Når man planlægger et køkken er der a priori meget bekymring. En ekspert råd fra en specialiseret professionel er helt sikkert nyttige. Men selv lægmand kan allerede gøre nogle tanker om individuelt ønskede køkkenudstyr fra starten.


Størrelsen og arrangementet af bund- og reoler på fronter og kan håndtere op til valg af en ridsefri, stabil bordplade mange beslutninger skal træffes. Dagslyset og køkkenet design, herunder siddepladser er afgørende for orienteringen og rumlige fordeling af enkelte elementer. Skal det være en simpel tekøkken? Og måske et køkken ø eller køkkenbord med moderne barstole fuldføre ensemble?

Til back-venlig håndtering, er det vigtigt, at elektriske apparater såsom mikroovn og ovn er monteret tidligere i behagelig fornemmelse højde. Og du ønsker at få sat på de arbejdsflader i ryggen venlig højde? Dette er blot at planlægge fra starten som eventuelt ønskede benplads blandt overfladerne arbejds- og madlavning. Elektriske apparater og møbler i køkkenet skal opfylde de højeste kvalitetskrav i form af materiale og fremstilling præcision. Endelig er der langsigtede investeringer. Køkkenet er det vigtigste rum, hvor alt skal fungere perfekt. Den ergonomisk gunstig placering af kunstige lyskilder er lige så relevant som valget af induktion eller keramiske kogeplader her.

En bred vifte af muligheder og mærkevarer til rådighed for kunderne i den professionelle køkken design af Alma-køkkener. En farve simulator fronter og bordplader på www.alma-kuechen.de hjælper fantasien meget på forhånd på spring. Hvad enten du foretrækker en trendy design køkken fuld af elegance eller snarere et køkken i en hyggelig landstil - online sortiment er bredt. I køkkenet producent fra Ahaus kundeservice fra Aufmaßung er meget vigtigt for den perfekt udformet forsamling. Alma køkkener reklamerer med 10 års garanti på alle møbeldele og korte leveringstider. En særlig specialitet er den private label alma Nativus, en granit køkkenbordet system, som også er velegnet til hurtige konverteringer.

(Foto: © alexandre zveiger - Fotolia.com)