maken het Oktoberfest zelf kapsels

Aanwijzingen voor Bauernzopf, Fischgrätenzopf Dutt, Nederlands vlecht en Gretchenzopf

maken het Oktoberfest zelf kapselsDe Gretchenzopf kunnen weven in verschillende versies

Of het nu een broodje, een Bauernzopf of slak vorm zou moeten zijn: Gevlochten haar is tijdloze schoonheid bij vrouwen. Daarom laten we zien hoe verschillende maken Oktoberfest Kapsels zelf kan.

Net zo gevarieerd als de ontwerpen van de dirndl, hoe verschillend de kapsels die de vrouwen dragen aan hen. Toch vlechten zijn de trend en maken de vrouwelijke bezoekers zoete en speels Oktoberfest Madl. De Dutt is net zo belangrijk als de populaire Bauernzopf. Maar de Fischgrätenzopf en de Nederlandse vlecht geschikt als chic Oktoberfest kapsels. Zelfs kort haar kan worden geplakt met de perfecte haar accessoires voor een chique kapsel.

Om het kapsel op de dirndl overeenkomen, kunt bands worden geselecteerd in de kleuren van het kostuum. Ook Spängchen of haarbanden verfraaien van de Oktoberfest kapsel en geven de vlechten een steviger grip.

maken Oktoberfest Kapsels zelf: Contents

 • Oktoberfest kapsel Helical
 • Bauernzopf plat - Franse vlecht
 • Video Tutorial: plat Bauernzopf
 • Instructies voor de Nederlandse vlecht
 • Nederlandse weave vlecht zelf: Video Tutorial
 • maken zelf Gretchenzopf
 • Instructies voor de Gretchenzopf met lang haar
 • Video-tutorial: Gretchenzopf voor kort haar
 • maken Oktoberfest kapsels met Fischgrätenzopf zelf
 • Dutt maakt zichzelf
 • Tips voor de korte kapsels voor Oktoberfest

Oktoberfest kapsel Helical

In deze Oktoberfest kapsel wordt het haar opgerold op de zijkant van het hoofd slakken. Hiertoe wordt het haar eerste gevlochten in kleine vlechten, die vervolgens in kleine schroeven worden opgerold en vastgezet met klemmen. Men moet ervoor zorgen dat de vlechten niet te strak gebonden zijn, want dit ziet er muf en benauwd. Losjes gebonden en voorzien van kleurrijke bogen, maar het ziet er geweldig uit.

Bauernzopf plat - Franse vlecht

Good old Bauernzopf is één van de meest populaire Oktoberfest Kapsels: Iedereen weet dat de meeste van hem houden, maar slechts een paar kan hem weven. Het is niet zo moeilijk om dit vlecht zelf te maken. Tot aan de Oktoberfest klassiekers, zit maar één of de andere proefronde vereist.

Video Tutorial: plat Bauernzopf

maken het Oktoberfest zelf kapselsEen half Nederlands vlecht

Instructies voor de Nederlandse vlecht

De Nederlandse vlecht is een beetje ingewikkelder dan de Franse vlecht en is bijzonder geschikt voor langer haar. U kunt deze klassieker in het midden van de achterkant van het hoofd of zet - dragen kant van het hoofd - zoals te zien op de foto. Bovendien bestaat in een andere vorm dan de helft van Nederlandse vlechtwerk. De volgende gids toont u stap voor stap hoe deze kapsels voor het Oktoberfest zelf te maken.

Nederlandse weave vlecht zelf: Video Tutorial

maken zelf Gretchenzopf

De Gretchenzopf, ook wel Milchmädchenzopf, in verschillende varianten en is populair bij het Oktoberfest kapsels populair. In de variant van lang haar één begint ongeveer op het niveau van de oren en weeft twee lange vlechten. Dit zet je rond het hoofd en zet het stevig omklemt.

voor kort haar vlechten begint bij de haarlijn. Hier, de Gretchenzopf kan klassieke vlecht van drie strengen per varkensstaart of meer strengen.

De volgende twee video's laten zien hoe u dit Oktoberfest kapsels zelf maken met lang of kort haar.

Instructies voor de Gretchenzopf met lang haar

Video-tutorial: Gretchenzopf voor kort haar

maken Oktoberfest kapsels met Fischgrätenzopf zelf

Onder de uitgebreide kapsels van Fischgrätenzopf behoort. Dit kan worden gevlochten met beide halflang en met lang haar. Hij kan ook worden gedragen op het hoofd in het midden of zijwaarts. Met deze video tutorial kunt u eenvoudig zelf doen en dit kapsel heeft slechts een haar band met de Zopfendes vast te maken.

Tutorial voor een centrale Fischgrätenzopf

Dutt maakt zichzelf

maken het Oktoberfest zelf kapselsDutt vollediger Harr kussen, die wordt gewikkeld door een vlecht

De Dutt geeft de outfit een stijlvolle look en is snel gemaakt. De strakke-back haar kan worden gecombineerd met andere losse elementen. Zo is de Oktoberfest kapsel ziet brutaal. Bovendien kan worden aangepast aan de Dutt hechten Zopfhaarteil met klemmen, waarbij het vlechten over het hoofd worden geplaatst en vastgezet. Een andere variant is de gewikkelde broodje. Hier zitten we Dutt en wikkelde hem met een vlecht, die op zijn beurt is bevestigd met clips.

Aanwijzingen voor Dutt Kapsels

de classic Dutt is gemakkelijk te imiteren: Ten eerste, das een hoge paardenstaart en draai het haar in de richting van je hoofd. geplakt strak broodje met haar clips over de scrunchy en bevestig het met haarlak.

voor een impudent en wijd Dutt binden wederom een ​​hoge paardenstaart. Draai vervolgens de neerhangende haar en leg de vlecht rond het haar das om. Speld de resterende haren op de rubberen band en laat het kijken uit een sectie op het broodje. hij dus de Dutt blijft opgespeld met haar clips.

Daarnaast kunt u een Dutt met een haarkussentje doe het zelf, dat voegt volheid aan het haar knopen. Voor deze bindt ook stevig paardenstaart en trekken hem door de haarkussentje zodat deze op de weg. Vervolgens wordt het haar rond gewikkeld en op het kussen om het te verbergen. Tip: Voor de in de foto Dutt druk het uiteinde van de vlecht door het kussen en het haar te verspreiden, zodat het geheel bedekt. Node en kussens zitten met haarspeldjes en zelfs het Oktoberfest kapsel is voltooid.

Tips voor de korte kapsels voor Oktoberfest

Hoewel een kort kapsel beperkt de mogelijkheden van een als het gaat om de keuze van kapsel, maar het kan gestyled worden opgemerkt compatibel. Dus zelfs in een kort haar Gretchenzopf weefsel, zoals de bovenstaande video tutorial laat zien. Voor kapsels die langer haar nodig hebben, zijn er haarstukjes die zijn bevestigd met een clip. Op deze manier, bijvoorbeeld, vlechten en paardenstaarten zijn mogelijk tot Dutt.

Wie afgezien hair extensions, siert zijn kapsel met modieuze accessoires, zoals bloemen, versierd haarbanden, haarspeldjes of sierlijke hoeden. Voor een succesvolle effect sproeien van een haar of delen van hen met een glans spray die ze minder aanvallen dan conventionele haarlak.

Koop accessoires voor online kappers