muuttamisesta linoleumi

muuttamisesta linoleumi

antaa linoleumi itsessään ei ole niin helppoa ja kuka se ei luota, ota erikoistunut yritys suosii. Jolla on tarvittava tekninen taito on täysin mahdollista, mutta antaa linoleumi myös itse.

Tärkeitä edellytys ovat välttämättömiä työkaluja, joita harvoin löytää kotona työpajassa. mutta on mahdollista vuokrata tarvittavat työkalut rautakaupasta tai työkalun lainaus.

Ovatko kaikki käytettävissä olevat resurssit, lopputulos uutteruuden esitteli työ edellyttää. Linoleum on tiivistettävä täysin vedenpitävä. Tunkeutuu myöhemmin vuoto vettä, linoleum voi turvota ja korjaus ei ole enää mahdollista. Sitten lattia on laajalti tai täysin korvattu.

Siksi olisi harkittava huolellisesti, onko tässä tapauksessa aloite kannattaa.

Sisältö: Lay Linoleum

 • Tarvittavat työkalut ja tarvikkeet
 • maanmuokkauksen
 • leikkaus linoleumi
 • linoleumi stick
 • hitsin linoleumi

Tarvittavat työkalut ja tarvikkeet

Ilman asianmukaista työkalua olisi luovuttava oman laskemisen linoleumi. ei ole jokapäiväinen työkalu lisäksi tarvitaan yksinkertaisia ​​työkaluja, kuten kynä, viivoitin ja puukolla.

 • Hieno leveä hammas lastalla
 • Käsien ja alatela
 • seinä viiste
 • ääriviivat opetus
 • Anlegeschiene
 • Manuaalinen hitsauslaite
 • leikkaus veitsi

maanmuokkauksen

Alusta on tärkein valmistautuminen tehdyn linoleum. Koska linoleumin on pehmeä ja levitetään ilman vaikutusta äänen, jokainen pieni virhe valmisteessa on myöhemmin nähtävissä.

Olisi varmistettava, että maa on täysin suora ja ilman epätasaisuuksia. Halkeamat tasoitetta oltava koko ajan kiinni ja hiottu kuoppia tai tasapainossa. Varmista myös, että pinta on täysin kuiva eikä ole mahdollisuutta nousevalle kosteudelle. Ei voi taata tai on tilaa yläpuolella eristämättömiä päällä, on mahdollista soveltaa eristysmassana. Tämä estää nouseva kosteus ja suojaa liiallista kylmät jalat.

Alustoille, kuten levyjen tai jo vahvistettuja laatat eivät sovellu linoleumi, koska epätasainen pinta nousee myöhemmin linoleum. Jälleen eristemateriaalipäällyste voi olla hyödyllinen.

leikkaus linoleumi

muuttamisesta linoleumi

Ennen linoleumi voidaan asentaa, sen pitäisi levätä vähintään kaksi päivää huoneen luotavasta huoneenlämmössä. Tallennetaan sitten se löyhästi rullalle pystyasennossa.

leikkaus rainojen

Ensimmäinen raina on rullattu suoralla seinään kuin mahdollista ja leikkaa ylimäärän kanssa noin 5 cm per puoli. Varmista, ettei pidä unohtaa, että uloke on suunniteltu puolelle.

Lämmitysputket ja ennusteet

Aukot lämmitysputket ja muut ulokkeet olisi räätälöitävä. Edistää seinän kartio ovat (teaser) ja ääriviivat opetusta. Seinämän viiste on pariton seinä profiileja voidaan asentaa suoraan siirtää materiaalia ja leikataan sitten tämä sopii. Muotoiluun opetus koostuu monista pienistä nauhojen jonka kanssa "jälki" voidaan siirtää lattiapäällysteen ulkonevia reunoja ja putket ja voidaan leikata niin tarkasti.

linoleumi stick

muuttamisesta linoleumi

Kiinni ensimmäisen rainan

Jos polku leikkaus, voit aloittaa liimaus. Taittaa linoleumin ensimmäisen kappaleen toisella puolella ja kuljettaa liimaa, jolla on hieno laastikammalla (valmistajan ohjeita) on pituus puoli rainan.

On tärkeää kiinnittää huomiota tasaisen jakautumisen ja pidempään kuin on tarpeen soveltaa.

Tämän sivuston voidaan nyt liimata ja linjassa. Sen jälkeen tämä työ toistetaan toinen puoli. Jälleen taittaa linoleumin puoli on jo sidottu alue, liima toiselle puolelle ja liimaa linoleumin.

Täällä, ja paina linoleum rooliin vain pitkillä. Vuotaa tai liian paljon liiman tulisi poistaa välittömästi.

stick Lisää kappaleita

Lisää rainat samassa prosessissa, jossa uloke on noin 2 cm. Kiinnittää huomiota noloa, ettei liima jo asennetun radalla. Lopuksi nämä kaksi rainaa tasaisesti leikataan päällekkäin alueella ja painetaan tiukasti kädellä rulla. Tämä antaa puhtaan leikattu reuna, ja molemmat rainat sijaitsevat täsmälleen toisiaan vasten.

Niinpä he jatkavat, kunnes koko pinta on luotu. Riippuen siitä, onko linoleum olla yläasennossa tai asetetaan huuhtele reunojen ohjaavana raita voidaan leikata puhtaaksi.

hitsin linoleumi

Ennen jatkamista, liiman pitäisi olla täysin kuivunut. Ota ohjeiden noudattamatta.

Jossa uritus kone noin 3 mm leveä ja 3 mm syvä ura on hiottu liitoksissa. Tässäkin olisi perustuttava valmistajan ohjeiden. Ohjata leikkuri puhtaana, on pitkä rautatie tai suora puinen slat hyödyllistä.

Jos kaikki iskuja hiottu puhtaita, voit aloittaa ottamalla käyttöön sulake lanka. Sulake langansyöttölaite on automaattinen manuaalinen hitsauslaitteen ja tämä on tehtävä hitaasti jyrsityn uran pitkin. Käytäntöä, oikea nopeus, puhdas tulos on nopea mahdollista.

Viimeisessä vaiheessa, ulkoneva sulake hylkii. Myös leikkaus veitsi puhelimia tai pienen pyörän alustalle, jossa on kaksi terää, jotka ovat yksinkertaisesti pois sauman päälle. Aivan kuten maallikko, yksi pitäisi valita toisen vaihtoehdon.

ostaa linoleum Caring verkossa