Muoviputket hydrauliikkatarvikkeet

Terveys muoviputkien yhdellä silmäyksellä

Muoviputket hydrauliikkatarvikkeet

Saksa vesilaitoksissa toimittaa huippulaatua juomavettä. Jokainen talo tai asunto omistaja on se kädessään, että juomavesi saapuu tämän laadun ja käyttäjän välillä. Mutta vanhat vesijohdot tai virheellisestä asennuksesta vaikuttavat hygieenisen. Seuraukset ovat pahimpia epäpuhtauksia veteen ja muutos haju ja maku. Yksi mahdollinen tapa kotiin parannus, munivat uudet vesijohdot itse asentamassa muovista, jotka varmistavat veden laadun.

putket keittiössä ja kylpyhuoneissa on tärkeä rooli. Yourselfers ovat usein ennenkin jätti tämän työn ammattilaisille, koska tällaista. Kuten juottamiseen kupariputkien todellinen ammattitaito oli edelleen kysyntää. Mutta uusi putkisto muoviputkia Asennuksen jopa rautakauppa edetessä, mikäli tiedät eri ominaisuuksia eri putkia.

Sisältö: Muoviputket LVI

 • Rohrsyteme muovia
 • Monikerroksinen komposiitti putket
 • Putket LVI
 • Nopea ja helppo asennus muoviputkien kylpyhuoneessa
 • Sanasto: tekniset termit muoviputkien

Rohrsyteme muovia

Toisin kupariputket kalkkia ja korroosio valmistaa nykyaikaisissa Vesijohdon ei ole enää ongelma. Mikä on toimitettu vain jälleenmyyjien käsityöläisten, kokenut yleismies voi nyt putkistossa rautakaupasta.

Tällainen järjestelmä koostuu muovista monikerroksisten putkien eri halkaisijat, sopivilla liittimillä ja vastaavat tarvikkeet, joita tarvitaan asennettavaksi lämmitys- ja terveys sovelluksia. On kuitenkin olemassa eri tyyppisiä putkia merkittäviä eroja, jotka on otettava huomioon komponenttien valinnassa ja kokoonpano.

Muoviputkien tavanomaisella tavalla

Joten on suhteellisen kovaa putkien sauvoja, jotka voidaan säätää ainoastaan ​​avulla sovittamalla spatiaalisen olosuhteissa, kuten kulmat ja nurkat. Varusteet Tämän järjestelmän myös valmistettu muovista ja on liimattu putkeen. Liimajäänteen väistämättä tulevat juomaveden yhteydessä, joilla ne voivat aiheuttaa maun ja hajun arvonalennuksia.

Toinen Kunststoffrohrart on ns PEX tai PEX-putki, joka on tarjolla tangot ja renkaat ja ruuvataan sopiva messinkiä. Siirto suurempiin säteitä ei ole ongelma tämän putken.

Kuitenkin, vahva jousi vaikutusta telan ei tee asentaminen on helppoa, koska putki on kiinnitettävä lisäksi.

Muoviputket hydrauliikkatarvikkeetJos putket on helposti muotoaan leikkaamalla tai kuljetuksen, alkuperäinen halkaisija on palautettu tähän kalibrointikeernan.

Kuitenkin putket molempien järjestelmien on asetettava hyvin antelias, koska niiden korkea kasvavat lineaarisesti ja tarvitsevat erityistä Gleitrohrschellen. Päälle, että voit melkein aina löytää kahdenlaisia ​​putken välillä näiden alueiden. Yksi juoma- ja yksi lämmityksessä. PEX putki lämmityksessä on erityisesti käsitelty siten, että se ei läpäise happea ja täten on sopiva sovellus.

Sekä nämä putket ovat peräisin erikoisliikkeistä tai peräisin käytetyistä materiaaleista siellä, eräänlainen putken on hiljattain tarjonnut rakentamisen markkinoilla, jolla on paremmat ominaisuudet kuin nykyiset ja jopa eurooppalaisten asiantuntijoiden kuin "Putki tulevaisuudessa" kutsutaan.

Asiantuntija Vinkki: Edut MT monikerrosputkien

 1. Erittäin mitanpitävä komposiittimateriaalista
 2. Erittäin tiukka taivutussäteet ovat mahdollisia
 3. Putket ovat sopivia juomaveden ja lämmityksen
 4. Sekä vettä, kaasuja, öljyjä ja kemikaaleja voidaan siirtää
 5. Sileä sisäpinnat estää kalkin ja vaurioita
 6. Sovitus yhteydet ilman liimaa yhteyksiä, joten mitään vieraita esineitä vedessä
 7. Ei juottamiseen, mikä ei vuoda haavoittuvuus

Monikerroksinen komposiitti putket

MT putket

Puhumme MT monikerroksinen putki; jotkut valmistajat kutsuvat tätä putki monikerroksisen tai metalli komposiitti putki, joka mahdollistaa jo johtopäätöksiä putken rakenne. Monikerroksisen rakenne yhdistää optimaalinen vuorovaikutus kahden korkealaatuisia materiaaleja. Sisemmän ja ulomman putket silloitetun polyeteenin ja väliin näiden kahden putken alumiinikerros stabiloivana pidikeputki. Molemmat materiaalit saatetaan yhteen (useampaan ekstruudereissa) valmistusprosessin aikana ja siten johtaa putkeen, joka yhdistää myönteisiä ominaisuuksia molempien materiaalien yhdessä.

Sisempi PEX-putki kuljettaa veden hygieeninen ja tarjoaa hänelle sen sileä, suljettu pinta ei ole mahdollista Kalkanin lauseen tai vaurioita.

Jotkut putket Tämäntyyppisiä hoitavat valmistaja tai ympäristöystävällisiä korkean energian elektronit, jotka silloittuvat molekyylit. Tällä toimenpiteellä, termiset ja mekaaniset ominaisuudet putki voidaan suuresti parantaa. Putket, jotka ovat kemiallisesti silloitettu, ei saavuteta mainitut edut kokonaisuudessaan.

Vähintään 0,4 mm: n paksuinen alumiininen putki antaa tämän komposiitti putki edut metalliputken. Se on siis hyvin paineenkestävä ja mitoiltaan vakaa, mutta edelleen kautta yhteisiä putken kerrokset helposti käsin taivutettavissa ja säilyttää kaarevan muodon. Verrattuna tavanomaiseen muoviputket tiukat säteet ovat taipuva. Pienin mahdollinen säde on neljä kertaa putken halkaisija, eli z on. Kuten putkessa, jossa on halkaisijaltaan 16 mm, säde 64 mm. Välineenä taivutussäteet tiukempi kierrejouset ovat tarpeen estämään nurjahdus putken. Mutta vaikka putki on saanut mutka, pidä kolme kerrosta tiukasti yhdessä ryhmänsä. Kaventuminen kiertyä tarvitsee vain muodostaa.

Asiantuntija vihje: Osto näkökohdat Muoviputkijärjestelmien

Järjestelmä hygieeninen ja arvokkaasta putkiasennuksiin tulee täyttää kaikki tarpeet täydellinen asennus omakotitalon. Heidän ostopäätöstä, seuraavat tärkeät seikat on otettava huomioon:

 1. Taloudellisista syistä, olisi varmistettava, että putki voidaan käyttää LV tehtäviä.
 2. Valikoima on oltava laaja, jotta erilaisia ​​ratkaisuja.
 3. Liikkeen tiloja tulisi tarjota erillään adapterit liitä putket vastaamaan paremmin olosuhteisiin.
 4. Sitä pitäisi tarjota eri putken halkaisijan järjestelmän (16, 20 ja 26 mm), jotta yhdistää kaikki alueet ekologisesti oikein
 5. Yksi tärkeimmistä vaatimuksista on standardoitu tuuman kierre kaikilla sivuilla varusteet ja tarvikkeet.

Putket LVI

Asiakas voi valita eri putkikoot markkinoilla: For 16x2 mm pipes voidaan käyttää (hanat) on terveys alueella normaalin kotitalouden tai toimittamista lämpöpattereiden jopa lämmöntuotto 4,5 kW. Putkien mitat 20x2 mm: n putki sopii hanat yhteydessä, joilla on suuri vesi tarvitsee sekä lämmityksessä ja jalkalista asennus. Jotta syöttölinjat yksittäisille lattiat suositellaan putket 26x3 mm halkaisijaltaan. Jakelijat on liitetty näihin syöttölinjat, jotka kaikki käyttävät kaksi, kolme tai neljä myyntipisteissä, tarjonta yksittäisten hanat.

Jotta nämä jakelijat, joita voidaan myös ruuvata yhteen useita, jakelu laatikoiden tai kaappien olisi käytettävä hyviä järjestelmiä. Lisäksi putki voidaan asentaa suojaava putki suojaa mekaanisilta vaikutuksilta ja kondensoitumisen estämiseksi.

Munivat putket

Kun putkia on hanat on huolehdittava siitä, että putket on aseteltu aina suorassa kulmassa ja ympäri huonetta, jotta ei voida jäljittää vuosien jälkeen ei lävistäjä, missä putki on luotu alla perän tai rappaus. Kiinnityselin MT monikerroksinen putket on turvallista kuin metalliputkia.

Lämmityksessä alalla on myös käytössä jakelija. Täällä on hyvä järjestelmätoimittaja erilaisia ​​lisävarusteita liittimet ja venttiilit, jotka tekevät jokaisesta asennus mahdollista. Yleismies voi sitten liittää patterit eri tavoin. Putket voidaan pareittain suoraan seinästä, lattiasta tai rakenteellisesti liitetty jäähdytin.

Järjestelmän tulisi myös erityisiä baseboards ja jalkalista varusteet, jotka tekevät yksinkertaisen kytkennän suoraan sokkelin mahdollista. Myös, käyttäjät voivat valita tavanomaisten kahden putken ja yhden putkijärjestelmä pitäisi olla.

Complex putkijärjestelmien suuri joustavuus ovat edellytys yleismies, että hän on tästä aiheesta "vesi" z. B. uskaltaa hänen kylpyhuone. Hänen on kyettävä heti, että se on suhteellisen helppo toteuttaa kaikki laitokset ilman vaivalla koota kaikki elementit erikseen itse. Hänelle riski on vähäinen nähneet, että hän voi tehdä virheitä, hän todennäköisesti mieluummin pysyä kaukana itse asennus. Sillä hän on tietoinen suuri vahinko vesi voi tehdä sisällä talossa tai huoneisto.

Nopea ja helppo asennus muoviputkien kylpyhuoneessa

Käsitelty PEX-putki ja alumiinikerros sen varmistamiseksi, että putki on happi- ja siten sitä voidaan käyttää ei vain LVI, mutta myös lämmityksessä. Kuitenkin lisäetuna on se, että muut tiedotusvälineet, kuten kaasuja, öljyjä ja kemikaaleja "voidaan kuljettaa tässä." Tiedetään, että tämä putki asiantuntijat "putkeksi tulevaisuuden" korostetaan myös sitä, että kaikki eurooppalaiset valmistajat - erityisesti Saksan - ovat jatkuvasti lisänneet tuotantoaan MT monikerrosputkilla viime vuosina.

Vuoden 2001 osalta tämä putki ennustaa johtava asema. Edellä mainitulla mittatarkkuus ja joustavuutta, putki voidaan asettaa erittäin korkea aika säästö verrattuna kaikkien muiden putki. Hitsaamalla tai juottamalla on jätetty pois, koska putket kussakin kerroksessa liitoksen (risteyksessä) voidaan asentaa yhtenä kappaleena jopa hanan. Siten, ylimääräinen turvallisuusnäkökohdista saavutetaan: putkijärjestelmät ilman juotoksia ei ole heikkoja kohtia, jotka voivat vuotaa. MT monikerrosputkilla (tai vastaavia seinäpaneelin, jakelija) liittimillä, joilla on erityinen holkki ja puristetaan puristuspihteihin kytketty.

Sillä rautakaupasta kierreliittimen kehitettiin sallimaan rautakauppa ei tarvitse ostaa erikoistyökaluja. Käyttäjien pitäisi varmistaa, että langat ovat standardoituja ja vastaavat tavallista Tuumamittaiset. On markkinoilla, mutta myös järjestelmiä, jotka edellyttävät eräänlainen "erikoistyökalua" asennukseen. Se on pieni muovinen kalibrointikeernalle joka tuo tulee hieman ulos pyöreä leikkaamalla tai kuljetusta putken tarpeen vastaanottavan holkin halkaisija. Tämä putki voidaan katkaista pituudeltaan normaali putkileikkurilla tai erityisiä sakset. Heittoja yhteyssovittimen kiristetään kaupallisesti saatavilla pihdit tai avaimella.

Muoviputket hydrauliikkatarvikkeetMuoviputket hydrauliikkatarvikkeetMuoviputket hydrauliikkatarvikkeetMuoviputket hydrauliikkatarvikkeetMuoviputket hydrauliikkatarvikkeetMuoviputket hydrauliikkatarvikkeet

Käsittelyn monikerroksinen komposiitti putket on yksinkertainen: lyhennetään käyttäen Putken tai erityisiä sakset, pähkinä ja asennus lykätä korjata kulma ja ruuvaa - valmis ja tiukka!

Muoviputket hydrauliikkatarvikkeet

Monikerroksinen komposiitti putki voidaan taivuttaa käsin vain, kunnes haluttu säde.

Sanasto: tekniset termit muoviputkien

kemiallinen silloitus
Katso elektroneja verkottuminen.

DVGW
Saksan liitto kaasun ja veden e. V. (DVGW) on riippumaton testaus laboratoriossa joka asettaa materiaalien ja järjestelmien monenlaisia ​​testejä. Esimerkiksi mitata, onko epäpuhtauksien vapautuu juomaveteen, onko materiaalit kestävät eri veden ominaisuuksia tai jos putken yhteydet ovat myös suljetaan pysyvästi alle mekaanista rasitusta. Voisi kutsua häntä eräänlaisena MOT. DVGW sertifikaatti antaa asiakkaalle käyttämään testattuja materiaaleja ja käsityöläisiä pystyä käsittelemään kestävän ja turvallisen työn ja mukaan VOB turvallisuus mielenrauhaa. Tämä on tärkeää tae käsityöläinen.

elektroni verkottuminen
On olemassa kaksi erilaista PE putki yhdistää. Kemialliset ja fysikaaliset. Nämä jakautuvat seuraavasti:

 • peroksidi = kemiallisesti
 • Silaani = kemiallisesti
 • Azovernetzung = kemiallisesti
 • Fyysisesti = elektronin pohjalta, eli ilman kemikaaleja

Kolme ensimmäistä silloitus saavutetaan käyttämällä erittäin reaktiivisten kemikaalien, jossa fyysinen silloittumisen, putket pommitetaan kiihdytettyjen elektronien. Tämä menetelmä ei vain lievittää ympäristöä varsin huomattavasti, mutta on myös positiivinen vaikutus kestävyyteen putkien tehty.

ekstruuderin
Ekstruuderin viittaa koneet joissa putket on tehty. Näissä koneissa materiaalin putkien sulatetaan ja muodostetaan pitkä putkiin. Paksuus putket voidaan määrittää tarkasti, ja erilaiset vaatimukset voidaan säätää.

asennus
Sekä liittimet ja kupari arkkeja ja vastaavia kutsutaan ammattikielellä sopiva. Sitä liitoskappaleita putkille.

Gleitrohrschellen
Kun tehdyn putkia, putket on kiinnitetty tietyin välein putki leikkeitä. Tämä tapahtuu yleensä putkikannakkeilla eristävän sisäkkeen, jotka pitävät putket tukevasti. Koska suuri lineaarinen laajeneminen PEX ja muoviputkien Gleitrohrschellen on käytettävä nämä putket. Nämä pihdit ovat suljettu välike niin, että putki taas ulos, mutta ei ole kiinteä. Putkiosien keskellä puristimen on lisätty ilman välikkeitä, jotka puristimet oikealle ja vasemmalle välikkeet. Siten putki voi toimia pituuden suuntaan kulmat, mutta on kiinnitetty keskellä.

lineaarinen lämpölaajenemiskerroin
Putkistot toimivat lämpötilan vaihtelut, joten ne laajenevat, kun suoritetaan kuumaa vettä. Tämä tapahtuu pituus. materiaalin vuoksi ruostumattomasta teräksestä putkia on hyvin pieni lineaarinen laajeneminen. In kupariputkia, tämä on hieman suurempi ja PEX ja muiden muoviputkien tämä on suhteellisen suuri. Pituus laajennus monikerroksisen putken mukainen alumiini ydin on noin että kupariputken.

monikerroksinen putki
Putki, joka koostuu PEX-putki sisällä, ulkopuolella PEX-putki, ja koostuu ydin on alumiinia ja 0,4 mm keskellä.

Metalli komposiitti putki
Katso monikerroksinen putki.

PEX
Muoviputki polyeteeniä putki (PE), joka on sen jälkeen silloitettu. Tämä tarkoittaa, että putket on käsitelty siten, rajat linkin molekyylit PE putken tiiviisti ja siten laatua putken kasvaa. Termiset ja mekaaniset ominaisuudet PE putki on lisääntynyt huomattavasti. X tarkoittaa termi "silloitus"Siten, kuvataan muoto silloittumisen molekyylien.

Rajat liittyvät polyeteeni
Katso PEX-putki.

jakelija
Jakelija käyttää jakamaan vesiputket nousuputken päässä eri hanat. Jakelijoiden ovat jakokaapissa, asennettu kytkentärasiaan tai seinälle.

VPE putki
Katso PE putki.

jäykistysseinän
Seinälevyyn käytetään myöhemmin yhteyden liittimet tai kulma venttiilit putkien. Mukainen nämä osat on puoli tuumaa sisäkierre.