maalatut pääsiäismunat

maalatut pääsiäismunat

Värikkäitä pääsiäismunia kynät, veden värejä tai maali ja koristella paperia

väritys munat tavallista munat väri on usein työläs ja jos olet huolimaton, likainen. Helpompaa ja kätevä on maalaus pääsiäismunat - esimerkiksi tapeilla tai koriste markkereita. Tämä näyttää yhtä hyvältä ja maksaa vähemmän aikaa. Joten ei tarvitse turvautua myyvät kaneja, vaikka kertaa on hieman vähemmän aikaa.

Erityisen hyvin tähän muotoon maalauksen munat ovat gewöhliche deco markkereita jälleenmyyjältä. On parasta valita värit, jotka vastaavat hyvin luonnollinen väri kananmunien - beigen ja ruskean sävyjä. Lisäksi se on koristeellinen valitessaan munia eri kuori väreillä.

Sisältö: maalaus pääsiäismunia

 • Ota koriste markkereita
 • maalatut pääsiäismunat kuvioita ja kuvioita
 • Maalatut munat poikasten motiivit
 • Video: Munat nopeasti kuvio
 • Pääsiäismunia maalattu vesiväreillä
 • Puhdista puhalsi pääsiäismunia
 • Veneet idea: Pääsiäinen eläinten munia
 • korjailla pääsiäismunia kuin sika
 • maalattu Easter Egg Chick kynsilakka: Video

Ota koriste markkereita

Ennen Pääsiäismuna maalaus koriste markkereita on aktivoitava. Merkitsin on vielä asetettu korkki aluksi laajalti ravistellut (sinun pitäisi kuulla sen helistin pallo sisällä).

Poista sitten suojus ja laita kärki merkki paperille. Varovasti kärki painetaan kynän, niin, että muste voi virrata kärki markkeri. Muutaman testi lyönnit pitäisi merkki sitten koepaperiin "kirjoittautua", Nyt deco markkeri on valmis koristamaan pääsiäismunia.

maalatut pääsiäismunat kuvioita ja kuvioita

Nyt voit aloittaa kanssa koristelu pääsiäismunat. Yksinkertaisesti ottaa puhalletaan munan käsin tai - jos tarvitset jotain enemmän lepoa - laittaa muna kuppiin.

ovat erityisen yksinkertainen mutta tehokas suurten kuvio koriste, kuten munat. Täällä voit koristella valkoinen munat tumma ja tumma munia kirkas väri. toisaalta piirustukset kaneja ja muut Easter motiivit ovat hieman vaativampi. Tätä varten kannattaa valita malli, joka on myös tehokas vain kahta väriä. Ensinnäkin taustaväri soveltaa, niin ääriviivat väriä.

Valmiin maalatut pääsiäismunat voidaan sitten ripustettiin Osterstrauß.

maalatut pääsiäismunat

Maalatut munat poikasten motiivit

maalatut pääsiäismunatSöpö poikasten keltainen ja oranssi

ovat erityisen makea, kelta-oranssi poikasen aiheita, jotka käyttävät valoa on maalannut markkereita. Ilman limbo kaunistella luonnollista pintaa. Ei ole väliä, onko tämä terrakotta, puuta tai munankuoret.

Yksinkertaisesti kaunis pääsiäisen Chick aiheista voidaan siirtää puhalletut munat. Ehkä meidän pitäisi ensin suorittaa yhden tai muut testit paperille ja vasta sitten mennä munat.

Video: Munat nopeasti kuvio

Tässä videon näet nopeasti ja tehokkaasti koristelu pääsiäismunat kanssa Permanentti. Kuvio timantteja ja kolmioiden liitetty joitakin piirretyt viivat nopeasti ja myös hyvä merkki aloittelijoille. Miten se toimii!

Osta koriste markkereita verkossa

Pääsiäismunia maalattu vesiväreillä

materiaali lista

 • harja
 • sormi maali
 • akvarelli
 • nastat
 • mahdollisesti Wackelaugen, kimaltaa, muun muassa
 • gluteenia
 • värikäs rakentaminen paperi
 • sakset
 • ohuita
 • tulitikut
 • kananmunarasian

Suositun pääsiäiskoristeita pääsiäisenä kimpussa kuin Ikkunareunustusten pääsiäisenä tai puutarhassa (niin pääsiäispupuun myös tietää, minne mennä) ovat tuoreita munia tarvitaan. Jos mitään valkoista munaa joutuvat kirkkain mahdollinen sitten Etsi. Mutta maalaus pääsiäismunat ennen kuin on ensin: Pese munat hyvin!

Pallot reikä porataan molemmin puolin, hieman suurempi on tylppä pää, kuten ulostulon muna sisätilan. Neulalla vaipan keltuaisen ympärillä puukottaa puhaltaa siellä. Läpi pienempi reikä puhalletaan voimakkaasti yli kulhossa muna on täysin tyhjennetty.

Puhdista puhalsi pääsiäismunia

Puhdista puhalsi munat sisältä, täyttyä vedellä, ravistellaan ja huuhtele. anna kuivua. Pääsiäismunia voi nyt alkaa maalaamaan. Aina hieman puhaltaa pois etukäteen, vielä voi mennä yksi tai kaksi munaa rikki.

kattavat ja antaa tarvittavaa astiat ylemmästä osaluettelo ennen maalausta pöydällä pestävä pöytäliina.

maalatut pääsiäismunatKäynnistys puhalsi munatmaalatut pääsiäismunatAseta pöytäliina

Muna kuppiin maalaamiseen munat

pientä astiaa voidaan repiä tai leikata, jossa munat on hyvä ote taas maalauksen munasta kartonki.

Laita munat kulhoon ja maalata kuin vaaditaan ylempi puoli tai pohjustettu.

maalatut pääsiäismunatMuna kuppi kananmunarasianmaalatut pääsiäismunatmaalatut pääsiäismunat - täällä keltaisella maalilla

Veneet idea: Pääsiäinen eläinten munia

Jotta korjailla siivet ja jalat jäniksenkorvien kananpoikien, piirtää ne rakentamisen paperille ja leikkaa ne irti. Vaihtoehtoisesti myös valkoinen pahvi voidaan käyttää, voit maalata. Samalla tavalla voidaan kevät hyönteisiä, kuten ladybugs tai mehiläisten jalat ja siivet anturi ja korjailla.

Sillä välin, maalatut puoli munat kuivua lämpimässä, ei tuulinen paikka.

maalatut pääsiäismunatTinker siivet, antennit ja jalatmaalatut pääsiäismunatAnna munat kuivua hyvin

tehdä pääsiäismunat kirkkailla väreillä

Kun maali on kuivunut, munia toinen puoli voidaan maalata tai pohjustettu. anna kuivua munat uudelleen.

Primeroinnin jälkeen koukeroita voi alkaa: Tässä on keltainen maalattu muna mehiläisen saamalla mustat raidat, pää ja silmät.

maalatut pääsiäismunatmaali toinen puoli jäämaalatut pääsiäismunatMaalaa kaistaleen Bienendeko

korjailla Easter kuviot paperilla

Kun kaikki on kuiva, kuusi jalkaa, siivet ja anturit voidaan kiinni muna kehon. Puoli ottelu on kiinnitetty ohut lanka ja ohjataan ylempään reikään muna. Ottelu kallistettu ja niin muna oksalla tai kattoon voidaan kiinnittää.

Koska sivutuotteena keltuainen ja valkuainen kymmenestä munat säilyvät. 400 grammaa jauhoja, 800 ml maitoa ja 50 grammaa sokeria herkullinen lettuja voidaan paistaa. Ja maali pääsiäisen jälkeen ei ole mitään maukkaampia.

maalatut pääsiäismunat

ostaa vesimaalit verkossa

korjailla pääsiäismunia kuin sika

korjailla pääsiäismunia kuin sikaSikojen pääsiäismunatliittää sika nenänPainike toimii sian nenä

Lukuun ottamatta mehiläisiä, kaneja ja poikaset soma possu voi olla marginaaleissa pääsiäismunia, joka sitten koristella Easter tai Easter kori ja esittää hienostunut pöydän koristelu.

Materiaalit sian pääsiäismunat

 • väritön munat
 • Vaaleanpunainen väri, varten. Koska vesi värejä tai nastat
 • harja
 • Rosa huopa tai rakentamiseen paperi
 • Vaaleanpunainen tai vaaleanpunainen olkea
 • 1 pieni vaaleanpunainen nappi
 • musta tussilla
 • Sakset ja lyijykynä
 • veneet liimaa

Tinker sikoja pääsiäismunia

Ensimmäinen askel on maalata koko pääsiäismuna vaaleanpunainen väri ja anna kuivua. Tällä välin hyödyntää vaaleanpunainen huopa tai rakentamiseen paperi kaksi siankorvat ja leikkaa ne pois. Kertaisesti alempi leveä pää korvien, kuten voidaan nähdä, että oheinen kuva, ja liimaa korvat veneet liimaa muna. Musta merkki silmissä maalataan.

Toiseksi viimeisessä vaiheessa keppi nenä asettaa hieman vaaleanpunainen painike liimalla. Nyt vain jalat, jotka muotoillut olki puuttuu. Tehdä tämän, katkaista neljä lyhyttä kappaletta ja leikkaa yläpää vertikaalisesti. Taita päät ja liimaa ne alla muna. Sillä Ringlelschwänchen voit leikata pienen huopa-ruuvi ja kiinnitti sen toisessa päässä on pääsiäismunia. Sen sijaan, voit kääntyä palan putkien puhdistuslaitteet ja liimaa.

maalattu Easter Egg Chick kynsilakka: Video