman leveämpi kuin sivukappaleet.


Valmiit pingviini lyhtyReady pingviini lyhty

vaihe 6

Lopuksi, liimaa toisistaan ​​kahden osan pingviini ja odota noin kolme minuuttia, kunnes liima on kuivunut ja kiinteä. Ready pingviini lyhty!

Liitä lyhty nyt sähköinen lyhty keppiä tai laittaa kynttilän Lyhdyn sisäpuolella. Huomautus: Käytettäessä paperilyhtyjen ja kynttilät palovaaran! Anna lyhdyt siis missään vaiheessa vartioimatta. Kehotamme teitä turvautumaan täällä sähköinen teetä valot.

Teko-ohjeet Raven Lyhty

Valmiit Raven Lantern

Jokainen lapsi haluaa kirkkaan kaunis lyhty St. Martinin liikkua ja myöhemmin vetää talojen ja kerätä karkkia. 

Alla on askel-askeleelta ohjeet tehdä lyhty muodossa korppi, joka on kirkas, keltainen kuultopaperia ja kevyt sisällä maaginen valot.

materiaali lista

 • Musta, valkoinen ja keltainen rakentaminen paperi
 • Keltainen kuultopaperi
 • liimapuikon
 • Sakset ja leikkuri veitsen
 • musta tussilla
 • kynä


Osat Raven LyhtyOsat Raven Lyhty

vaihe 1

Piirrä ruumiin korpin höyheniä mustalla rakentaminen paperilla ja leikkaa irti. Korjailla identtinen on etu- ja takapuoli, leikataan ensimmäinen luonnos ja siirtää tämän asian vielä mustalla rakentaminen paperilla. Nyt leikkaa se pois takaisin.

Varmista, että sinun täytyy leikata reunan, joiden leveys on noin 2 cm: n seuraavassa vaiheessa leikkausveitsellä ja siksi valitsevat etukäteen ohjenuorana. Koska molemmat päät Raven eivät saa puuttua, piirtää pään kaksi höyheniä rakentamisen paperille ja leikkaa se pois. Jälleen tarvitaan edessä ja takana, joten voit leikata ensimmäinen luonnos ja uudelleenlähetetyn mustalla rakentaminen paperilla.


Maalattu kuultopaperiedellyttäen sisäpinnoilla kanssa ääriviivat

vaihe 2

Sisäpinnat Raven erotetaan leikkausveitsellä. Sitten piirtää kaksi ympyrää, jotka ovat yhtä suuria kuin sisäpinnat Raven keltaisella kuultopaperi ja leikkaa ne irti. Voit maalata sisäpinnoilla eri muotoja, joten Rabe saa yksilöllisen kosketuksen. Sitten pysyt keltainen kuultopaperi takaosasta eläimen ruumiin.

vaihe 3

Seuraava askel on Tinker keltainen rakentamisen paperin ja nokka valkoista rakentamisen paperia silmät korpin. Liimaa kasvo nyt ylösalaisin ja kiinnitä runkoon.


kattilanpaikkaaja erottaminenkattilanpaikkaaja erottaminen

vaihe 4

Lopuksi voit korjailla erottaminen, joka on liimattu myöhemmin kahden yksilön ruumiinosat. Erottaminen koostuu kolmesta viereisiä osia. Se käsittää kaksi sivu- kappaletta ja keskipiste. Leveys keskiosan määrittää syvyys erottelu, jolle voit leikata kaistale värillinen paperi, joka tulisi olla noin 20x10cm on mitat. Varmista, että molemmat osapuolet ovat tasa-arvoisia ja korjailla keskiosan hieman leveämpi kuin puoli kappaletta.


Yksityiskohdat Raven LyhtyYksityiskohdat Raven Lyhty

vaihe 5

Liimaa viimeinen vaihe, erottaminen kahden yksittäisen ruumiinosat yhdessä ja valmiina on St. Martins-lyhty!

Liitä lyhty nyt sähköinen lyhty keppiä tai laittaa kynttilän Lyhdyn sisäpuolella. Huomautus: käytettäessä paperilyhtyjen ja kynttilät palovaaran! Anna lyhdyt siis missään vaiheessa vartioimatta. Kehotamme teitä turvautumaan täällä sähköinen teetä valot.

Hauskaa tehdä!

Teko-ohjeet yksinkertainen laatikko-lyhty

materiaali lista

 • Laatikko on lyhty koko
 • sakset
 • liimakalvon
 • Värikäs läpinäkyvä paperi
 • väri
 • harja
 • veneet liimaa

Lyhty pahvi TinkerVälilehdet leikkaus ja maali-

Vaihe 1: Valittaessa hallituksen

Se voidaan periaatteessa käyttää mitä tahansa kartongin askarteluun. mutta ihanteellinen on muoto, joka on hieman samanlainen kuin lyhdyn. Ensimmäisessä vaiheessa, ylempi suljin läpät poistetaan, ja alempi pohja suljettu liimakalvon. Sen jälkeen maalattu laatikko mieleisekseen eri värejä ja voi olla kuiva.


Lyhty pahvi Tinkerleikata ikkunat syöttöä

Vaihe 2: ikkuna leikata pakkauksessa

Kaikilla neljällä sivulla erikokoisia reikiä leikata lisätään. Päätimme meidän luonnos neliö ikkunat. Lisäksi, pyöreä tai soikea reiät voidaan valita.


Lyhty pahvi Tinkertahna ikkuna

tahna lyhty värikkäitä läpinäkyvä paperi: Vaihe 3

Nyt ikkunat ovat kipsissä sisäpuolelta kuultopaperi eri värejä. Mitä monipuolisempi värit, kauniimpi lyhty syttyy myöhemmin.


Lyhty pahvi TinkerKiinnitä Lantern

Vaihe 4: Kiinnitä lyhty baarissa

Viimeinen eikä lyhdyn Stock puuttuvat. Tämän, kaksi vastakkaista reikää puhkaistu aukon lampun ja kiinnitetty keskeyttäminen tanko. Nyt korjattu kynttilänjalka keskellä pohjan ja kynttilä. Viimeistely on yksinkertainen lyhty pahvista.

Osta Bastelzubehör varten lyhty verkossa

korjailla värikäs lyhdyt pois rakentamisen paperi: opetusohjelmavideot

Eri lieriömäinen lyhdyt voidaan tehdä pois rakentamisen paperi, aaltopahvi tai paksua pahvia veneet. Tämä video selittää perusmuoto Martin lyhty kuu ja tähdet, jotka voidaan korjailemaan muut syyt samoin.

Video: tekeminen Owl Lantern

Söpö pöllö joka näkee lasten iso, pyöreät silmät, sinun korjailla tämän opetusvideota aaltopahvista tai rakentamiseen paperi. Koska vaikeustaso on vähän korkeampi kuin pelkkä lyhdyt, tämä opas on tarkoitettu peruskoulun lapsille.

Video opastus sammakko lyhty pois rakentamisen paperi

Lisää vaihtelua St. Martinszug hauskaa kuvioita näin sammakko lyhty, että koululaiset ja vanhemmat läpinäkyvä ja rakentamisen paperi voi tarjota korjailla.

Video: nalle Tinker lyhty pahvista

Söpö nalle edessä loistava tähti-sky - Kädentaidot tämän huolellisesti St. Martin lyhty vie enemmän aikaa ja sopivat vanhemmille peruskoulun lapsille ja vanhemmille.

Opetusvideota: Bat-lyhty pois rakentamisen paperi

Ei vain Halloweenina, mutta myös St. Martin säröt kammottava lepakoiden ilmassa. Tämä video näyttää, miten veneen vampyyri tai bat-lyhty pahvista. Lisää kuvia ideoita, katso suunnitelma puolella bat korjailla.

Video: Martin tinker lyhty toukka

Todella värikäs, se menee jopa St. Martinszug tämän tela-lyhty. Koska se on muotoiltu aaltopahvista, läpinäkyvä ja rakentaminen paperi selitetään seuraavat videon.