Metalli katkaista kanssa monitoimityökalu

Metalli katkaista kanssa monitoimityökaluMetalli erottava: Jatkuva pöydän jalka

Erotuskoe esteisiin

Metalli katkaista kanssa monitoimityökalu - on se edes mahdollista? Meidän testi, yritimme näki vanhan pöydän jalka on valmistettu metallista. Tähän vaikutti pyöröterå kirjoitus "Puu / metalli" ennalta määrätty. Jotta se lyhyt: Ei toiminut. Paitsi paljon melua ja pienen viillon olemme saavuttaneet mitään. Liian myöhäistä luemme ohjeiden mukaisesti, että kierroksen näki liitetiedoston "Ei-rautametallien" on sopiva.

Sirkkeli yksityiskohtaisesti

"Puu / metalli" emblazoned sirkkeli - meillä on kirjoitus aikoinaan uskottiin. Pieni leikkaus, me voimme myös tuottaa, mutta saha naarmuuntuu enemmän pinnalla kuin heidät olisi toiminut metalliin. Melu oli valtava, laite putosi pöydälle jalan ympäri ja naarmuja maali pääasiassa. Still leikkaus tuli, korkea tuotannon laadun sahan johtuu, mutta ei kykymme. 

Ilmeisesti saha oli jälkeen "pahoinpitely" ehjä, myöhemmin osoitti tämän myös sahattaessa puuta. Koska meillä ei ollut ei-rautametallit, kuten testi esineitä, tämä testi voidaan pitää rivi epäonnistuneena. Tämä ei kuitenkaan ole laitteessa, mutta lukutaito testaajan.

Metalli katkaista kanssa monitoimityökaluSirkkeli yksityiskohtaisestiMetalli katkaista kanssa monitoimityökalupienen viillon
// Sivu: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/wissen, Muoto: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer (37381/278911 "17861, '');

Metalli katkaista kanssa monitoimityökalu

Sitten oli ... Pikakiinnittimen lukko

Metalli katkaista kanssa monitoimityökaluPikalukitus yksityiskohtaisesti

Tässä testissä emme ole oikeastaan ​​kuulu itselleen kunniaa meitä: Ei vain olemme jättäneet hukkaan ja laulu naarmuja pöydänjalkaan, mutta emme ole vielä täysin sisäistäneet työkalunvaihtoa. Toisin kuin polkupyörä pikalukitus Pikavapautusmekanismin teränpitimen täytyy nimittäin ei olla hieman kääntynyt, vaan on suoraan sitoutunut: švaabilaisia ​​art tekniikan met vääriin soveltaa tietoa. 

Seuraavat elokuva ei siis ole vakavasti otettava, mutta silti innoissaan ajatus: Jos sähkötyökaluja tulisi yksityiskohtaisesti ja tietää etukäteen, miten käyttää laitetta. Pyörivässä työkalu, kuten kulmahiomakoneeseen, olisi "onnettomuus" ei niin tahattomasti hauska ja ennen kaikkea kevyesti lähti. Joten: Älä matki, rakkaat lapset! Mutta ennen kaikkea: Tutustu käyttöohjeisiin ennen!

// Sivu: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/wissen, Muoto: Vakiobanneri (alle teema) 468x60
SmartAdServer (37381/278911 "16464, '');

Metalli katkaista kanssa monitoimityökalu

ostaa tuotteita Amazon