Mug og meldug

En ond vor tid: mug i lejligheden

Mold - årsag, konsekvenser og kampene

Mold skal bekæmpes ...

... Hvorfor? Mold er ikke kun grim, det ganger hurtigt, det skader stoffet og fare for sundhed og ... hvad?

Det anslås, at der er omkring 250.000 forskellige skimmel arter i dag, omkring 100.000 er blevet anerkendt og op til 100 af dem bosætte især i vores boligområder.

Paradokset er, at formen er breder sig, fordi vi altid bygge bedre, og fordi vi får renere. Vores huse er lavet hurtigere færdig (væggene er ikke tørret ud), altid har mindre udkast; Der er altid mere fugt kondens på vægge, fliser, fuger, vinduer. Og da elsker mug varm, fugtige steder, der vokser mug tilgange i dag.

Ikke alle ventileret ordentligt (dvs. 3-5 min vidt åbent vindue.); ikke alle ved, at bare at blive tippet vindue skimmel steder endda favorisere; mange ikke adskille kølig stue og soveværelse i varmere madlavning og opholdsarealer, og ikke alle har den nødsituation, de moderne midler til at regulere for fugtig luft.

Kort sagt, hvis vi ønsker at beskytte vores værdier og bevare vores sundhed, skal vi forme forebyggelse gennem ordentlig bygning og levende adfærd, skjulte skimmel behov for at spore og selvfølgelig skal vi destruere eksisterende mug grundigt.

Indhold om mug og meldug

  • Kontroller indholdet af dine vægge fugt!
  • fjerne mug på silikone
  • Mold - årsag, konsekvenser og kampene

Kontroller indholdet af dine vægge fugt!

For at detektere fugten i vægge og således forhindre skimmelvækst i hjem, giver det en handy lille enhed, der kan måle fugt. Indretningen er både velegnet til testning af vandindholdet i træ og i pudslag.

Pro tip:
Åbn vinduer regelmæssigt i dag til en kort, men stærk krydsventilation så luften kan cirkulere og udveksle ideer.

fjerne mug på silikone

Mold - årsag, konsekvenser og kampeneMuggen fælles i badeværelset

Næsten hver femte badeværelse er påvirket af mug. Har formen sat kun én gang i silikone, ofte ikke mere Mold hjælp - så hele Badfuge skal udskiftes. Heldigvis er der nu silikone fuger med særlige anti-mug agenter, der lover fem år beskyttelse mod mug.

Mold i badeværelset
forny silikone fælles

Mold - årsag, konsekvenser og kampene

Mug og meldug entfernenSchimmelentferner plantebeskyttelsesmidler skal vælges i henhold til sværhedsgraden af ​​formen angrebets og efter de berørte flader. Skimmel i led leddene er foretrukne sted for placeringen af ​​mug i badeværelset, da de giver de ideelle betingelser for sporerne. I hvert sekund badeværelse VVS samlinger af skimmelsvampe befallen.Schimmel på væggen mug på væggen: hvordan mug kan fjernes fra loftet og væggen og er hvad forårsager skimmel pletter vi forklare heimwerker.deSchimmel i AbfallIn hver skraldespand og er hovedsagelig af bioaffald til sporer af svampen Aspergillus fumigatus, det kommer før miljømedicin har længe warnen.Schimmel og lejemålet, hvis der mug i lejligheden, hvilket rechliche situationen er ofte uklart. Hvilke rettigheder og pligter lejer og udlejer, når det kommer til forebyggelse og bekæmpelse af mug i det lejede hus svamp - svamp svampe kan fugtskader have alvorlige konsekvenser for husejere: mug eller svamp svampe.