NYT: Naturlig Xyladecor langtidsbevaring glasur

NYT: Naturlig Xyladecor langtidsbevaring glasur

NYT: Naturlig Xyladecor langtidsbevaring glasur

Tysklands førende konstruktion har besluttet at:

Den naturlige langtidsbevaring glasur af Xyladecor blev valgt som vinder i kategorien "Living" Product of the Year.

Overbevisende argumenter var:

 • Innovation i den kategori af glasurer:
  Det er den første glasur, der kombinerer bæredygtighed med holdbare træbeskyttelsesmidler. Produktet er baseret på naturlige ingredienser (træ olier), men samtidig give langsigtet beskyttelse. Derfor er produktet af året er dobbelt på lang sigt.

NYT: Naturlig Xyladecor langtidsbevaring glasur

 • Globalt FSC Partnerskab:
  Siden 2010 AkzoNobel er den første globale partner Forest Stewardship Council (FSC). Den fælles indsats er den langsigtede bevarelse af skove og deres ansvarlig forvaltning på verdensplan.
  Den fælles mærke nu pryder også et produkt af året på forsiden.
 • Bevidsthed om produktet:
  Mange tvingende publikationer i fagpressen og i populære magasiner

NYT: Naturlig Xyladecor langtidsbevaring glasurNYT: Naturlig Xyladecor langtidsbevaring glasur

På den internationale Hardware Fair 2014 i Køln hædret Redaktionen af ​​baumarktmanager, Tysklands største cirkulation fagblad og initiativtager og arrangør af denne konkurrence, vinderen. Fordelen med andre indberetninger af denne type er udvælgelsen af ​​læseren, for kun hardware butikschef kan stemme på baumarktmanager.

Når Xyladecor Naturlig langtidsbevaring glasur er den første glasur, der kombinerer bæredygtighed med slidstærkt træbeskyttelse og er baseret på naturlige ingredienser.
Dette er at træolier, der dannes som biprodukt ved fremstilling af papir og også anvendes til sæbe gør. Anvendelsen af ​​bæredygtige råmaterialer betyder, at råmaterialerne ekstraheres forsigtigt fra naturen.

De kan vokse tilbage i harmoni med naturen og oparbejdes.
Sammen med FSC, er vi forpligtet til bevarelse på lang sigt af skove og brugen af ​​ansvarligt dyrket træ.

Den Xyladecor Naturlige langtidsbevaring glasur er velegnet til alle nye og gamle udvendige tømmer, også for værdifulde træ komponenter, der skal forblive formstabile. Også til trykbærende behandlede trækomponenter, er det ideelt.
Det trænger dybt ind i træet og giver dit træ optimal beskyttelse op til 7 år. Lugten glasur kan være let og ren brug, fordi det kommer dryppe gennem din konsistens uden irriterende. Allerede efter en tørretid på kun 4 timer efter behandlingen er mulig.
Hvis du du ønsker at beskytte dit træ og vedligeholde pleje om miljøet, så den naturlige langtidsbevaring glasur af Xyladecor er præcis det rigtige produkt til dig.