narcissen

narcissen

De mooiste bloemstukken in de paastijd: The Daffodil

Of het nu in de tuin of als snijbloem: Met Pasen, de narcis als de meest populaire Pasen bloem behoort duidelijk mee. Ook voor in gebreke gebleven tuinders die de beplanting data voor de Pasen bolbloemen in de herfst van vorig jaar hebben gemist, zijn er nog manieren om de Frührjahrsgarten versieren met al vroeg narcissen.

Dus Pasen is mooi simpel: waar aan het begin van het tuinieren seizoen te weinig kleur, narcissen en andere voorjaarsbloeiende bollen vooraf overdreven zijn de oplossing. Ze zijn goede partners voor vaste planten en snel brengen kleur in de patch.

Inhoud over narcissen

  • Plant narcissen tot het voorjaar? In de tijd voor Pasen!
  • Perfect als snijbloem

Plant narcissen tot het voorjaar? In de tijd voor Pasen!

De ook wel bekend onder de naam trompet narcissen narcissen mag niet ontbreken voor Pasen. De grootte van ongeveer een halve meter bereiken overtuigen planten met hun grote, zonnige gele bloem. Echter, er zijn soorten die wit of bicolor bloei. moeten worden geplant narcissen in de herfst omdat ze de koude van de winter nodig hebben voor hun groei.

Maar wat kun je doen wanneer de plantdatum werd gemist narcissen? Dit is geen probleem, het hoeft niet af te zien van de gele bloemen dans op Pasen. In een snuifje, kunt u terugvallen op kuipplanten die overal worden aangeboden aan het begin. U hebt de gek gehouden met een speciale warmtebehandeling de winter tuinman. Daardoor zijn ze te bloeien en kunnen worden geplant tot april.

Container planten verpotten en plant ze naar believen in de tuin, in kommen of tubs. Omdat ze veel water nodig, maar kan wateroverlast niet tolereren, mag bloembakken gebruikt gaten in de bodem te hebben.

Om de expressieve kleuren van narcissen in het juiste licht te zetten, moeten de bollen worden geplant in groepen. Ten minste vijf pre overdreven planten van dezelfde soort - nog beter: Als vuistregel.

Witte narcissen passen, bijvoorbeeld, geweldig om oranje tulpen en maken het boeket van Pasen voor Pasen brunch op het balkon voor visueel genot.

Perfect als snijbloem

narcissenSpring lichten tijdens de paasperiode

Narcissen - of hoe je het goed zou noemen: narcissen - een van de meest populaire lentebloemen. Want door zijn gele bloem kleur die lijkt te stralen in het juiste licht, drukt het de lente gevoel zo goed als anders niet plant. Geen wonder dat het behoort tot het seizoen van Pasen tot de best verkochte snijbloemen in Duitsland.

Bij het plaatsen in uw eigen vier muren, zorg ervoor dat je niet te houden vers gesneden narcissen met andere planten in een vaas, omdat ze een netagive effect op andere bloemen. De narcissen slijm dat uit vers gesneden stengels kunnen tulpen, fresia's en anemonen verwelken niet bloeien, verwelkte anjers en rozen. Daarom moet narcissen eerst ausschleimen ten minste één nacht in het water voordat ze kunnen worden gecombineerd met andere bloemen.

Narcissen online kopen bij Amazon