Movie kostuums voor Carnaval

carnaval vieren als Batman, Catwoman of Joker

Movie kostuums voor Carnaval

Blijft een van de belangrijkste trends is om helden te portretteren van films of tv-serie. Natuurlijk is in dit genre onvergankelijke klassiekers zoals de Darth Vader kostuum of de klassieke wizards die jarenlang echte carnaval evergreen.

Maar sommige kostuums zijn ook populair geworden als gevolg van nieuwe films onlangs. Een echte fan van de films zal natuurlijk de voorkeur aan zijn film kostuums zelf te maken, maar nu sommige verladers bieden ook zeer realistisch ogende film held kostuums.

Wij geven u tips hieronder over hoe om zichzelf aan te passen aan de populaire Batman karakters zoals Batman zelf, Catwoman of het kwaad Joker, snel en goedkoop. Vaak kan huishoudelijke artikelen, oude kleren en de restanten van make-up van vorig jaar te dienen voor een leven-achtige kostuum. Veel plezier verkleden!

Inhoud over Batman en Joker Costume

 • Batman en Joker zijn bijzonder populair
 • maken Batman kostuum zelf
 • Catwoman kostuum samen te stellen
 • maken Joker kostuum zelf

Batman en Joker zijn bijzonder populair

Eigenlijk toch een Carnival classic - maar dankzij de nieuwe "The Dark Knight"Film series dit jaar vooral populair: de Batman kostuum. Aangezien het masker is niet zo makkelijk om jezelf te maken, vervolgens hier graag kostuum kopen. 

Passend bij de arch-schurk Joker. Voordeel in een paneel als een wild card: Het masker kan improviseren zelfs met een aantal make-up en relatief eenvoudig. Wie het wil meer realistische, maar toch te popelen om applicaties voor de echte Joker grijns latex. bijdragen aan groene kleur in het haar en opzichtige kleding.

Maar de andere superhelden zijn momenteel in zwang: Spiderman en Superman zijn hier het beste kostuums. Komende op sterk: de rode kostuums Incredibles (The Incredibles). Op de daling, de Power Ranger op televisie gevonden. De vrouwelijke versies van superhelden, echter, ga onder een beetje. Het is veel moeilijker om kostuums voor Batgirl, Wonder Woman of Catwoman vinden.

maken Batman kostuum zelf

Movie kostuums voor CarnavalOok dit jaar vooral populair

Voor kostuum van dit jaar geen dure lambrisering in Carnival discounters moet worden aangeschaft. Na het maken van zichzelf een Batman kostuum is niet zo moeilijk als het lijkt aan u. Voor zowel kinderen als volwassenen variëren van een paar eenvoudige stappen om te zetten in de Dark Knight. Dus wat je nodig hebt:

 • een mantel van zwarte stof
 • zwarte handschoenen
 • donkere kleding
 • een zwarte band
 • geel en zwart vilt
 • een zwarte paraplu

Voor de Batman belt u een conventionele brede riem en knutselen van geel en zwart te nemen voelde de gesp met vleermuis embleem. Dit is vastgelijmd aan de lederen riem. Voor Batman masker met gerichte oren zijn twee driehoeken stof die uit een zwarte paraplu gesneden en elk oor drie metalen spaken van de paraplu.

dan als je een half gezichtsmasker sleutelen, is in het laatste deel van de handleiding "maken Batgirl kostuum en bat zelf" toegelicht.

wenkAls het masker het hele gezicht - behalve haar mond en ogen - tegen het gezicht gemeten bovendien van oor tot oor en markeer de uitsparingen voor de mond. Dan de elastische stof aan de kap genaaid.

Catwoman kostuum samen te stellen

CatwomanDe Catwomankostüm accentueert vrouwelijkheid.

Batman alleen op het carnavalsfeest? Uit den boze, want hij heeft een echte Catwoman aan zijn zijde. Dus de goede Bruce Wayne dus is hier niet alleen op reis, maar er een paar ideeën over hoe je een mooie Catwoman kostuum riff.

Het paneel als Cat Woman leven van de zwarte verf: Hier vereist slechts een nauwsluitende PVC broek en een mouwloos gratis lak top. In het ideale geval, dan is de zwarte lak handschoenen worden toegevoegd.
De kat vrouw houdt tot ongeveer strut op hoge hakken: passende laarzen in zwart lakleer of moet er al geleden. Uiteraard zijn ook zwarte hoge hakken, maar ze bagatelliseren de martial en mysterieuze verschijning van de donkere wreker.

De zwarte oogmasker verplicht, waarbij een eenvoudige Zorro masker plastic absoluut voldoende indien niet zo'n mooie specimen kan worden opgeroepen met oren. Schminken zelf extra donkere ogen, kunt u zelfs valse wimpers plakken, en benadrukken je lippen met donkerrode lippenstift. Natuurlijk moet de karakteristieke zweep niet worden gemist, maar de outfit compleet pas echt: Nogmaals, er zijn goedkope kopieën in Carnival dient te bezitten.

maken Joker kostuum zelf

grappenmakerThe Joker is altijd netjes gekleed en valt door zijn groen haar en sneed mond.

Dit jaar zult u verward als de schurk nummer één voor het carnaval dagen. En voor dat, kunt u de Joker kostuum zelf - onze Bastelanleitung is zeer eenvoudig. We hopen dat u geniet als tegenstander van Batman.

 

materiaal lijst

 • Lange, paars gekleurde geklede jas
 • Paars-zwart-gestreepte broek breed
 • Poison Green Vest
 • grijs overhemd
 • Kleurrijke zijden stropdas
 • Zwarte lakschoenen
 • Lilafarbene handschoenen

Bastelanleitung

Voor schouderlang haar groen van de Joker, kan het beste om een ​​pruik. Deze is verkrijgbaar in elke Carnival discounters en is een must voor een echte schurk. Als alternatief kunt u uw haar verven met speciale groene haarlak uit een speciaalzaak tijdelijk groen. Voordat men begint: schilderen op de typische joker grijns, moet men eerst reinigen het gezicht grondig en breng een beetje vochtinbrengende crème. Vervolgens wordt het hele gezicht is gevuld met witte carnaval make-up, worden de oogkassen zwart gekleurd - zoals alles smeren iets wat de Joker niet door met rechte lijnen. Ten slotte alleen de kwade grijns ontbreken: Voor deze ene trekt met rode lippenstift een smalle, oversized lachende mond van oor tot oor.

Daar gaat je Joker kostuum!

 

accessoires kopen en Batman kostuum online