Sähkögrilli ja pöytä grilli parveke ja talon

& Nbsp;

He rakastavat makua grillattua lihaa ja halua mitään muuta kuin lopulta takaisin syömään kunnon Metsuri pihvi tai sianlihaa vatsa? Ongelma: Ei puutarhassa ja parvekkeella on kielletty grillit kaasulla tai hiiltä. Sitten yksinkertaisesti käyttää sähkögrilli. Sähkögrillit tuottavat vähemmän savua ja ovat saatavilla eri muunnelmia. Onko normaalia Pöytägrilli, sähkögrilli seistä, yhteystiedot grilli sisä grillaukseen tai Japanin teppanyaki Pöytägrilli: oppia Tässä mitä erottaa kunkin sähkögrillit ja parhaiten menestyneiden joka mallintaa testissä.

Sisältö: sähkögrilli ja sileä

 • Vuokrasuhde: Grilli sähkögrilli
 • Valmistautuminen grillaukseen sähköisellä grillit
 • Variantit sähkögrillit
 • Sähkögrilli stand
 • Pöytägrilli parvekkeiden ja talon
 • Grillausta Laavakivigrillissä
 • Teppanyaki Grill - Japani grillausta teräslevy
 • Ota yhteyttä Grill: yksipuolinen grillaus
 • Herkullisia reseptejä yhteystiedon grilli
 • Sähkögrilli testaus ja vertailu, vertailu voittajat
 • Kaksi johtajaa yhteysryhmän Grillit

Vuokrasuhde: Grilli sähkögrilli

Vaikka sähkögrilli ei tuota yhtä paljon savua grilliherkkuja, mutta vuokralaiset eivät välttämättä grilli häntä. Nimittäin savu häiritse naapureita pahimmassa tapauksessa. Lue vuokrasopimus niin tarkasti kuin se grillaaminen ei ole kielletty alusta alkaen. Jos tällaisessa tilanteessa, mutta grillataan voit uhata peruuttaa ilman Mietkündigung.

Jos tällainen kohta taas eivät sisälly sopimukseen, puhua vielä aina naapurit, jotta ne forewarned eivätkä laukaista toivottuja hässäkkää. Jopa paras liha on, että stressi ei ole sen arvoinen. Saat lisätietoja tuomioiden grillaamiseen grillit ja vuokralainsäädäntöön.

Valmistautuminen grillaukseen sähköisellä grillit

Mallista riippumatta käytät, sisältää pitkä läpimenoaika gegenüer hiiligrillejä pöytä- ja muut sähköiset grillit. Sen sijaan, polttoainesauvat oltava oikeassa lämpötilassa. Yksi saa Pöytägrilli vain korkeimmalle tasolle. Mallista riippuen, grilli lämpötila saavutetaan 5-10 minuuttia. on grilli sisälle asuntoon perusteellinen tuuletus tärkeän, että savun haihtuu ja saa tarpeeksi raitista ilmaa huoneeseen.

Clean Electric Grillit

Jälkeen grillataan grilli laitteet on puhdistettava huolellisesti. Irrota laite sähköverkosta ja anna sen jäähtyä. Sen jälkeen vähentää grilli ja poistaa paistamiseen ja rasvaa jäämiä. Lisäksi vesi astia on opetettava. On tärkeää, että sähköinen kytkentä laite ei joudu kosketuksiin puhdistettaessa vedellä.

Vihje: Lisää turvallisuutta, piiri katkeaa, kun lämmityselementti poistetaan sileä useimpien sähkögrillit.

Variantit sähkögrillit

Sähkögrilli on paitsi monipuolinen, mutta tulee pitkin eri malleja. Kuka siis ajattelee vain yksinkertaisen pöydänpäällysgrillimallilta sähkögrilli, ei välttämättä väärässä, mutta myös eivät osu kohdalleen. Näin ollen, esitämme alla joitakin eroja ennen ovat mahdollisia sähkögrilli.

& Nbsp;Rullattava sähkögrilli

Sähkögrilli stand

Kaikkien aikojen versio lienee kopissa grilli. Tässä on hänen sähkögrilli kuin normaali grilli osastolla neljä jalkaa. Varmista kun sähkögrilli stand erityisesti vakautta tämän kiinnike. Se ei saa kaatua heti pienimmänkin kosketuksen. Erityisen vaarallista: se kaadetaan kuori ja on tulikuuma muutaman minuutin jälkeen veteen. Jos sähkögrilli joten mitään järkevää valtion, hän ei ole hyvä. Joka ei tarvitse telineeseen kerran, koska hän sillä haluavat grillata huonolla säällä asunnossa, voidaan ottaa alas tätä jigi sähkögrilli helppoa ja siten automaattisesti vastaanottaa seuraavan muunnelmassa Pöytägrilli.

Pöytägrilli parvekkeiden ja talon

& Nbsp;Pyöreä sähkögrilli kuin pöydälle grilli

Erityinen etu sähkögrilli kuin pöydälle grilli on sen soveltuvuus kodeissa. Kuten jo edellä on kuvattu, tällainen grilli on vain täytettävä vedellä ja kytketty. Toinen etu: termostaatti voi säätää lämmitysteho sähkögrilli, jolloin että liha pysyy lämpimänä polttamatta sitä oikein. Kuitenkin tärkeä huomautus: Vaikka aiemmin mainittiin, että sähkögrilli tuottaa vähän savua, se riippuu aina yhteydessä myös siitä, esimerkiksi Liha mehut tippumisen lämmityselementtejä. Eli jos ostat sähkögrilli, varmista, että tällainen "tippuminen vaara" ei anneta kuin mahdollista. Siten, savu pidetään pienenä, ja vain niin ei ole haitallisia höyryjä.

Grillausta Laavakivigrillissä

Toinen muunnelma tarjoaa sähkögrilli kuin Laavakivigrillissä. Lisäksi jo mainittu vesi altaat, kuten sähköinen grilli on vielä kivillä, joilla varmistetaan, että lämpö jakautuu tasaisesti koko grillaukseen arina. Tarvitset myös enää kirjoitustarvikkeita jos käytät laavakiviä. Kivet imevät lämpöä ja siirtää niitä. Aina silloin tällöin näitä kiviä kuitenkaan tulisi puhdistaa. Aseta kivet etikassa vettä ja keitetään vettä. Kuitenkin tämä prosessi on tehtävä vain kerran grillaussesongissa. 

Teppanyaki Grill - Japani grillausta teräslevy

& Nbsp;Japanin teppanyaki grillaaminen

Japanin grilli variantti tulee tEPPANYAKI kalanpoikasten (鉄 板 焼 き), niin taidetta elintarvikkeiden kuumalla teräslevy. Täällä, anna lihan, kalan ja kasvisten yhdistettynä mielivaltaisesti keskenään. Tämäntyyppinen grillaaminen on erityisen terveellistä, koska se vaatii hyvin vähän rasvaa ja on suojattu suhteellisen matalissa lämpötiloissa grilli vitamiinit ainesosia. 

grillattu ainesosat maustetaan vain silloin, kun ne tehdään grillattu. Ne ovat teppanyakia kastike, kysyi laskut ja eksoottisia mausteita ruokailutila, josta jokainen voi valita vapaasti. 

 Teppan Grill Lämmitetty teräslevy, joka on sisällytetty Japanin ravintoloissa aivan pöytää tai uunissa siten, että ruoka on valmis edessä vierasta (yaki). Yksityistalouksissa, teppanyaki Pöytägrilli tai teppanyaki esseitä liesi käytetään lähinnä tulla.

& Nbsp;Teppanyakia teräslevyt arinan

Siten teppanyakia grillaus on hyvin terveellinen muoto grillaamiseen ja päälle, että hyvin erilaisia. On tärkeää, että teräslevy on korkea laatu siten, että se ei väänny kuumennettaessa ja voi olla nopeasti ja puhdistettava jokaisen ruoanlaittoon. Yhtä tärkeää on laatu ja järjestely lämmön lähteen, siten, että haluttu lämpöä alueita koko aluksella on perustettu.

& Nbsp;Pastaa, vihanneksia, lihaa ja kalaa maa teppanyaki grilli

teppanyaki ruokia

pidetään erityisen suosittu teppanyaki yakisoba (Paistettua nuudeleita, vihanneksia ja lihaa tai kalaa) ja Okonomiyaki (Tällainen pannukakku useita ainesosia). Käyttämällä Garglocke lukemattomia elintarvikkeita voi vain paahdettujen vaan myös vaimeita on Teppan. Usein vihannes- ja lihapalojen leikataan terävät veitset Japanin ennen vieras, mikä tarkoittaa ylimääräistä illallisella. Varsinainen keitto kestää yleensä muutaman minuutin.

Ota yhteyttä Grill: yksipuolinen grillaus

& Nbsp;Yhteystietoa grilli liha paistetaan molemmin puolin

Yhteystiedon Grilli kuuluu luokkaan sähkö sileä ja sopii grilli suljetuissa tiloissa ja parvekkeella. Verrattuna normaaliin taulukkoon grillit yhteystiedon grilli on toinen lämpölevy, joka grillit liha molemmin puolin, joten se on nopeampi kuin muut grillit valmiita nautittavaksi.

yhteystiedot grilli voi olla täysin auki ja käyttää sitä pöydälle grilli mallista riippuen. On helppo puhdistaa, uppo tulisi poistaa. Ne on myös varustettu viisto pohja Parilalevyllä, jossa rasva pääsee valumaan.

Verrattuna muihin kodinkoneet kuluttavat yhteystiedot grillit vähän virtaa. Ne, jotka valitsevat tämän muunnelman sileä, pitäisi kiinnittää huomiota muutamia asioita ostaessaan:

 • Pinnoite laatu: Ostajan tulee antaa laadukkaan pinnoite. Tämä ei vain pidentää yhteysryhmän Grilli, voi myös lähettää syöpää aiheuttavia ainetta lihassa, naarmuuntunut pinnoite.
 • Irrotettavat osat: Lisäksi kannattaa varmistaa, että insertit grilli voidaan helposti ottaa pois. Tämä mahdollistaa helpon ja nopean puhdistuksen. Ihannetapauksessa panokset ovat vieläkin pestä astianpesukoneessa.
 • Erilaisia ​​tehtäviä: Monenlaisia ​​inserttien mahdollistaa paistamisen tai tehdä voileipiä ja vohveleita lisäksi varsinaisen grilli.

Herkullisia reseptejä yhteystiedon grilli

Käsitellä joitakin monimuotoisuutta kumpi tarjoaa Grillaus kanssa kosketuksiin grilli, meillä on kaksi reseptejä, että on helppo ja nopea valmistaa ja nähdä varmasti.

Kinkkua ja juustoa ja sipulia paahtoleipää

& Nbsp;Paahtoleipää voi olla erinomainen paistettu yhteystiedot grilli (© Peter Smola / pixelio.de)

palvelee 4

 • 8 viipaletta paahtoleipää
 • 4 kinkkuviipaletta
 • 8 viipaletta paahtoleipää juustoa
 • 1 iso sipuli
 • Voita tai margariinia
 • Cayennenpippuria tai chilijauhetta
 • majoneesi
 • ketsuppi

valmistelu

 1. Maljan viipaleet on päällystetty ulkoisesti ohuesti voita tai margariinia.
 2. Kun osoitetaan siivu juustoa ohuina viipaleina sipulirenkaita, kinkkuviipale ja siivu juustoa kerran tullut paahtoleipää. voi tarkentaa tätä cayennessa tai chilijauhetta.
 3. Voideltuun malja puolin ulospäin sen kontaktin grilli nopea tan ja on helppo poistaa.
 4. Jälkikäteen, majoneesi ja ketsuppi voi pyöristää herkullinen kinkku ja juustoa ja sipulia malja.

Kesäkurpitsa rullaa vartaissa

palvelee 4

 • 4 kesäkurpitsa
 • 4 ruokalusikallista öljyä
 • 2.5 EL hunaja
 • 4 ruokalusikallista sitruunamehua
 • suolaa
 • pippuri
 • kuivattuja timjami

valmistelu

 1. Pese kesäkurpitsa perusteellisesti ennen kuin ne leikataan kuorimaveitsellä tai vihanneksille ohuiksi viipaleiksi.
 2. Kesäkurpitsa voidaan kääriä ja juuttunut vartaassa kukin seitsemäs.
 3. Vuonna pieni kulho, voit sekoittaa öljyä, hunaja ja sitruunamehu. Tämän jälkeen marinadi luotu maustetaan suolalla, pippurilla ja timjami.
 4. Vartaat voidaan nyt antaa yhdessä marinadi pakastuspussi, jossa he käyvät läpi noin 30 minuuttia.
 5. Lopuksi kesäkurpitsa vartaita voi keittää yhteystietoa grilli.

Sähkögrilli testaus ja vertailu, vertailu voittajat

Electric grillit testataan uudestaan ​​ja uudestaan. Aivan viime aikoina on ollut uusi raportti jako "sähkögrilli", Esitämme alla voittaja tämän vertailun.

Sähkögrilli voittaja

Yksi kahdesta Testivoittajat on Philipsin HD4466 arvosanalla 1,3. Hän on paras sähköisen grillit. Hän vakuuttaa sen nopea kuumeneminen, hyvä materiaali kunnossa, ajastin, tarkka lämpötila valinta, lämmön tasaisesti, ja lopuksi digitaalinen lämpömittari. Sen ainoa haittapuoli on huono luettavuus näyttöjä auringonvalossa.


Pöytägrilli voittaja

Pöydän grilli Steba sähkö BBQ grilli VG 250 voisi myös saada pisteet 1.3. Se tarjoaa kannen kanssa ja ilman, erityisesti hyvä grilli suorituskyky, pitkä virtajohto, grillataan ja voidaan käyttää sekä pöytä ja koppi grilli. Häntä vastaan ​​puhuu hänen pieni merkkivalo ja olematon roiskesuoja.


Standgrill voittaja

Koska paras Standgrill Severin grillin PG äänestettiin 2,792th Hän saavutti arvosana 2,0 testissä. Hän erottui erityisesti sen erinomaisen hinta / laatusuhde. Vähennykset mutta saadut suojaamaton ilmanlämmittimellä ja hyvin epätasaista jakautumista lämpöä.

 

Kaksi johtajaa yhteysryhmän Grillit

Steba PG 4,4 Pitää Grill

PG 4,4 pidetään kuumimmat kontakti grilli. Laitteessa on merkintä "Made in Germany" todella ansaitsee ja vakuuttaa kestävyys ja toiminnallisuus. Monissa osissa Eurooppaa on jo pitkään ollut tapana, terveyden tajuissaan kontakti grillataan myös ruokkii Saksan keittiöt jonkin aikaa. Kun vain muutaman sekunnin sulkea grillauksen huokoset - kastikkeen enää loppuu, säilyttänyt maku ja ravinteita.

Tuottaa termostaatti PG voidaan asettaa tarkalleen 4,4 omiin tarpeisiinsa. Koska kaksinkertaisen kasvot kosketukseen elintarvikkeen kanssa alumiini valettu levyt, kypsennysaika on puolittunut. Yhteydenotto grilli, rusketus, grilli ja vohveli kengät ovat monipuoliset säätömahdollisuudet varten makuelämyksiä. (37 x 23 cm) ei-tarttumaton pinnoite palautuvan grilli levyt säädetään pelissä helppo puhdistaa.

3D sarana mahdollistaa myös grillaus korkea kokoisena pihvit toisella puolella ja ohut leikkauksia toisella puolella. PG 4,4 voidaan varastoida pystysuoraan tilan säästämiseksi.

Grundig CG 5040 Ota Grilli

Korkean suorituskyvyn kosketukseen grilli on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja hienostunut muotoilu on kaksi erittäin suuri ja saranoitu paistopinnoilla (31 x 26 cm). Näiden avulla terveellistä ja maukasta grillataan lihaa, kalaa, makkaraa, siipikarja, vihannekset, juusto, panineja paahtoleipää ja paljon muuta muutamassa minuutissa. Tukipinta on kulmassa, korkeussäätö muuttuja, tarttumaton levyt Grilli kuumennettiin erikseen ja irrotettava. Grundig CG 5040 yhteystiedot grilli voidaan säilyttää pystyssä tilan säästämiseksi.

Osta sähkögrilli verkossa