Mailbox Brievenbus en Hausbriefkasten

Mailbox Brievenbus en Hausbriefkasten

Zij verwachten een belangrijke boodschap. Classic via e-mail. Maar op de dag waarop de boodschap zou moeten aankomen, je bent niet thuis. Wat moet de postbode nu doen met de levering? Hij gooit ze op natuurlijke wijze in uw mailbox. Je hoeft niet, want je hebt opgebouwd of verplaatst? Dan bieden we gedetailleerde informatie over wat er is een brievenbus en wat varianten die u kunt koppelen aan uw huis. 

In het algemeen, een postbus is een container voor mailings. Ofwel verzonden uit die mail of per post zal worden aanvaard. De mailboxen van waaruit wordt verzonden, het publiek brievenbussen of mailboxen terwijl de brievenbussen dat de post te nemen, de particuliere brievenbussen of thuis mailboxen. 

Inhoud: brievenbus, ansichtkaarten en brievenbus

  • brievenbus
  • Hausbriefkasten en een eigen brievenbus
  • Brievenbus met krant houder
  • Mailbox of mail slot?
  • Het Amerikaanse brievenbus
  • Solar Mailbox
  • Mailbox naamplaatje
  • deadline mailbox

// Pagina: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/arbeiten_im_haus/sonstige, Formaat: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer ( '37381/651157' 17861, '');

Mailbox Brievenbus en Hausbriefkasten

brievenbus

Mailbox Brievenbus en Hausbriefkasten

Het publiek mailbox is ook brievenbus of gewoon mailbox gebeld en, zoals de naam al doet vermoeden, open voor het publiek. Van dergelijke brievenbussen, zijn er 108.000 stuks in Duitsland momenteel. Door het monopolie van Deutsche Post, een postbus in Duitsland is geel. Voor de Tweede Wereldoorlog waren ze blauw of rood. In andere landen, andere kleuren dan in Duitsland gevonden. Dus de mailboxen b.v. Engeland en Italië bewaard in een rode tint. 

Er wordt een onderscheid postbussen in de brief kolommen dozen en inbouwdozen. Een kolom mailbox te legen brievenbus in schrijven verzamelzak die regelmatig wordt uitgewisseld. Wandelement mailbox weer geleegd via een bodemklep door twee rails aan de letter verzamelzak en de flap wordt geopend, waardoor de letters vallen in de verzamelzak en kunnen weggenomen worden.

Hausbriefkasten en een eigen brievenbus

Naast de brievenbus in de buurt van elk huishouden heeft een eigen mailbox, die ook thuis mailbox wordt genoemd. Deze dozen mogelijk maken dat een bezorger, zelfs als de geadresseerde niet in het huis. Bovendien kan de levering worden afgezet beschermd door een mailbox. 

Je moet je mailbox op verschillende manieren mee te nemen: U kunt hem ook laten in het huis gevel of voordeur of extern bevestigd aan de gevel of verplaats een rack kan ook worden gekoppeld aan de eigenschap lijn aan een paal.

Brievenbus met krant houder

Mailboxen in uitvoeringen met of sleuven aangevuld met zogenaamde kranten broodjes en kranten compartiment waarin de documenten worden geplaatst, zodat deze niet door de sleuf worden beschadigd. De minimale afmetingen van de sleuf zijn opgenomen in Duitsland overigens: de sleuf moet minimaal 30 mm hoog en 230 mm breed. 

U kunt kiezen uit veel verschillende soorten mailboxen: Selecteer bijvoorbeeld een brievenbus gemaakt van roestvrij staal, een gietijzeren brievenbus in de Art Nouveau-stijl, of u liever een brievenbus van kunststof? Je kan ook kiezen voor een mailbox uit plaatstaal ook. En als je wilt geen muur mailbox hebben, waarom dan niet een mailbox vrijstaande kopen.

Mailbox of mail slot?

Mailbox Brievenbus en Hausbriefkasten

U dient zorgvuldig overwegen of u wilt installeren een mail slot een mailbox of liever gezegd, afhankelijk van hoe u wilt krijgen uw e-mail afgeleverd.

Een mail slot is meestal onopvallend als een mailbox. een postgroef is voordelig bijzonder smalle ingangen, omdat hij gewoonlijk direct in de deur of een bijna. Je wilt niet dat je post is het bezwaar op de grond, dan kun je achter de sleuf ook hechten een opvangbak. 

Als je onder de mensen die vaak reizen voor een lange tijd, kan een mail slot zeer nuttig zijn omdat het een vrijwel onbeperkte opnamecapaciteit. Hoewel de post vervolgens gestapeld in de gang, maar je moet ook iemand vragen om uw mailbox regelmatig legen. 

Als u zich zorgen over uw bericht zijn, een e-slot is een veilige optie, omdat je het niet openen, in tegenstelling tot de mailbox kan breken. Door de sleuf zelf, kan niemand toegang hebben. U krijgt ook zeer discreet op deze manier uw e-mail en niet langer hoeft te rennen naar de mailbox. 

Maar vergeet niet ook dat een geluid en thermische bruggen kunnen worden veroorzaakt door een mail slot als het niet wordt afgesloten. Dit kan lekken storende geluiden van buiten, maar van binnen, en in de winter kan doordringen in het huis door de brievenbus koude. 

Het Amerikaanse brievenbus

Als je het leuk vindt Amerikaan, die ook een Amerikaanse kan zijn Mailbox, of klassieke Amerikaanse US genaamd mailbox in te stellen. ze staan ​​bekend om hun rode vlag op de zijkant, die opduikt de postbode na een postbezorging. Correct originelen ook staande op een houten paal bij het pand lijn. De meeste Amerikaanse Brievenbussen zijn vervaardigd uit aluminium of plaatstaal en daardoor zeer goed bestand tegen weersinvloeden. Tot nu toe vindt men u vermenigvuldigd op het platteland.

Solar Mailbox

U wilt dat uw brievenbus of uw huisnummer is nog steeds goed te zien in het donker, maar willen niet een extra opzetten of monteren van een lamp voor het? Dan is een mailbox zonne-energie de juiste oplossing en geeft uw entree of de ingang van een aantrekkelijk tintje. 

Omdat de mailbox is zonne-energie voorzien van een zonnecel, is het zonnepaneel het opladen van de accu tijdens de dag en wordt ingeschakeld in de schemering, de zonne-verlichting een lichtsensor automatisch en bij dageraad weer.

Mailbox naamplaatje

De mailbox naambadge een aparte graveerbare platen voor de mailbox, en wordt gewoonlijk gemaakt van roestvrij staal of kunststof. Sommige dozen bieden zelfs extra slots voor naamplaatjes. Anderen hebben voor transparant inbrengen venster. Als geen van beide het geval is, kunt u gewoon het typeplaatje plakken. 

Er is ook de mogelijkheid om een ​​mailbox te combineren met naamplaatje en zonne-energie. Zoals hierboven beschreven, dan heb je een brievenbus op het typeplaatje - in plaats van het huisnummer - wordt direct aan en verlichting als het donker is. 

deadline mailbox

Een bijzondere feature is de deadline mailbox. Een dergelijk mailbox wordt gevonden meestal op gebouwen zoals rechtbanken of universiteiten, zodat in dergelijke gebouwen waar tijdige levering is van cruciaal belang. Op de uiterste datum mailbox voorsortering plaatsvindt: Er worden doorgegeven alleen de leveringen, die ook op tijd aankomen. Alle andere niet hun weg naar het juiste kantoor te vinden.