maken Rococo en barokke kostuums zichzelf

Ideeën voor rococo kostuums en Venetiaanse maskers

maskers

Dit jaar kostuums zijn populair opnieuw van de Rococo en barok. Het leuke van deze kostuums, ze kijken vooral groot wanneer ze in grotere groepen worden ondersteund. Om deze reden, deze kostuums uit de 17e eeuw zijn ook ideaal voor een themafeest.

Het is natuurlijk aan jou, als hij combineert zijn kostuum met een lichte vampier look door hem een ​​rode bloed op de lippen runterläuft of men een rotte mannen uit de Rococo periode (omdat dan niet het haar zo perfect zitten ) of dat u de klassieke en pompeuze beeld van de barok en rococo-tijdperk vertegenwoordigen.

Ideaal om de prachtige kleren passen filigraan half maskers die bekend zijn uit de Venetiaanse carnaval. Een alternatief is vol maskers die vooral eng en pop-achtige look.

Inhoud: Rococo en barokke kostuums

  • Verkleed als in de 17e eeuw
  • Rococo pruik voor carnaval
  • traditionele maskers
  • Themafeest in de Rococo en barokke stijl

Verkleed als in de 17e eeuw

maak een Barok of Rococo kostuum zelf is erg duur en tijdrovend. Daarnaast is er een deskundige behandeling van de naaimachine is essentieel. Aangezien de kostuums zijn duur op de markt, het is de moeite waard, natuurlijk, om ze zelf te maken.

De jurk vereist vele meters stof - hier taft of zijde wordt meestal gebruikt. Om trouw te blijven aan de stijl, maar niet te laten het carnaval kostuums zijn te duur, kan glanzende synthetische stoffen worden gebruikt. Kleur volgende geluiden zijn: pastels, vet rood en blauw en gouden borduurwerk. Accessoires zoals pruiken, banden of staven zijn verkrijgbaar in de winkels.

Rococo pruik voor carnaval

De pruik is bijna de belichaming van Rococo en barok. Het is ook bekend onder de term Renaissance pruik. Op geen enkel ander moment behoorde de pruik zo veel aan het klassieke beeld per dag. Tegenwoordig worden pruiken voornamelijk gedragen Carnaval. Clear zodat u heerlijk deze twee gebeurtenissen kunt combineren samen! Classic is de witte of zwarte pruik. Maar als je iets opvallend, natuurlijk wil, kan ook kiezen voor een roze of blauwe pruik.

traditionele maskers

maskersDe Bauta, de hele masker bedekt het hele gezicht.

In de douane, het gezichtsmasker en de totale veiling met name in tijden van Carnaval is alomtegenwoordig. In vergelijking met de samenstelling masker van een clown barok masker stijf.

Wie wil er niet te zien op het carnaval feest met vrienden, is goed bereikbaar met het barokke kostuums, want hier waren net voor speciale evenementen oogmaskers voor vrouwen en mannen op de agenda. Of het masker tijdens de avond wordt gezet, natuurlijk, elk zelf wordt overgelaten.

Andere beroemde maskers van de Venetiaanse carnaval zijn. De halfmaskers bedekken slechts de helft van het gezicht en zijn daarom bijzonder geschikt voor Verantaltungen wanneer gesproken, aten en dronken. Oorspronkelijk dit masker formulier is gereserveerd voor acteurs die gekleed waren met haar, maar kon duidelijker op het podium, maar als te spreken met de zogenaamde Bauta, de hele masker. U kunt kijken vooral pop-achtige gezicht en zet de ogen in het brandpunt van de belangstelling.

Carnaval van VenetiëGlanzende stoffen te harmoniseren met delicate half maskers.Carnaval van VenetiëVolledige maskers kijken donkerder en dreigender.

Themafeest in de Rococo en barokke stijl

Carnaval van VenetiëVooral prachtige kostuums handelend in grotere groepen - alsof je terug in de tijd gereisd.

Zoals reeds vermeld, de huidige Costume trend is net zo uniek als veel plezier en het gevoel dat in grote massa's. Daarom maakt het niet uit of je voldoet aan de straat carnaval met een paar vrienden of een eigen thema feest onder het motto "Rococo en barokke" zou willen organiseren.

die werkt met aandacht voor detail, kunt u een onvergetelijke avond te maken: Kleurrijke Venetiaanse maskers kunnen worden gekocht via de online winkel of in de zomer en komt alleen voor de in een andere tijd terug. Bovendien, wanneer de juiste muziek van Johann Sebastian Bach wordt gespeeld en proberen te dansen als op dat moment, de illusie is perfect.

Als de stemming dan moet het kantelen, een verandering terug naar carnaval muziek is erg radicaal, maar des te meer grappig. 'S Avonds laat eindelijk opzij zetten de hoogwaardige maskers en dansen tot het ochtendgloren weggelaten.

Koop Venetiaanse maskers bij Amazon