Osio ja taitettava kuin puutarha-view suojaus

Osio ja taitettava kuin puutarha-view suojaus

Sermi patio ja puutarha

yksityisyyden suojaamiseksi on suuri huolenaihe monille. Onko kotona, puutarhassa tai terassilla. Näytön "Pappa-Razzi '- suunnitellut Jochen Schmiddem varten Loom Living - on erinomainen tapa ratkaista tämä tyylikäs. Kevyt, joustava, huomaamaton, huomaamaton - ja se sopii kaikkiin ympäristöihin.

Taitettava saa sinut utelias. Mutta on selvää, että kaikki mikä tapahtuu peräkkäin ei ole tarkoitettu silmiin. Kääntää screen "tuulta". Mutta hän suojelee meitä paitsi tuuli ja aurinko, mutta myös luvattoman pääsyn.

Tunnettu Berliinin suunnittelija Jochen Schmiddem vuodesta 2001 suunnitteluun tyylikäs ja hienostunut malleja Loom Living GmbH.

Neljä galvanoitu jalat yhtenäinen offset, jokainen jalka on varustettu reikä tapin, jotta taitettava täysin vakaa. Kaksi tapit ovat mukana. Näytön "Pappa-Razzi" on saatavana kahdessa koossa - 1600 mm 99 euroa ja 1800 mm 119 euroa.

Näytön "Pappa-Razzi" erottuu paitsi sen toiminnallisuutta, mutta myös luonnon estetiikka. Viehätys ja karismaa luonnon materiaaleja luoda erityinen yhteys luontoon.

Ruokoako matto, yhden reunustettu V2A lanka, sallii helposti, siro muoto. stained Wertbeständiges lehtikuusi puu, maalattu tai käsittelemätöntä, jonka paksuus on 25 mm, muodostaa tyylikäs kiinnitys maton.

Osio ja taitettava kuin puutarha-view suojausOsio ja taitettava kuin puutarha-view suojaus

Osta osio Amazon