maken Thanksgiving decoratie zelf

Kleurrijke Thanksgiving met kaarsen

maken Thanksgiving decoratie zelf

Een Japanse wijsheid zegt: "Hij die traag is in het zaaien, is jaloers bij het oogsten". En dus je kunt oogsten overvloedig, natuurlijk, moet veel werk worden geïnvesteerd voordat - dan kun je netjes in de herfst dankzegging ... te vieren!

We vieren de "Vruchten van de herfst" om te genieten en te om God te danken. In aanvulling op, zodat ten minste één keer per jaar aan de vervelend (handmatig) werk allen die betrokken zijn in de landbouw, en eraan herinnerd worden dat het niet alleen in de handen van mensen boven voldoende voedsel kosteng te hebben.

Inhoud op Thanksgiving Demo

  • Het verfraaien van ideeën voor Thanksgiving
  • De traditie van Thanksgiving
  • Private Thanksgiving met herfst decoratie in huis

// Pagina: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Formaat: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer ( '37381/278909' 17861, '');

maken Thanksgiving decoratie zelf

Het verfraaien van ideeën voor Thanksgiving

maken Thanksgiving decoratie zelfmaken Thanksgiving decoratie zelfmaken Thanksgiving decoratie zelf

De traditie van Thanksgiving

de Oorsprong van Thanksgiving dateert uit de 3e eeuw. In Centraal- en Noord-Europa, deze feestdag voor "equinox" tot 22 september rond, de kalender van vandaag begin van de herfst was een gevierd dankoffer (gedetailleerde informatie op http://de.wikipedia.org/wiki/Erntedankfest).

Tot op heden, het oogstfeest is inderdaad officieus Een deel van het kerkelijk jaar, maar het wordt gevierd blijft de wereld: Echter, als gevolg van verschillende klimaten, is er geen uniforme internationale (hard) -termin. In Duitsland, de bisschoppenconferentie in 1972 de specifieke eerste zondag in oktober als datum voor Thanksgiving - en tegenwoordig dit festival in veel gemeenschappen nog steeds een belangrijke dag!

In aanvulling op de decoratieve en voorgelegd aan gaven het altaar oogst Er zijn vele dorpen feestelijke oogst verhuizingen. Terwijl trekken weelderig versierde praalwagens door de straten en nodigen u uit om samen en geniet vieren op de plaats geschonken door de geschenken van de natuur!

// Pagina: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/basteln_und_kreativitaet, Formaat: Standard Banner (onder thema) 468x60
SmartAdServer ( '37381/278909' 16464, '');

maken Thanksgiving decoratie zelf

Private Thanksgiving met herfst decoratie in huis

maken Thanksgiving decoratie zelf

een zeer privé Thanksgiving mood kan ook worden gerealiseerd thuis: kaarsen toveren - met pompoenen, zonnebloemen, Physalis, kastanjes en gedroogde grassen of Beer takken - buitengewone decoraties met herfst flair.

Als de perfecte accessoires voor deze regeling is ook geschikt stro, granaatappels en kleurrijke gebladerte, elke kamer geeft een herfst touch.

dus prachtig versierde tafels verschijnen in het licht van de kaarsen in een heel bijzondere glans en brengen een huiselijke sfeer - vooral wanneer het al koud buiten en ongemakkelijk.

Veiligheid Tip: Het gebruik van het najaar tafeldecoratie met licht ontvlambare materialen zoals stro of gedroogde takken kaarsen alleen met RAL-keurmerk, deze garantie veilig branden en gezondheid compatibiliteit.