maken Knecht Ruprecht kostuum zelf

maken Knecht Ruprecht kostuum zelfEen succesvolle Knecht Ruprecht kostuum kan een mystieke effect hebben

Het gemak van het vervaardigen van een Knecht Ruprecht kostuum

Hij is een graag geziene gast op een enkele Nikolausfeier, maar hij behoort tot Kerstmis als Kerstman zelf: De Knecht Ruprecht. Zijn kostuum kan blijken te zijn een zeer lonende zaak zijn want dan kunnen oude kleren hun grote show eindelijk weer voordat ze uiteindelijk in de container. Als een Knecht Ruprecht worden gebruikt op een kinderfeestje, vervolgens een zeer onschuldig kostuum is om te kiezen, immers de kleintjes zijn niet bang te zijn, ja. Volwassen partij, de knecht moet uitzien volgens griezelig; misschien omdat u kunt ook helpen met een wilde make-up. In het volgende deel vindt u enkele tips die u zullen helpen te lezen snel Knecht Ruprecht kostuum zelf kan worden gesleuteld.

maken Knecht Ruprecht kostuum zelf: Contents

  • De mantel van de dienaar
  • Ruprecht Accessoires
  • vodden Schoeisel
  • Bestel Knecht Ruprecht kostuum online

De mantel van de dienaar

maken Knecht Ruprecht kostuum zelfJute zakken kunnen een leverancier van het materiaal voor het kostuum zijn

Ideaal zou een stof cape met kap zijn. Hier, is er in de eerste plaats de mogelijkheid om hun eigen borst van kleding voor een passende capes, waarbij deze methode is niet erg veelbelovend op dit moment zoeken. Mantels met kappen omdat er nauwelijks en zijn daarom moeilijk te vinden in hun eigen textiel portfolio. Tenzij iemand uit de familie heeft een priesterlijke ambt of monnik. Doe het zelf is iets in kwestie. Het goede ding hier is dat zelfs materiaal dat nodig is voor de productie van een succesvolle hooded gewaad niet veel vaardigheid.

Een stevige, donkere materiaal uit de winkel van de frees of de naai-afdeling van een warenhuis is ruim voldoende als basismateriaal. Een ander voordeel is het gemak van de interface templates voor de werkkleding Ruprecht en de maaier vrij gelijkaardig, kan worden gemaakt van hetzelfde patroon hier.
Zeer traditionele kap productie van een grote aardappel zak zou doen. In dit geval zou je nodig hebt om alleen gaten voor armen en handen te snijden in de zak en je kon glippen. Wie wil er niet om te eindigen met blote armen, zou een oud, donker en sample veel Strickpulover gelaagdheid aan te trekken. Wie controleert wat kunstgreep kan worden genaaid van de jute materiaal ook passende kappen en mouwen.

Ruprecht Accessoires

maken Knecht Ruprecht kostuum zelfKreupelhout takken voor de staaf

de Knecht Ruprecht-rod is de meest populaire accessoire van de donkere Nikolaus agenten. Hier bezem kan worden genomen die met succes kunnen worden gebruikt als bezems in heksen vermommingen. Omdat de bezem als zodanig hebben geen schoonmaak functie must en heeft een meer symbolisch karakter, het is heel genoeg om een ​​paar gedroogde takken, waarvan er veel in elke tuin of het bos binden. De takken worden vervolgens samengebonden met een stabiele roped. Degenen die niet graag over de felle kleur van de string, kan deze kleur met zwarte water kleur of terugvallen te binden op oude, donkere veters.

keten symboliseren de bondage en kan worden geïntegreerd in het kostuum, zoals, bijvoorbeeld, als een vervanging van de riem of om de aardappel zak binden. Echter, de keten is niet dezelfde keten, omdat de zware industrie ketens zijn nogal ongeschikt voor de kostuums. In hardware winkels of warenhuizen zijn er sier en lichte ketens die uitstekend gebruikt kan worden.

Ruprecht is niet alleen ontbreekt vleermuizen op de kont, maar komt niet als Nicholas zelf ook met een zak Daarom, waarin hij brengt iets naar de kerk. In sommige regio's van de Republiek van de zak de knecht met oude aardappelschillen zal worden gevuld. In het tijdperk van hoge hygiëne bewustzijn, maar moet worden afgezien van biologisch afval. In de meeste gevallen is de verdeling van de staart vleermuizen is al schande voor het genoeg gestraft. Het is dus niet merkbaar wanneer de Ruprecht zijn tas verlaat.

vodden Schoeisel

maken Knecht Ruprecht kostuum zelfKale laarzen zijn Knecht Ruprecht best

Het maakt gebruik van de beste kostuum niets als onder gluren de laatste sneaker modellen, beste tot nu toe in het wit met neon letters. Hier, het beproefde wandelschoenen is de beste keuze, zoals ook vies en gehavend. Zelfs de klassieke Bundeswehr combat boots ziet er goed uit onder de kap. Als een persoon goed als nieuw outdoor-modellen en heeft geen abgewetztes schoeisel, kan nog steeds laat een haveloze schoen indruk door de laarzen zijn verpakt in donkere oude handdoeken of vodden aardappelzak. Voor broek, overigens hetzelfde als voor schoenen geldt: De zichtbare impact van een broek jeans onder de kap is bij Knecht Ruprecht een absolute no-go.

fotokrediet

Cover Knecht Ruprecht: © simsalabin1 - Fotolia.com

Bestel Knecht Ruprecht kostuum online