maken zombie kostuum zelf

Zombie Kostuum: Undead, maakte verschrikkelijk en zelfs

maken zombie kostuum zelf

Zombies, de wandelende doden, zijn een van de oer-angsten van de mensheid: Een echt dood opstaan ​​uit het graf. De term zombie zelf is afgeleid van de Centraal-Afrikaanse taal Kimbundu, het woord nzúmbe er duidt op een dode geest.

Zombies hebben in de VS van de jaren 1930 bekend als het geloof gemorst op de ondoden in de populaire cultuur tijdens de Amerikaanse bezetting van Haïti. Snel gevangen zombies een vaste plaats in Hollywood horror films en als een kostuum voor Halloween. 

Deze begeleiding kan iedereen zijn zombie kostuum te maken op basis van hun individuele behoeften: Als een snelle maskerade voor spontane partij als burleske versie van het benadrukken van vrouwelijke charmes, of de klassieke zombie Dandy - voor elke zombie smaken. Echter, de basisingrediënten zijn dezelfde als bij de meeste Halloween ideeën, meestal.

maken zombie kostuum zelf: Contents

  • Het materiaal voor Kostümbau
  • Snel maak een zombie zelf

Het materiaal voor Kostümbau

uitnodiging van de partij in de avond, maar nog steeds geen kostuum in de ochtend voordat? Geen probleem. Deze noodsituatie zombie kostuum u snel voor te bereiden op het feest Halloween.

Benodigdheden:

  • oude T-shirt
  • oude broek
  • Mullbinden
  • witte make-up
  • Vals bloed (indien aanwezig)
  • een schaar
  • indien beschikbaar: kunststof Grusel dieren (spinnen, wormen, etc.)
  • Graven of potgrond

Snel maak een zombie zelf

Zombies onderscheiden zich vooral door het feit dat ze al werden begraven. Ergo scheuren en gaten in overhemd en broek moet nu worden afgebroken. Omdat de sneeuwwitte zuiverheid wasmachine is ook geen optie, de kleding met potgrond in "ernstige blik" toegevoegd, als alternatief, kunt u trek de kleren hebben ook een stukje van de aarde. Een bijzonder creatieve benadering zou natuurlijk om mee te wentelen met de kleren in het vuil - maar dit is geheel aan jou. Vrouwen kunnen dragen voor de zombie-kostuum prima panty met ladders.

De kleding zal met vals bloed, indien van toepassing, besmeurd en aangescherpt. Nu is het verband eraf. Bij voorkeur worden deze ook verontreinigd met potgrond en besmeurd aantal nep bloed. Vervolgens worden ze rond de armen, afhankelijk van het verzoek aan de benen en romp.

De make-up van het hoofd is nu uit: Wie heeft geen wit theater make-up, kan ook helpen met licht poeder. Ook meel wordt gezegd dat het reeds te hebben gewerkt in uitzonderlijke gevallen, echter, is een stoffige aangelegenheid. Tot slot, het hoofd nog steeds met een aantal verbanden "versierd",

Indien aanwezig, het lichaam van de zombie trimmen een paar enge plastic dieren worden verdeeld: Een spin in haar haar maakt altijd goed, de rubberen slang om zijn nek weerspiegelt een hart voor reptielen. Rubber wormen (indien nodig zelfs van fruitgom) zijn in alle delen van het lichaam mogelijk is, gunstig, ze hebben ook een Viaticum is. In een dergelijke manier uitgedost te doen op het feest Halloween een aangenaam griezelige indruk!

Koop online Zombie Costume