Murtosuojaus by murronestoluukut

Murtosuojaus by murronestoluukut

Mikään vaikuttaa niin paljon suojautua murtovarkaat vakaiksi ikkunaluukut. Koska ne lisäävät murtosuojaus ikkunoiden.

Valitettavasti kaupallisesti saatavilla muovi mallit eivät tarjoa kovin hyvää suojaa, koska he nuuskia sen kanssa sopiva työkalu lyhyessä ajassa tai voivat puhjeta ohjauskiskon.

Osoittavat myös alas vasemmalle ikkunaluukut päivänä, että asukkaat eivät ole kotona, mikä puolestaan ​​aiheuttaa murtovarkaat löytää heikon kohdan talon tauko.

Murronestoluukut varaa syylliset enemmän vastarintaa kuin perinteiset mallit, koska ne vaativat enemmän aikaa ja työkaluja voittaa tämän murtosuojaus. - Jos he pystyvät siihen ollenkaan. sisäänajon yrittää kestää liian pitkä, Chanchen ovat suurempia, että tekijät pidättäytymään niiden tarkoitus.

Mutta Hood paikkainen kiinnittää huomiota vastarintaa luokan valinnassa murtovaras hemmener ikkunaluukut. Lisäksi ikkunaluukut voidaan tehdä myös jälkikäteen murtovaras todiste.

Katsaus murtosuojaus by murronestoluukut

  • Resistance luokat murronestoluukut
  • Vaatimukset murronestoluukut
  • Jälkiasennuksen murtosuojaus ja ikkunaluukut
  • Automaattisesti ikkunaluukut
  • Rullakalterit kuten murtosuojaus lasiovet

Resistance luokat murronestoluukut

Standard ikkunaluukut palvelee ensisijaisesti visuaalisena tai aurinkosuoja ja antaa kokeneille murtovaras ei ole merkittävä este. Kuka ei halua lopettaa vain ikkunoissa ja ovissa, mutta aikaisemmin syyllistyneet voivat murronestoluukut asennettu. Riippuen käytetystä materiaalista, he jopa kestävät mekaanista tunkeutumisyrityksiä. Mikä on murtosuojaus ikkunaluukut, ovat paloluokka (Resistance luokka, lyhennettynä RC) on.

Nämä mallit olivat jälkeen DIN EN 1627 testattu ja kuuden Luokat RC 1-6 jaettuna. Täällä RC 1 on vain heikko suoja, kun taas RC 6 tarjoaa parhaan mahdollisen suojan murtoja. pitäisi etsiä asuntoja Ikkunaluukut ainakin RC 2 asennetaan.

Ne asennettiin ennen syyskuuta 2011 koskee niitä vanha nimi luokkien DIN V ENV 1627. Tämä vastaa WK 2 uuden RC 2, RC 3 RC 3 ja niin edelleen.

Vaatimukset murronestoluukut

Ikkunaluukut, jotka testattiin uuden DIN EN 1627 tai edellisen DIN V ENV 1627, on tiettyjä turvamekanismien mitattuna niiden suunnittelu:

  • Vahvistettu ohjauskisko
  • Suojattu Roll Box
  • Vankka kaihtimen elementtejä metallista
  • Vahvistettu sulkeminen bar vastaan ​​revittiin pois sulkimen
  • Este vastaan ​​nousevat

Kuitenkin, korkean paloluokka on vähän käyttöä sulkimien ei ole asennettu oikein. Sen vuoksi kuluttajien olisi parempi suoja tunkeutujia asentaa vain ammattimies. Testattu ja sertifioitu malleja voidaan tunnistaa seuraavalla hyväksynnät: VdS, IFT pFB CERT CERT PIV ECBS tai DIN testattu.

Lukituslaite käsikäyttöinen ikkunat
Easy-lift lukko ikkunaluukutLukituslaite käsikäyttöinen ikkunat
Easy-lift lukko ikkunaluukut

Jälkiasennuksen murtosuojaus ja ikkunaluukut

Ne, jotka haluavat tehdä ikkunaluukut myöhemmin Murtovarma, on useita vaihtoehtoja. Kuitenkin, edellytyksenä on, että kaihdin palkit ovat biegfest ja olivat, esimerkiksi, metallin, joka on valmistettu vakaa materiaalista.

terminaali sulakkeet välttää työntää lopulta laskea luukut ja voidaan usein asentaa ilman poraus. Riippuen valmistaja ja malli nostaa lukituslaitteen molemmilla puolilla sulkimen ja johteen ja antaa ne alas ruuvilla.

Lisätä murtosuojaksi huomattavasti suurempi jälleenrakennukseen tarvitaan toimenpiteitä: Eli voiko rulla laatikko vahvistamaan ja suojaamaan hajoamisen ulkopuolelta tai vakaa nostamisen estävä lukitus integroida. yksi entistäkin turvallisuutta vahvistettu sulkutanko, joka on suojattu revittiin ulos ikkunaluukut, ja uusi, vahvistettu ohjauskisko.

Tietenkin suurempi vaihdot ovat suorittaa erikoislääkärin, varmistaa paremman suojan tunkeilijoita.

Automaattisesti ikkunaluukut

Pelotteena tarjouksia Sähkökäyttö automaattinen ohjaus päälle. Tässä asukkaat määrittää aika tai kirkkauden arvo, jolla sulkimet ovat automaattisesti laskenut uudelleen. Näin talo näyttää ilman asutusta. Tämä menetelmä on myös suositeltavaa, jos loma. Vaihtoehtoisesti sinun pitäisi kysyä naapuri tai henkilö luottamuksen, vedä ylös ikkunaluukut aamulla ja illalla vetää alas.

Rullakalterit kuten murtosuojaus lasiovet

Murtosuojaus by murronestoluukutRullakalterit kuten murtosuojaus varten ikkunat ja lasiovet

Hyvä vaihtoehto murtosuojattu ikkunaluukut ovat ns murronestoluukut rulla ritilät. Nämä ovat omiaan takaamaan useita ikkunoita ja lasiovet, esimerkiksi ikkunan puolella patio ovi. Yleisemmin niitä käytetään näyteikkunoissa käytetty. Varmistaa telan säleikkö on joko manuaalisesti tai laskea kauko-ohjaimella ja täydellinen. Laadukkaampaa mallit on säiliöllä varustettu pultti lukko, joten kun täyttämällä massiivinen poikkitanko ulottuu molemmin puolin ja on ankkuroitu. Siten liikkuvan ritilät ei voi työntää ylös. Lisäksi tiloissa hätätilanteessa kytkin on kiinnitetty, jolla alas vasemmalle verkkoon voidaan avata sisäpuolelta milloin tahansa ilman kytkintä. Vaikka klassinen rullakalterit jäävät ylhäältä alas, ovat käsiharmonikka vaakasuuntaisen. Nämä koostuvat verkkoon kiinteän terästankoja, ja myös on täytettävä murtosuojaukseen.

Tämä Turvajärjestelmät on se etu, että edelleen valo kulkee ikkunasta asuintilojen ja huoneet kasveja toimitetaan valoa. Lisäksi ikkunoita voi olla auki ilmanvaihto verkkoon kaulitaan. Tällaiset ristikot voidaan asentaa myös jälkikäteen.

Osta varashälyttimet ikkunaluukut verkossa