Myyntipisteistä ja radioasemalla puutarhassa

Myyntipisteistä ja radioasemalla puutarhassa

Myyntipisteistä ulkopuolella tänään täyttää monia tehtäviä: yksinkertaisena muotoilu kannellinen radiona ulostulon kaukosäätimellä ja puutarha pistorasiaan eri materiaaleista valmistetut sammuttaa virran säänkestävä teholähteet ja puutarhan laitteiden turvallisesti.

Muut mallit olisivatkin energiapylvään naamioitu kivi tai piilotettu koriste tarhaeläimet, niin että ne sopivat täydellisesti kokonaiskuvaa puutarhassa.

Periaatteessa lankeavat sähköasennukset ulko- tai sisäkäyttöön varoen, koska se voi johtaa vakaviin onnettomuuksiin, jos ei kunnolla toimi. Jolla on tarvittava asiantuntemus löytyy täältä asennusohjeet maa puutarhassa ja tietoa eri ulkona myyntipisteissä.

Sisältö liittyviä puutarha myyntipisteistä ja autojen myyntipisteissä

  • asentaa myyntipisteistä puutarhassa
  • Vika katkaisin (FI)
  • muuttamisesta maakaapeleihin puutarhassa
  • Funksteckdosen Outdoor
  • Socket lukko
  • Energiesäulem socket silmäänpistävä puutarhassa
  • Liikkuva jännite: jännitemuunnin socket

asentaa myyntipisteistä puutarhassa

Ennen asennusta puutarha pistorasiaan pitäisi ensin selvittää mahdollisuuksia kääntää virran. On jo ulkoisen pistorasiaan saatavilla, sitä voidaan hyödyntää vallasta. Eikö voimajohdon säädettyihin, reikä on porattava läpi talon seinään; nykyinen siirtää suoritetaan sitten sisälle taloon risteyksessä laatikko. Asentamalla tällainen kytkentärasia suoritetaan sähköasentaja.

Lisäksi kaikki puutarhassa asennetut osat, kuten putket, pistorasiat, liittimet, jne. soveltua pysyvään ulkokäyttöön, koska niiden on kestettävä Sekä kosteuden ja lian ja tilkka vettä ja pakkasta.

Myyntipisteistä ja radioasemalla puutarhassaSähköisten vaarat

Vika katkaisin (FI)

Varoitus: Levitetystä puutarhassa voimajohto on Vikavirtasuojan (RCD), kutsutaan myös vikavirta tai vikavirtakytkimet, suojataan. Tätä varten sijaitsee sulakerasiaan talossa on oma katkaisija RCD. Jos tämä portti ei ole käytettävissä, se saa jälkiasentaa ammattimies.

Tämä RCD mittaa virtaa ja tuo liukuportaita välittömästi sulkemisen nykyisen. Tämä vähentää riskiä, ​​onnettomuuden, jos oikosulun tai ylivirran lasketaan. Lisäksi linja, jolla on riittävän suuri poikkipinta-(1,5 mm), korkean suorituskyvyn laitteiden on annettava, kuten sähköinen ruohonleikkurit.

muuttamisesta maakaapeleihin puutarhassa

Myyntipisteistä ja radioasemalla puutarhassaKumipäällysteinen lanka Aderenthülsen

Noudata aina ennen sähköasennuksen turvatoimistamme ja katso sen jälkeen virran katkaisemisesta, jos linja on todella lämpöä stressiä. Vedä epäillä sähköasentaja. Tämä vastaa myös työskennellä voimaa, vahvat kytkennät ja Stark pistoke, eivät voi kehottaa henkilöitä.

Puutarhassa PVC eristetty, vedenpitävä must Maanalaisia ​​kaapeleita (tyyppikoodi NYYJ) tai PVC eristetty muovia kaapeli kuparijohtimia ja samankeskinen aaltoileva talletettu kuparijohdin (NYCWYvahvistettava). Periaatteessa on aina Turvaetäisyys 30 cm noudatettava muihin virranjohtoelimillä johdot. Tämän pitäisi olla mahdollista noin 60 cm syvälle maahan on suojattava juurista ja pata. Munivia noin 80 cm syvä kanava on kaivettu maahan ensimmäisenä rinnalla kaapeleita, esimerkiksi pienellä lapiolla tai vanha saha. Sitten pohja kourun on noin 10 cm täytetty hiekalla, lieventämiseksi kaapelin ja estää kosteuden kertymisen. Kaapeli on sitten varovasti sijoitetaan joustavan kanavan ja siirretään haluttuun paikkaan. Ennen kustantaja Inne täytetään, vielä markkinoilla, hyväksytty kaapelin suojus ja varoitus nauha tulee aina sijoittaa kaapelin päälle. Näin murtaa maahan ja juuria voi vahingoittaa juuri vahvistettujen kaapeleiden vain hieman. se voidaan liittää puutarhan pistorasiaan lopussa.

Tölkit hiha useita myyntipisteistä puutarhassa

Jos useampi kuin yksi virtalähde tarvitaan puutarhassa, voidaan ohjata kurssin ja maanalaisen stream. Tätä niin sanottua purkitettu hihat tarjouksen, joka on aseteltu maanalainen ja voivat jakaa vallan kaikilla puutarhassa. Olipa lampi pumppu, valaistus, sähkögrilli tai ruohonleikkuria: Virtalähteen puutarhassa on taattu milloin tahansa. Kuitenkin edellä mainitut ohjeet on noudatettava tehdyn maanalainen kaapeli.

Funksteckdosen Outdoor

Kuka jouluvalot asennettu puutarhassa tai lampi pumppu toimii, tuntee ongelman: Kaikki aika vaihtaa pistoke pistorasiaan on ärsyttävää pitkällä aikavälillä. Täällä, vaikka ajastin ratkaisee tämän ongelman, mutta se on sovitettava kauden olosuhteisiin. Vaihtoehtoisessa edustavat täten radio-ohjattu ulkoa pistorasiat, jotka ovat ympäri vuoden säänkestävä ja on ohjattava asuintilat kaukosäätimellä. Nämä radioasemalla liitetyt puutarhassa tai ulkona ulostulon ja kiinni toisissaan esimerkiksi puutarhan valot hänen. Kaukosäätimellä näet valaistus ulottuville talon suoraan päälle tai pois päältä. On kuitenkin huomattava, että ainoastaan ​​sopivaa kuluttajat voidaan kytkeä liittimeen välttämiseksi ylikuormitusta.

Socket lukko

Jos myyntipisteet sijaitsevat julkisesti saatavilla alueilla sähkön varkaat eivät useinkaan ole kaukana. Tässä on pistorasiat kansi ja lukitse järkevä ratkaisu pitää yhden sähkölaskusta alhainen. Jopa omassa puutarhassa, lukittava myyntipisteet tarjoavat tulemaan käytetään sekä ulkona kytkettäväksi kellarissa tai pesutupa.

Energiesäulem socket silmäänpistävä puutarhassa

Nykyinen tai teho pylväät lienee helpoin tapa stream puutarhaan tuoda. Sillä pystyssä pilarit pistorasiat roiskevedeltä ja tulvat ovat suojattuja. Kaistanleveys laitteiden ja muotoilu vaihtelee edullinen muovinen malli saakka kohoava energian profiilin puutarha polku valaistus. Yksi tai useampi kannet suojattu pistorasiat, esimerkiksi säätää ruohonleikkuria tai sähkögrilli sähköä. Ne, jotka haluavat kompaktin ja huomaamaton, kenties myös "energia kuutio" paremmin: ulkonäkö, joka tulee valtava kivi kuin hän virtansa kautta neljä toimipaikkaa puutarhan laitteiden voimalla. Eläinten ystäville on myös puutarha myyntipistettä sammakon tai kantavat muodossa.

Liikkuva jännite: jännitemuunnin socket

Myyntipisteistä ja radioasemalla puutarhassaJännite moottoriajoneuvoihin pistorasia

Kuka tarvitsee täyden jännitteen paitsi kotona, mutta myös autossa, jossa on Auton jännitemuunnin, tunnetaan myös inverttereitä, ylös muuntaa tavanomaisen 12 voltin auton sähköjärjestelmän socket standardin 220 volttia. Laite on kytketty tupakansytyttimeen ja päällä. Joiden teho kuormitus noin 200 wattia niin kannettava verkkolaitteet on ladattava akut ja matkapuhelimet autossa pistorasiaan. Lataus on tietysti myös mahdollista valtion, kun tavaraa auton akku riittää. On kuitenkin syytä huomata, että koska generaattori ajoneuvon tarvitsee sähköä. Myös jännitemuuntajien toiminnassa, tämä voi johtaa nopea purkaus auton akun ja - vähentää elinikä - säännöllisen käytön muuntimen. Lisäksi taajuusmuuttajien pysyvästi asennettaviksi asuntoautot ovat käytettävissä.