Nurmikon reunojen ja nurmikko reunus

Lay nurmikko särmäys kivet

Nurmikon reunojen ja nurmikko reunus

Rajoittaen samalla reunat nurmikoilla, kukkapenkit, polut tai Garden Pond laskemme reunakivet on hyvä ratkaisu estämään hajautumista nurmikon. Nurmikko lopullinen kivet toimivat Mähkante yksinkertaistaen nurmikonhoito.

Kun tehdyn nurmikko reunus kivet on olemassa eri tapoja ja muutamia vinkkejä, että sinun pitäisi noudattaa. Voidaan asettaa hiekkaa tai varaan sementin sekoitus nurmikko reunus kiviä sängyssä. Jos maaperä on raskas ja savimailla, hiekkainen riittävä perusta enimmäkseen irtomaata oikea perusta on suositeltavaa. Seoksen pitäisi olla karkea muurari hiekka ja osa betonin neljään osaan ja sekoitetaan pienellä määrällä vettä niin, että se on kova ja helppo käsitellä.

Säätiö ei ole kiveen vaan tiivistetään. Muuten valmisteet ovat samanlaisia ​​kuin antaessaan hiekkaan.

Sisältö nurmikon reunukset kiviä

  • Lay nurmikko reunus kivet kunnolla
  • Lay turve rajoittava Kaareva
  • CSS ja reunakivien
  • Munivat reunakivien
  • Lampi surround reunakivien

Yksi voi hiekkaa suhteessa 3: sekoitetaan sementin yksi, mutta 4: 1-sementti seoksen stabiili tässä tapauksessa, ja voidaan myöhemmin poistaa helposti uudelleen, kun vuoteet on vaihtaa kerran tai puutarha lampi on luotu.

On kannattava vaivaa etukäteen toteuttaa Beetplanung voidakseen myöhemmin työtä säästää.

Inspiroidu ja Alla tärkeää tietoa oikeasta asennuksesta reunakivien.

Nurmikon reunojen ja nurmikko reunus

Lay nurmikko reunus kivet kunnolla

asentaa nurmikko reunus kivistä ei ole erityisen vaikea: Nosta pieni oja pitkin aluetta rajoittavat nurmikon pala. Tämän pitäisi olla niin syvä, että vielä voi heijastaa kolmesta kohteeseen neljä senttimetriä kiven maasta ja samalla voidaan sijoittaa pohjalle pohjamaan noin kolme senttiä hiekkaa.

Sitten kivet positiivisesti työnnetään ojaan ja nauloilla lyhyesti laastarilla vasaralla. Edellyttäen, että reuna on ajaa maanpinnan tasolla, kohdistus tulee tarkistaa lyhyen henki tasolla.

Kaivetun aineksen kulkeutuu edelleen puutteita edessä ja takana reunakivien ja pakkaa. Jos sen jälkeen hieman huojunta näyte kaikki on, olet tehnyt kaiken oikein ja nyt pysyvästi rajatut nurmikon reunaa omassa puutarhassa.


Nurmikon reunojen ja nurmikko reunus

Lay turve rajoittava Kaareva

Särmäys kiviä ei saa asentaa tiukasti geometrisen: Erityistä asennusjärjestelmiä, esimerkiksi olla edessä ja takana pyöristäminen, vaikka käyrät ja Schlängellinien voidaan asentaa. Siten, orgaaninen muoto nurmikko tuotetaan toisin tiukka suorakulmio.

Consult joka estää minkä olisi ihanteellinen laskemisesta suunnitelmasi puutarhakeskuksella.

CSS ja reunakivien

Nurmikon reunojen ja nurmikko reunus

Särmäys kivet voidaan myös määritellä nouseva CSS, esimerkiksi rinteessä. Joten maaperän eroosio ja ajo voidaan estää tehokkaasti.

Suurille etäisyydet rajatun raja-alueilla on sitten annettava vankeudessa kulmakivistä pelin. Täällä joko cantilevered jalka rakenteita tai betoniin ovat mahdollisia.

Tutustu artikkeli eri Verianten rinteessä vakauttamiseen.

Munivat reunakivien

Nurmikon reunojen ja nurmikko reunusNurmikon reunojen ja nurmikko reunus

Antaa pitäisi käyttää erityistä laastari vasaralla. Tämä ei vahingoita kivet ja varmistaa, kiitos sen suuri paino, vakaan ja istuvuuden kivien maanalaisessa. 

Kiitos pyöristetyt päät nurmikko reunus kivet myös kaareva vuodetta tai lausumia on helppo luoda. 

Nurmikon reunojen ja nurmikko reunusNurmikon reunojen ja nurmikko reunus

Nurmikko särmäys kivet muodostavat lopputuloksen vuoteesta nurmikkoa. Sinun olisi vahvistettava viisikymmentäkahdeksan yli kaksi senttimetriä korkeampi kuin myöhemmin nurmikkoa.

Kanssa reunakivien mielikuvitus ei tunne rajoja. Inspiroidu lehtien ja luoda yksilöllisiä puutarha jaksoihin selkeitä tai kaarevat linjat. Samanaikaisesti luoda rakenne ja harmoninen kokonaiskonsepti.

ostaa nurmikon reunasta Amazon

Lampi surround reunakivien

Nurmikon reunojen ja nurmikko reunus

Särmäys kivet ottaa esimerkiksi lampi puutarhassa - niin vesi lampi ja ruoho pysyy ulkopuolella, mihin se kuuluu. Lampi reunus pysyy vakaana ja eroosiota kestävä, mikä lisää pitkäikäisyyttä lampi selvä ..

Siksi nurmikko särmäys kivet soveltuvat paitsi sängyssä kotelo, mutta myös sitovat vettä alueita puutarhassa. Ne tarjoavat rajaamista ja siten lisätä turvallisuutta puutarhassa ja vaikuttaa muotonsa positiivinen.