maskering teknik

Ideer til farve design af vægge og væg maleri

maskering teknik

Den maskering teknik er en simpel teknik til farve design af væggene i stuen, entre, soveværelse eller børneværelse og kan gennemføres uden forudgående kendskab til hver.

Ved denne teknik det klæber fra et område med baner af malertape og annullerer den mellemliggende væg i den ønskede farve. På denne måde, en dekorativ væg maleri af mønstre, kan geometriske former eller striber være malet på væggen i en kort tid.

Hertil kommer, at maskering teknik til at designe skærme, hvilket igen dekorere væggene i lejligheden er. Nedenfor er flere ideer til kreative farve design af væggene med maskering teknik.

Indholdsfortegnelse for den farve design med maskeringsteknik

 • Bill af materialer til maskering teknik
 • Fjern akrylmaling fra væggen
 • male strimmel på væggen
 • geometriske figurer
 • gøre vægmaleri med maskering teknik
 • Masking teknik til billeder på skærme
 • Ideer til vægmaleri

Bill af materialer til maskering teknik

Med maskeringsteknik både forskellige former eller strimler kan male som gør væggene med forskellige farver. Derudover kan du kombinere denne teknik med fremragende stencil maleri. Afhængigt af den ønskede virkning, er forskellige materialer kræves. Hvem fejer sine vægge i en enkelt farve og kun andre striber ønsker at male på væggen, det gør brug af emulsion maling. I modsætning hertil kommer i vægmaleri enten akrylmaling eller - for store områder - fuld eller farvestoffer anvendes. Derfor er den følgende liste viser kun de grundlæggende materialer:

 • Bred og smal pensel eller lammeskindsrulle
 • Afdækningstape eller afdækningstape
 • Emulsion maling, akryl maling, eller fuld eller Abtönfarbe
 • vaterpas
 • Kridt eller blyant og lineal til at tegne

Fjern akrylmaling fra væggen

Til væg maleri med akryl maling er at huske, at det skal fjernes, for eksempel i lejebolig eller senere malet over. Derfor er beboerne bør kun Farver acrylbaseret brug, som kan males med latex maling, men er - to eller tre lag nødvendigt - afhængig af farveintensiteten. Derimod rene acrylater er vanskelige at male over og bør ikke anvendes som vægmaling indendørs som muligt anvendes.

maskering teknikMaterialer til maskering teknik

male strimmel på væggen

Til de simple design ideer med maskering teknik omfatter strimmel på væggen. Du skal bruge de ovennævnte materialer og dispergere eller toning maling.

I det første trin, er det ønskede område markeret med kridt eller en blyant. For lige strimler trække markeringerne ved hjælp af et vaterpas. Hvis strimlerne strækker horozontal eller lodret over hele væggen, er det tilrådeligt at kontrollere kurven i flere steder. Hvis væggen allerede er malet en anden nuance, bør det være helt tørt. Bemærk, at flere lag er påkrævet i intense nuancer, så dækker de farvede striber.

Efter dette, linjer, dække med afdækningstape. Nu slette vi området - afhængigt af størrelsen med en pensel eller rulle - i den ønskede farve. Når den er tørret fuldstændigt, er den klæbende tape fjernet og registrerer markeringerne på næste strimmel.

maskering teknikrecord begrænsende strimlenmaskering teknikAnsøg inden for bånd farvemaskering teknikStrimler i forskellige nuancer af grøntmaskering teknikFarveskema af blå, brun og hvid i stuen
// Side: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/arbeiten_im_haus/sonstige, Format: Standard Banner (under tema) 468x60
SmartAdServer (37381/651157 '16464 '');

maskering teknik

geometriske figurer

Geometriske former og mønstre indstillet til monokrome vægge målrettede accenter og bringe mere variation til farveskema af værelserne. Lyse farver er primært til stuen, mens neutrale toner, såsom en lys grøn eller blå, pleje i soveværelset for en beroligende atmosfære. Selvfølgelig, kan du slå til maskeringsteknik og en hel væg i en farverig farvespil af geometriske former.

Det er vigtigt, at farven på baggrunden eller de næste liggende områder er tør, før en ny form er malet.

Først skal du tegne omridset af geometriske former med blyant eller kridt og styre forløbet af linjerne med et vaterpas. For at kontrollere, om tegningen er lige, det er med til at se på dem fra en afstand af flere trin. Efter dette, marken, dække med malertape. I næstsidste trin påføres med farven før tapen forsigtigt skrællet efter tørring.

maskering teknikMask fra de geometriske former før malingmaskering teknikforestille ene efter firkanternemaskering teknikVæg med farverige kvadratermaskering teknikKvadrater og rektangler accenter af farvede vægge

gøre vægmaleri med maskering teknik

Ligeledes maskering teknik er velegnet til at designe kalkmalerier med forskellige temaer. er beregnet flere former i billedet er placeret, er rammen af ​​billedet først registreres. Tegn derefter de ønskede billeder og indsætte alle linjer med malertape. Her først den rammer baggrunden og de vigtigste billedet før de mindre motiver er malet. Også i dette tilfælde bør farven være helt tørt før maling de andre pixels.

maskering teknikDe individuelle motiver Maskmaskering teknikI større områder, er en malerulle anvendesmaskering teknikMural med geometriske figurer

Masking teknik til billeder på skærme

Hertil kommer, at med denne maleteknik smukke billeder til at male på lærreder. Denne metode er særligt velegnet til dem, der ønsker at forblive fleksible i farve design af væggene.

Til lyse farver skal have lov til at annullere lærredet først med en lysere nuance og tør. I det næste trin med afdækningstape, dække ønskede former eller former, og male over en stærk farve. Efter tørring klæbebåndene skræl og hænge billedet.

maskering teknikEfter primeren, dække lærredetmaskering teknikAnvende maling med en malerullemaskering teknikSelvstændige designet billeder på skærme

Ideer til vægmaleri

Uanset om store blomster, solopgange eller vilde dyr: er motiverne for et vægmaleri op på sin egen maleriske talent, ingen grænser. Børster er påkrævet i forskellige størrelser, akrylmaling og stencils til motivet for disse kalkmalerier. Selvfølgelig kan de billeder uden en skabelon tegne frit i hånden, men det letter optagelsen af ​​motiver. Ideelt set en projektor projicerer billedet på væggen, så man kan følge trop med kridt eller en blyant linjer simpelthen. Hvis en sådan anordning ikke er tilgængelig, kan du udskrive billedet i stort format i flere dele og gjort dem masker på. Dette er limet til væggen og adskiller sig fra omridset af figurer. Derefter fjerne skabelonerne igen.

Tip: Hvis du ønsker at male med Stencils eller mindre mønstre på væggene, oplevelser i post stencil maleri med væg stencils alle om Fabrgestaltung med masker og finder skabeloner til download.

I det andet trin, farvning af motiverne begynder. Især for komplicerede billeder, er det tilrådeligt at arbejde fra store til mindre områder og male detaljerne til det sidste. Til blandet eller undgå slørede farver gør hvert område til at tørre i mellem.

maskering tekniken forløber blomstermotiv til vægmalerimaskering teknikEfter hovedfladerne at male detaljernemaskering teknikUdarbejde væg maleri med hvide blomstermaskering teknikFor sarte figurer, smalle hårbørster ermaskering teknikVægmaleri med hvide blomster

Hvem malerisk meget smart designet alle væggene i et rum med vægmalerier på et bestemt emne, såsom pirater og undersøiske verden, da disse billeder viser.

maskering teknikVægmaleri i børn med sejlskibe og piratermaskering teknikVægmaleri på livet i havet