bouwen balkon blinds zichzelf

Roomdividers en privacy voor het balkon

De binnenlandse balkon is een kleine oase, waar u uw avond door te brengen in alle rust vooral voor stedelingen. Daar zou men graag de zon en barbecues met vrienden te genieten van - de ene of de andere opslagruimte zou niet verkeerd zijn. Veel balkons zijn echter te lang en slank gesneden, de ruimte is zeer beperkt en kan worden gebruikt meestal slecht. Daarom is erg handig, privacyscherm, die kan worden gebruikt als scheidingswand. Daarnaast biedt het een zit- en opbergruimte voor accessoires balkon.

bouwen balkon blinds zelf: Contents

  • materiaal lijst
  • gereedschapslijst
  • Gebouw instructies: Balcony privacy
  • Bank en verf
  • tekeningen

materiaal lijst

nummer
aanwijzing
massa
materiaal
2 doos pagina's 103,0 x 33,0 cm 18 mm triplex
1 box bottom 119,2 x 25,0 cm 18 mm triplex
2 outdoor vloeren 20.0 x 15.0 cm 18 mm triplex
1 outdoor vloer 60.0 x 18.5 cm 18 mm triplex
2 Box dwarsstroken beneden 119,2 cm lang 28 x 45 mm sparren
1 Box cross-bar center 119,2 cm lang 28 x 45 mm sparren
1 spacer top 20,0 cm 20 x 50 mm sparren
2 seat dwarsstukken 33,0 cm lang 38 x 80 mm sparren
2 seat voeten 34,0 cm lang 38 x 60 mm sparren
1 ronde staaf 87,0 cm lang ∅ 30 mm
9 stoelrails 122,8 cm lang 28 x 45 mm sparren
24 profile bossen 122,8 cm lang 96 x 12,5 mm spruce, bovenoppervlak 88 mm
3 Kikkers voor flap 33,0 cm lang 28 x 45 mm sparren
7 scharnieren 30-35 x 80 mm
1 Waterdichte houtlijm
1 Buntlack
1 clearcoat
1 Storm haak met ringetje als ondersteuning voor opgeklapte seat
2 Watering bloembakken 60 cm

gereedschapslijst

  • boor
  • Vossestaart of decoupeerzaag
  • Dopelhobel
  • houtvijl
  • beitel

Gebouw instructies: Balcony privacy

Aan de beide zijden van de doos volgens de afmetingen in ontwerptekening markeren de achterhelling en gesneden met een handzaag of decoupeerzaag. Herwerken van de zaagsneden schoon met een egalisatie vliegtuig. beneden en gecentreerd binnen Markeer het vak zijkanten, de positie van het lichaam vloer en geven dwarsstangen en boorgaten voor latere montage. combineren gemalen en dwarsstroken waterdichte houtlijm en schroeven. voorbereiding van de grond aan de voorkant met een schaaf schuin totdat deze gelijk is met de vrijloop.

Snijd de outdoor vloeren met de puzzel in vorm en herwerken met rasp, vijl en schuurpapier. Dit op de vrijstaande zijde van de doos - lijmen met watervaste houtlijm, schroef binnen en lijmen van de ondersteunende driehoeken gevormd uit de multiplex delen - links of rechts.

Vier voering aan de lengte van 122,8 cm aan elkaar vastgelijmd aan de onderste flap messing en groef. grijpen het scharnier in de drie dwarsbalken respectievelijk aan de onderkant, dat wil zeggen met een beitel zo dieptrek, dat de materiaaldikte van het scharnier, past.

Voordat de scharnieren kan worden vastgeschroefd aan de deur dwarsbalken, de schroefgaten voor de schroefkoppen (de later te worden geplaatst op de onderste doosvormige balk scharnierdelen) worden voorgeboord achter. Dit is nodig omdat de scharnieren geopend zijn geïnstalleerd op 270 graden. Nu de scharnieren vast het kruis bar en lijm deze vervolgens op de achterkant van de klep met waterdichte houtlijm. comprimeren met klemmen en laat de lijm drogen.

Bekleding Nu is de achterkant van de doos vanaf de bodem met het profiel boards. distribueren naar waterdichte lijm waar ze rusten op de zijkanten en bevestig elk bord bovendien met spijkers.

Op de voorzijde met een kleine afstand vanaf de bovenrand flappen beginnen de planken van de kast. De eerste plaat is longitudinaal gespleten, aangebracht aan de verbinding met een helling en vervolgens verlijmde. kunnen de laatste (bovenste) plaat volledig breedte met de bovenste rand van de zijkant. Aangezien is afgesneden onder een hoek met een schaafmachine, de gewenste schuinte anhobeln. Plaatst in het midden boven het tussenstuk als drager voor bloembakken met lijm en bevestig het met een ferrule om uitdroging van de lijm.

Bank en verf

Voor de bank, de tweezits dwarsbalken - voor en achter 8 cm 6 cm breed - cut. Voorzijde een 45 graden schuine rand, 5 cm breed, gesneden en weer uit te werken een afronding. De lengte gesneden en aan de uiteinden met omlopende afkantingen stoelframes voor en achter lijmen met watervaste houtlijm en samenpersen met klemmen op dwarsliggers of aanzetten met perslucht nagels. De middelste stroken initieel drogen hangen om de afstand die tussen de zitstangen moet blijven bepalen. (Als een afstandsmaat, die overeenkomt met de breedte van een inch stick. Ontstaat hier ongeveer) Lijm De stroken waterdicht, en de twee voorste stoelframes.

De stoel voeten met een geboord en gelijmd round rod - Clear grootte als in de stoel stroken dwars 82 cm - verbinden en vast met de scharnieren onder de zitting dwarsbalken. De resulterende stoel met scharnieren vastschroeven aan de doos. Gebruik 40 mm lange schroeven, de centrale ondersteuning in de cross-bar. Dit is belangrijk omdat zij het gewicht van de mensen later zitten dragen.

Wie wil, kan nog steeds plaats een bodem in het vak of van delen van het profiel boards - zoals wij doen - laat het vak aan de onderkant open. In ieder geval moet rubber buffers of stoelpoot schuif onder het vak en voeten zitplaats geplaatst zodat bodemvochtigheid niet in direct contact met het hout komt.

Voor de oppervlaktebehandeling: De doos verf met milieuvriendelijke Buntlack tweemaal de buitenkant, breng op de binnenkant water verdunbare blanke lak. De zitting zelf kan worden geaccentueerd kleur.

Wanneer alle verfoppervlakken gedroogd en klepzitting opnieuw gemonteerd, kan de bloembakken worden geplant en gebruikt. We hebben dozen met aparte irrigatiesysteem. Zo is altijd een levering van water beschikbaar is en het kan geen water uitdagingen uit de doos of druk.

tekeningen

klik om te vergroten.

materiaal lijstmateriaal lijstmateriaal lijst

Deze gids komt uit een gezamenlijk project van bosch-do-it.de, alpina-farben.de, lux-tools.de.

Koop Balkon privacy online