Bij het plannen van een keuken is er a priori veel bezorgdheid. Een deskundig advies van een gespecialiseerde professional is zeker nuttig. Maar zelfs de leek kan nu al een paar gedachten over de individueel gewenste keukenapparatuur vanaf het begin.


De afmeting en opstelling van de bodem en bovenkasten de fronten en kan maximaal selecteren van een krasvaste, stabiele werkblad vele beslissingen moeten worden genomen. Het daglicht en keukeninrichting, waaronder zitplaatsen zijn cruciaal voor de oriëntatie en ruimtelijke verdeling van afzonderlijke elementen. Moet het een eenvoudige kitchenette? En kan een kookeiland of aanrecht met moderne barkrukken completeren het ensemble?

Voor back-vriendelijke behandeling, is het belangrijk dat elektrische apparaten, zoals een magnetron en een oven eerder in het aangename gevoel lengte zijn gemonteerd. En u wilt om zich te zetten op de werkvlakken in de rug vriendelijke hoogte? Dit is enkel te plannen vanaf het begin als mogelijk gewenst beenruimte onder de werking en kookplaten. Elektrische apparaten en meubels in de keuken moet voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van materiaal en fabricage precisie. Tot slot zijn er investeringen op lange termijn. De keuken is de belangrijkste kamer, waar alles moet perfect werken. De ergonomisch gunstige positionering van kunstmatige lichtbronnen is net zo relevant als de keuze van inductie of keramische kookplaten hier.

Een breed scala aan opties en merkproducten ter beschikking van de klanten in de professionele keuken ontwerp door Alma-keukens. Een kleur simulator fronten en werkbladen op www.alma-kuechen.de helpt de verbeelding wel van tevoren op de sprongen. Of u nu liever een trendy design keuken vol elegantie of liever een keuken in een gezellige landelijke stijl - het online assortiment is breed. In de fabrikant keuken uit Ahaus customer service van de Aufmaßung is zeer belangrijk om de perfect gemaakte montage. Alma keukens adverteert met 10 jaar garantie op alle meubels onderdelen en korte levertijden. Een bijzondere specialiteit is de private label alma Nativus, een granieten aanrecht systeem die ook geschikt is voor een snelle conversies.

(Foto: © Alexandre zveiger - Fotolia.com)