maken toiletbril

De wc-bril dat niet iedereen

kleurrijke wc-brillen

Een wc-bril is een klassieke low-interest product: Het zorgt ervoor dat de apparatuur in de badkamer, gebouwd, gerenoveerd en ingericht - de wc-bril blijft meestal buiten in de smaakvolle inrichting van de fontein aan de voorkant.

Daarom hebben we een aantal ideeën voor u dat er meer kleur beloven op het toilet: geschilderde Kleurrijk, met alle thema's en verhalen is uw wc een eye-catcher in de badkamer en maakt het toilet aan het evenement.

maken van de inhoud op de wc-bril

  • wc bewerken zetels
  • Ontwerp toiletbril zelfgemaakte
  • Toiletzittingen met leereffect
  • Toilet Seat: Bijten en nerdy

Wc-brillen gemaakt van hout of kunststof kunnen gekocht worden bij elke bouwmarkt. Echter, het ontwerp is vaak fantasieloos en functioneel in de standaardmodellen. de "Designer modellen" Er zijn echter vele jaren dezelfde terugkerende motieven: Het prikkeldraad in acryl en het aquarium zijn slechts matig origineel, rozen in de wc-bril niet naar ieders smaak.

Wat te doen? Ambitieuze klusjesman met gevoel voor de fijne details kan venture in het ontwerp van hun wc-bril is eenvoudig en op hun gemak: We hebben een aantal suggesties voor privé-conversie voor u samengesteld. Eigen Ideeën: Hier is echter nog steeds van toepassing!

wc bewerken zetels

Voor het bewerken van een wc-bril met verf of zelfklevende films moet u de volgende gereedschappen in elk geval beschikken over:

  • fijn schuurpapier (korrel 100) om oude verflagen ook verwijderen 80 grit
  • Cutter voor het uitsnijden van de sjablonen
  • Kwast of Lackierrolle het aanbrengen van de lak
  • Altijd: synthetische hars op basis van blanke lak in drie ploegen voor hygiënische afdichting van het subject

Ontwerp toiletbril zelfgemaakte

deksel verfCreatieve geesten kunnen snel en eenvoudig een eigen wc-bril.

Deze ontwerp toiletzitting met gekleurde oppervlakken op afstand van elkaar relatief eenvoudig te vervaardigen. Het enige wat je nodig hebt is een borstel, verschillende kleuren verf en afdichtvernis.

Aanbrengen met een kwast op de licht afgeslepen oppervlak van het deksel (boven en onder) en de toiletzitting verschillende kleurvelden. U kunt gebruik maken van onze abstract patroon of het realiseren van hun eigen ideeën. Misschien een regenboog of bunte Wolken? Geen probleem.

Laat de voltooide patroon 24 uur drogen en driemaal verzegeld met blanke lak. Maak je ontwerp wc-bril met een persoonlijk tintje. 

Toiletzittingen met leereffect

Opgevouwen deksel met spellNa het openen van het nieuws van de pre-Kerstmis plafond coating shows.

Wc-brillen zijn niet alleen goed als een reclame-medium, maar kan ook worden gebruikt voor educatieve werk aan de hygiënische gewoonten van de andere bewoners: Met subtiele aanwijzingen om te zitten of te berispen beroep op de borstel gebruik Lach effect en netheid effectief met elkaar verbonden.

De benodigde tekens kan gemakkelijk afdrukken in de copyshop, of thuis printers op dia. Dit wordt dan gehecht aan de toiletzitting en ook verscheidene lagen blanke lak of een overspannend film vast. Daar gaat je toilet met statement!

Toilet Seat Vanaf?

Deze toiletzitting mis je een spacey sfeer in de sanitaire sector. Voor het ontwerp, heb je niet veel, behalve een beetje creativiteit en gif groene en zwarte lak nodig.

Het is belangrijk voor alle verf werk, een goede voorbereiding van de grond. Ten eerste, is de oppervlakte grond, dan grondig gereinigd en tweemaal beschilderd met de fel groen gekleurde verf. Daarna moet de gehele toiletzitting 24 uur drogen.

Een eenvoudige sjabloon voor het ontwerp van het vreemd hoofd, kunt u eenvoudig afdrukken op de computer en schetsen op het toilet deksel met een potlood. Daarna wordt de kop geschilderd en voorzien van de dreigende zwarte vreemde ogen. Dan wordt de patiënt vast met verschillende lagen blanke lak - dat is uw ruimte wc-bril.

Toilet Seat: Bijten en nerdy

Zowel voor liefhebbers van gemanicuurde Grusels het toilet en vrienden van de informatietechnologie, in de volksmond nerds, houden we nog twee interessante modellen.

U kunt schilderen op de tanden uit de vrije hand of uit de film te snijden tijdens de vicieuze variant (aan de linkerkant). In ieder geval moet de wc-bril eerste voorbehandelen helder rood. De tanden zijn vervolgens gelijmd of geverfd. De conclusie is een fixatie met meerdere lagen blanke lak.

de "Nerdbrille" eenvoudig te vervaardigen, analoog aan de beide "educatieve toiletbrillen": Gemakkelijk om een ​​film af te drukken met een floppy disk, de sticker en zet het vast met verschillende lagen blanke lak.

Museum of wc-brillenIn het Museum van toiletzittingen is uitzonderlijk modellen kunnen worden bewonderd.verscheidenheidZwaar is het hoofd dat de kroon draagt: Welke wc-deksel type ben jij?

Koop wc-bril op Amazon