painottaa laatat

Laatta maali laatta maalilla.

Sävyjä, jotka ovat vielä kuusikymmentäluvun ja Seitsemänkymmentäluvun "sisään" oli, kylpyhuoneen voi nyt näköiseksi. Toisin kuin nykypäivän kirkkaita värejä ne voidaan yhdistää eri vastakkaisia ​​värejä myös huono.

Joka haluaa antaa uusi muotoilu sen laatat, mutta karsastavansa runsas kylpyamme tai keittiö remodeling, voi silti antaa uuden ilmeen sen laatat. Ei ole tarvetta laatta seinät uuden, muistetaan pyyhkäisee se erityinen laatta maalata halutun väriseksi. Tämä menetelmä on erityisen suositeltavaa, jos vanha, ruma laatat eivät vaurioidu.

Maalaamiseen laatat mitään veneen osaamista edellytetään, joten jopa noviisi yleismies pystyy toteuttamaan tämän projektin.

korostaa laatta laatta maalilla ja laatta väri: Sisältö

 • painottaa laatat
 • Oikeudellinen: laatta maali vuokra-asuntojen
 • Ohjeet: laatta maali laatta maalilla
 • Alleviivata lattialaatat
 • Laatta maali Molto

Oikeudellinen: laatta maali vuokra-asuntojen

Valitettavasti lakaista laattoja ei voi peruuttaa usein. Vuokralaisille, jotka haluavat kaunistaa kylpyhuone laatta värin on virittää joka tapauksessa vain vuokranantajan kanssa. Paras annetaan rekisteröityä kirjallista lupaa.

painottaa laatatvanha keraaminen laattapainottaa laatatpohjamaalipainottaa laatatmaalauspainottaa laatatUusi kylpyhuone

Muste sovellus koostuu kahdesta kerroksesta. Molemmille - pohjamaali ja pintamaali - Epoksihartsi tulisi käyttää. Voit sekoittaa jälleenmyyjä halutussa värisävyn ja erotetaan lisää kestävyyttä.

Epoksihartsi kaksikomponenttijärjestelmiä, joka koostuu maalin ja kovetteen. Nämä yhdistetään ja sekoitetaan perusteellisesti, sitten levitetään runsaasti harjalla tai telalla. Rautakaupasta, on myös erityisiä laatat ostaa maali sarjaa, jossa kaikki on mukana, mitä tarvitaan.

Ohjeet: laatta maali laatta maalilla

On tärkeää valmistella: Vaikka se voi tuntua ärsyttävää - puhdistettu ja tarkastus laatat ja laasti on ratkaiseva vaikutus lopputulokseen.

Alleviivata lattialaatat

Yleensä se on mahdollista poistaa kaikki laatat, mutta on muistettava, että lattialaatat vaikuttaa erityisesti aiheesta. Siksi suurin osa huomautus "seinälaatat" tai "pystysuoraan laatat" totesi. Erityistä kahden komponenttipäällysteiden sopivat myös lattialaatat, jotka ovat paljon kestävämpiä. Kuitenkin sinun pitäisi myös käyttää varauksen. Pienet virheet valmistelussa jo nopeasti aiheuttaa vahinkoa.

1. Tarkista liitosten ennen maalausta

Ensinnäkin liitokset on tarkastettava. Halkeamia ja pieniä reikiä voidaan korjata yhteisiä valkoinen. Katso silikoniliitos jo pahasti kolhiintunut, on suositeltavaa poistaa ne. Terävällä veitsellä, massa voidaan helposti leikata ja sitten pyyhkiä pois. Myös hyödyllistä on erityinen silikoninpoistoaineella. Jos venttiilit eivät anna irrota helposti, ne täytyy peittää huolella teipillä.

Tärkeä huomautus:

Kaupallisesti saatavilla silikoni ei ole maalattava ja sen vuoksi on teipataan tai poistaa. Välttää korkokengät, on suositeltavaa poistaa kaikki silikoniliitos ja uudistaa poistamisen jälkeen laatat.

painottaa laatatPuhdista pinta huolellisesti.painottaa laatatpuhdas laatat sienellä.

2. Puhdista laatat perusteellisesti

puhdista laatat seuraavassa vaiheessa. Ratkaiseva edellytys: Pinnan tulee olla puhdas, kuiva, pöly ja rasva.

Tämä voidaan saavuttaa perusteellinen käsittely saippuan tai etikkaa puhtaampaa. Saatavilla on myös laatta siivooja, jotka toimivat nimenomaan vastaan ​​likaa ja rasvaa. Myös, alkoholi tai jopa kloorivetyhappo sisältävä aine (Varoitus, kaustinen!) Täyttämään tätä tarkoitusta varten.

Tarkista taas huolellisesti: ei saa olla liimaa tähteitä esimerkiksi vanhoista pyyhekoukut, antaa enemmän.

Jotkut laatat maalit vaativat karhennus tiilen pinnalle ennen maalausta. Laatat on tasaisesti karhennettu. vielä parempi - - hiomahuovat, joka on saatavilla kaupoissa tähän on klassinen hiekkapaperilla tai sopivaa. Esimerkiksi 240 hiekkapaperilla.

Tämä pätee erityisesti laattojen maaleja, jotka eivät vaadi pohjamaali. Noudata aina valmistajan toimittamia!

painottaa laatatPrimer tai ensimmäinen maalikerros laatat.

3. pohjamaalattu laatat

Nyt todellinen työ alkaa. Alukkeen laatta pohjamaali mukana hienoja vaahtoa rulla ja kokematon tempulla. Levitä hyvin sekoitettu komponentteja nopeasti.

Jotkut valmistajat tarjoavat 2in1 tuotteita, joissa ensimmäinen pohjamaali ei enää tarvita, mutta alkaa samanaikaisesti ensimmäisen lakka sovelluksen.

4. Ensimmäinen kuivausvaihe

Jälkeen 16-24 tunnin kuivumisaika, aluke on valmis ensimmäinen lakkakerros.

Ostaa suihku ja laatta maali Amazon

5. Ensimmäinen maali

Sekoita laatta maali huolellisesti ja aloittaa välittömästi hakemuksen. Vastineeksi, kova, suljettu huokosten vaahtoa rulla on sopiva. Sekoittamisen jälkeen maali on vain noin 6 tuntia käsitellä, minkä jälkeen kovettuminen alkaa. Joten varmasti valmistella sopiva määrä maalia eikä keskeytä työtä pitkiä taukoja.

6. Toinen kuivausvaihe

Jos on sovellettu ensimmäisen kerroksen, uudelleen kuivausvaihe vähintään 12 tuntia on tarpeen.

7. Toinen maali

painottaa laatatEndanstrich- letze kerroksen laatat väri.

Kovettamisen jälkeen ensimmäinen kerros, toinen maalaus voi alkaa. Sekoita sopiva määrä laatta maali uudelleen ja käyttää niitä tuoreella roll teitä. Näet kuinka hyvin maali peittää hyvin tumma laatat, antaa sinulle loistava tulos viimeistään kuivauksen jälkeen tämä toinen maalaus. Varsinkin tummaa laatat tarvitsee vähintään kolme maalikerrosta työtä niin, että vanha maali osoittavat kautta.

 

8. kovettumisen laatan väri

Hyvä ja riittävä kovettuminen voi kestää jopa kolme päivää, vasta sitten kannattaa jatkaa lisätoimia.

9. viimeistelyn

Kovettamisen jälkeen, venttiilit voidaan asentaa uudelleen. Nyt voit antaa saumat yhteinen valkoinen tai muun värinen laattojen värejä. Tämän jälkeen silikoniliitos kuoppia ja kulmat terveys silikoni ja mahdollisesti yhteinen nauha uusitaan, esimerkiksi pesuallas ja kylpyamme.

Pro tip:
Aseta useita kulloisenkin vaahtomuovirullat valmis, koska tämä voi hyökkäsivät erikoisvalmisteiden ja se on vaihdettava.

Laatta maali Molto

Laatta maali on riittävä (kylpyamme tai kaksi suihkualtaat) 2,8 m² ja se on saatavilla kaikissa väreissä.

5 päivän kuivumisaika ammeen tai laatta peili voidaan käyttää normaalisti.

Ammatillinen Setti sisältää:

 • 2-komponentti lakka
 • harja
 • vaahto rulla
 • levitettävät amme
 • Entkalker
 • siivooja
 • Tack kankaalla
 • 4 hiekkapaperiarkkeja 2 raekokoihin

Ostaa laatta maali Molto Amazon

Ökotipp: anna kuivua harjalla tai telalla töiden jälkeen ja hävitä kotitalousjätteen mukana. Joten täytyy saastuttavia liuottimia ei edes käytetä.

Suuntaviivat lakaistaan ​​laatat on noudatettava terveydellisistä syistä kussakin tapauksessa huolellisesti. On ensisijainen pinnoite kuivattiin yön yli, ne olisi tasaisesti hiottu, jolloin saadaan lopullisen päällysteen kestävyyttä.

Tämän jälkeen levitetään samalla tavalla. Niin että muodonmuutos on valmis. Tuleeko uusi "iho" ei järkyttynyt vahvoja kemikaaleja, jää niiden "ihonväri" tahraton vuosia.

kulutus
laatta pohjamaali
laatta Paint
1-10 m 250 ml 1,5 l
11-20 neliömetriä 500 ml noin 3,0 l
21-30 neliömetriä 750 ml noin 4,5 l