Montage schuim voor deurkozijnen

Montage schuim voor deurkozijnen

Sluit de deuren en kozijnen met montageschuim professioneel

Installeer nieuwe deuren zelf? Met de juiste montageschuim professionele installatie van deurkozijnen gegarandeerd succesvol. En bij het gebruik van Express montageschuim kun je zelfs een beetje tijd te besparen tijdens het strooien.

Bij correcte installatie van kozijnen van hout, kunststof of staal, het gebruik van verspreiding onontbeerlijk. Tot nu toe konden ze echter slechts ongeveer één uur na het schuimen worden verwijderd, die aanzienlijk vertraagde de verdere renovatie. Inmiddels zijn er krachtige gebouw schuim met uitdrukkelijke recept als de "2K Express montageschuim" door Sista te helpen tijd te besparen. De twee-componenten polyurethaan schuim laat de verwijdering van de beugels 30e minuut.


Montage schuim voor deurkozijnen

schuimende kozijn met polyurethaanschuim: bouwinstructies

Hoe het werkt:
In eerste instantie moet ervoor worden gezorgd dat het kozijn horizontaal uitgelijnd in de wandopening en met wiggen vast - deze partij of waterpas kan worden gebruikt. Vervolgens de verstelbare stutten tussen de framedelen worden gebruikt. Inclusief eventuele vervormingen kunnen worden vermeden.

Pas kort voor het opschuimen van PUR-schuim wordt geactiveerd door de onderkap (zes bochten naar rechts). Schud krachtig dan - minstens 20 keer - en draai de klephefboom. Nu kan krachtig worden geschuimd: Slechts zes punten - vier op de hoogte van de banden (boven en onder) en twee op het hoogtepunt van het kasteel. Het moet zo snel mogelijk worden gebruikt.

Reeds na 30 minuten, kan de verspreiding worden verwijderd en de bovendrijvende schuim afgesneden met een snijmes.

Tip Henkel Sista:

De "Sista 2K Express montageschuim" heeft een hoge eindsterkte, goed materiaal verenigbaar en bestand tegen veroudering en rotbestendig en temperaturen van -40 ° C na harding, wordt het product nog overgeschilderd, überkleb- en gepleisterd tot + 110 ° C
De Sista schuim vanwege de gepatenteerde vormvastheid - geen krimp of persen in - de optimale oplossing voor de installatie van kozijnen van hout, kunststof of staal.

Nadere informatie: www.sista.de