onderstrepen tuinhuisje

voert u de Garden House Schilderen optimaal

onderstrepen tuinhuisje

Wie wil benadrukken zijn tuinhuisje, heeft een keuze uit effen kleuren en natuurlijke glazuren. Bijzonder populair zijn tuinhuizen in Zweedse rood.

Houten huizen zijn blootgesteld aan outdoor diverse weersomstandigheden. Dit stelt hoge eisen aan gelakte oppervlakken. In het algemeen is het gebruik van open poriën kleuren en glazuren, milieuvriendelijke acryl systemen met eco-labels zorgen voor een goed geweten aanraden onderstrepen het tuinhuisje.

Vooral van belang voor een duurzame en weerbestendige verf is een grondige voorbereiding en werken in verschillende stappen: Geen het schilderen dekt heel goed de eerste keer, is het helaas is het nog steeds vrij irrelevant wat schrijven de fabrikant. Twee of drie ploegen banen zijn vooral nuttig in heldere kleuren op een donkere achtergrond, niet de uitzondering maar de regel te dekken.

Inhoud: dakbedekking

 • benadrukken oud hout
 • schuren van hout
 • Kwast of roller?
 • benadrukken rechts - zo schijnt het tuinhuis
 • Video Tutorial: onderstrepen tuinhuisje

benadrukken oud hout

onderstrepen tuinhuisje

Veel vaker dan de volledige overspuiten van een tuin huis renovatie schilderen van een oudere tuinhuis op de agenda staat. Hoewel het niet altijd kijken zo slecht als op de aangrenzende afbeelding: verf is een product dat is blootgesteld aan milieu-invloeden en een natuurlijke verouderingsproces buitenshuis. De verf vroegere dagen waren niet zo consistent als modern, volgens recente onderzoeksresultaten geproduceerd kleuren. 

Voor lakken en verven van de vorige dagen ook dient te worden opgemerkt dat tot de jaren 1970 het gebruik van lood additieven in verven en coatings, in het bijzonder voor buiten, is niet verboden. Bij het schuren deze kleuren ontstaat schadelijk stof mag niet worden ingeademd. Is een masker dus het schuren oude verflagen vereist!

schuren van hout

onderstrepen tuinhuisje

kan elk slijpen? No way! De juiste afwerking is minstens zo belangrijk als de verf en het moet in het oog houden van de gewenste verf en, nog belangrijker, worden gepland met betrekking tot de leeftijd en het type van hout. Wie zacht, sterk hout leeftijd met een bandschuurmachine en graan 30 geslagen, hoeft niet af te vragen over scheuren en splinteren hout. 

Slijpen is een geduld Taak: schuursponsjes van kleur moet niet meer voorzichtigheid worden verplaatst te pakken met grit 80 Dus alleen de kleur, maar niet verwijderd het hout. Voor gevoelige locaties die niet mag worden bewerkt met een bandschuurmachine, raden Deltaschleifer of de goede oude schuurblok. ook staalwol is goed geschikt voor verwerking, het past op gebogen oppervlakken en ingewikkelde gelijkvormig is.

In de samengestelde stukken rabatdelen alleen helpt handarbeid: Hier staalwol worden gebruikt. Wie geëxperimenteerd met multifunctionele gereedschappen en diverse bijlagen, riskeren schade aan het hout en diepe krassen. Bij het schuren grote oppervlakken moeten worden opgemerkt dat het malen gelijkmatig plaatsvindt en niet op een plaats blijven te lang. 

Tenminste twee malen versnellingen vereist: een grof vooraf schuren met schuurpapier korrel 80 en voorzichtig fijn schuren met schuurpapier korrel 100, beter 180, voor een optimale bereiding van het hout tot een goed schilderij.

Kwast of roller?

onderstrepen tuinhuisje

in plaats van "schilderij" kunt u ook "schilderen" zeggen dat dit is normaal gesproken een beetje denigrerend. In grote delen van dit arrest heeft volkomen gelijk: Als u niet erg gelukkig of professionele hand, platte borstel jassen zal snel buikspek en kan niet worden vergeleken met opgerolde, uniform jassen. 

benadrukken middel van keuze in het tuinhuisje derhalve een schuimroller van de schilder behoeften. Met het, de kleur is niet erg uniform, maar ook sneller dan met een kwast. De correcte afhandeling van de rol is belangrijk. Ze moeten worden bedekt met verf altijd volledig, maar moet niet vallen op hetzelfde moment. Met een speciale vernissen bad, die overtollige inkt strips, kun je goede resultaten te krijgen.

Voor subtiliteiten gewrichten en hoeken raadt nog steeds een borstel. Dit mag echter niet worden al gebruikt zeven keer en geslagen met haaruitval: Een nieuwe, goed merk kwast niet af te werpen en kosten in vergelijking met het probleem met de "rui" Goedkope producten en niet veel meer.

benadrukken rechts - zo schijnt het tuinhuis

Painter of schilders is ook een aantal extra onderwijs waard. Alle tips en trucs die u kunt hier niet over te brengen, maar er zijn een aantal fundamentele dingen die altijd belangrijk zijn bij het schilderen en lakken.

  • Meerdere malen om te schilderen: Ten minste één naar voren en een van de belangrijkste verf, met bijzonder sterke kleuren en drie keer.
  • Niet besparen op de kleur: Goedkope aanbiedingen van verf en coatings moet worden vermeden. Degenen die hier goedkoop kopen, kopen twee keer. Verlaagde bedragen van pigment en twijfelachtige additieven zorgen voor een goede prijs, maar niet goed schilderij.
  • Hygiëne: Het te bekleden oppervlak moet schoon, droog milieu - in de gedroogde verf stof en spinnenwebben erg lelijk.
  • verf alleen bij droog weer en in de schaduw: Direct zonlicht kan ongelijke kleur drogen.
  • Goede taping bespaart een hoop moeite: Hoewel het vervelend, heb je alle punten die zonder kleur te blijven, te dekken zorgvuldig.
  • neem de tijd: Langzaam en voorzichtig slagen zorgen voor een goed resultaat en een egale kleur applicatie.

  Als u zich aan deze tips, werd zijn zomerhuis verondersteld om gemakkelijk en professioneel verwijderd. 

  Video Tutorial: onderstrepen tuinhuisje

  In deze instructie video wordt uitgelegd hoe u streelde zijn houten tuin goed schuur met houtbeschermingsmiddelen.

  Kleur online bestellen