Papuja kasvis laastari

Kasvi napa papuja tai pensas papuja ja ylläpitää

juoksija pavut

Papu on kasvi herne perheen ja voidaan kasvattaa sadon ongelmia kasvimaan. Harrastus puutarhurit voivat valita kaksi erilaista kasvua omaan viljelyyn välillä: Bush tai tolppaan papu. Vuoden Pitkäkeppimuoto papu kasvaa linkkejä Winder korkealla ritilät, kun taas Bush papu on kompakti tapa ja sopii pieneen puutarhaan. Bloom aika on kesäkuusta syyskuuhun.

Huomio: Kidneypapuja sisältävät myrkyllisiä Lektrine että tuhotaan kypsennyksen aikana. Siksi pavut ei tulisi syödä raakana, muuten se johtaa voimakkaita myrkytysoireita.

Papu nimitettiin kasviksia 2004 Association säilyttämiseen viljelykasvien monimuotoisuuden (VEN). Opi istuttaa papu oikeat ja ylläpitää.

Sisältö kasvi liittyviä puutarha pavut ja ylläpitää

  • Pole papu tai pensas papu?
  • Vaatimukset ja sijainti Tarhapapu
  • istutus pavut
  • Säleikkö pole pavut
  • ylläpitää puutarha pavut ovat
  • Taudit ja tuholaiset
  • Bean ruostetta napa pavut
  • sato pavut

Pole papu tai pensas papu?

Puutarhassa pavut, erottaa toisistaan ​​kaksi lajikkeiden, jotka eroavat ominaisuuksiltaan ja viljelymenetelmiä. Joten kannattaa etukäteen päättää, jos olet kiinnostunut viljely korkeita kasveja kompakti tai pysyvä kidneypavut.

bush pavut matalaraajainen kasvavaa viljaa ja noin kolmen kuukauden kuluttua kylvöstä ovat kypsiä. Värit eri Bush herneenpalkoja vaihtelevat vihreä, keltainen ja violetti sävyjä. Kasvatus- ja ylläpidosta Bush pavut eroavat vain hieman napa pavut. Niiden etuna on, että ne eivät tarvitse puitteet terveen kasvin kasvua kukkapenkkiin ja viihtyvät hyvin meressä.

Ruusupapu

juoksija pavut viljellään Euroopassa, koska 16-luvulla ja kasvaa jopa neljä metriä korkea ihanteellisella paikalla. Kasvuston tuulet vastapäivään tukee. Täällä aidat, venytetty kaapeleita tai vakaa puutikkuja toimivat erinomaisesti säleikkö.

Siten, papu myös käytetään usein luonnon seinä viherryttämisen ja on sopiva vihreä Privacy Screen hyödyllisyys tekijä. Papu kasvaa hyvin nopeasti ja voidaan korjata aikaisin, joten ritilät ovat vain lyhyen aikaa silmätikku ja toimivat nopeasti vihreänä. Lisäksi värikkäitä perhonen kukkien muodostavat kauniin keskipiste kesäpuutarhassa. Tasainen tai pyöreä hihat voi olla keltainen, sininen, vihreä tai jopa musta ja siemenet on muotoiltu eri tavalla.

Vaatimukset ja sijainti Tarhapapu

bush papuBush pavut kasvavat lähellä maanpintaa ja eivät tarvitse kiipeämisapuväline.

Pavut mieluummin aurinkoisella paikalla tuuli suojattu puutarhassa terveelle kasvulle. On tärkeää, että viljelykasvien tummennetut ei pensasaidat tai korkeita kasveja perennoja. Varsinkin pole pavut edellyttävät riittävää tuulilasi on ei liian raskaasti myrskyssä. Bush pavut ovat joka niukka, koska ne tarjoavat ilmanvastus.

Pavut muodossa monet pitkät juuret ja vaativat siksi syvällinen ja ravinteiden-rikas substraatti korkea saanto. Tavalliset puutarha maaperä voidaan valmistaa hyvin lahonnut komposti ja siten tarjoaa kaikki ravintoaineet, jotka tarvitsevat Yksivuotiset puutarhan papuja kasvuvaiheessa.

Myös ämpäri pavut voivat kukoistaa. On tehtävä riittävän syvälle astiaan, jossa pavut on tarpeeksi tilaa terveen root kehitystä. Pole pavut vaativat kiipeämisapuväline täällä ja siten myös luonnollisena yksityisyyttä parvekkeella.

istutus pavut

pavutPole pavut vaativat kiipeämisapuväline optimaalista kasvua.

On ihanteellinen paikka löytyy, siemenet voidaan kylvää toukokuusta. On tärkeää, ettei enempää halloista uhkaa, ja maaperä on lämmin. suosittelee odottamaan maaperässä on 10 ° C, joka on yleensä jälkeen Ice pyhien eli toukokuun lopussa sovellettavan asiantuntijoita. mutta siemenet voidaan myös ruiskuttaa ilman ongelmia heinäkuussa.

vihjeSaatat mieluummin kukkaruukun kostean kukkamullalla puutarha siemenet jo sisätiloissa aurinkoisella ikkunalaudalla. Varhainen taimet kasvavat nopeammin ja ovat vastustuskykyisiä bakteereita ja taudinaiheuttajia.

Siemenet sijoitetaan noin 3 cm syvälle maahan ja hieman peitetty hiekalla tai substraatin. Pidä vihdoin sängyssä välillä pavut istutus etäisyydeltä 10-15 senttimetriä, joten voit helpottaa seuraavasta sadosta. Kun siemenet alkavat itää, voit kerätä jotain alustan pieniä kasveja. Tämä toimenpide antaa vakautta ja antaa lisäsuojaa.

Säleikkö pole pavut

kiipeämisapuvälineMyös jännittynyt jouset voidaan käyttää kiipeämisapuväline papu.

Pole pavut kasvaa nopeasti ja tarvitsee päivästä ulkona juurikkaan kiipeämisapuväline terveen kasvun. Ennen istutusta siemenet, kannattaa liittää säleikkö puutarhassa sängyssä. Täällä, niin sanotut napa teltat ovat osoittautuneet. lisätä helposti viisi tai enemmän puisia sauvoja maahan ja kiinnitä kaikki huiput tukevalla bändi kuten voidaan nähdä meidän alustavien intro kuvaa.

Sijoitus yksittäisiä sauvat, venytetty kaapeleita tai näytön edessä lämpimän talon seinä toimii käytännössä linkkejä Windern kiipeämisapuväline.

Jos asetat yksittäisiä baareja, valita enintään 2,5 metriä pitkä yksilöitä ja kaivaa nämä 50 cm: n syvyyteen petiin, jotta varmistetaan varmalle pohjalle. Korkeudesta 2 metriä, sato on tarpeettoman hankalaa, siis jopa erittäin korkeita kasveja yksilöitä saavuttaa tämän tangon korkeus täydellisestä. Jokaiseen näistä viidestä baareja voit nyt jopa kuusi siemenet tai taimia, kuten edellä on kuvattu, anna maahan.

vihje: Jos valitset säleikkö kiipeilyyn apua, voit ohjata kasvutapa oman beanstalks hyvin ja saavuttaa täydellisen viherryttäminen.

ylläpitää puutarha pavut ovat

pavutSaat runsaan sadon pavut kasvien tulisi säännöllisesti mukana orgaaninen lannoite.

Oikeaan paikkaan, ei ole juurikaan otettava huomioon hoidosta papu. Sadevesi sietää niin hyvä kuin vesijohtovettä, joka olisi kiinnitettävä pienin mahdollinen kalkki. Ennen itämistä, substraatti on pidettävä kosteana, mutta vain kohtalainen kastelua. Itämisen jälkeen, veden kerääminen vie runsaasti. Huomaa kuitenkin, että ei tule epäterveellistä vettyminen.

Oli substraatti istutus jo valmistettu orgaaninen lannoite, tarpeeksi säännöllistä heikentyminen kompostin ylemmän maallinen maailma kasvin ympärille pohja. Ylimääräisenä Nährstoffliferanten tuhkaa, luujauhoa tai nestemäisten lannoitteiden voidaan toimittaa kolmen viikon välein. Optimoida hedelmiä ja edistää yleistä kasvien kasvua.

Pole pavut kasvavat hyvin pitkä, Bush pavut voi olla hyvin laaja. Ei ole tarpeen yleensä leikata papuja. Kuitenkin karsiminen voi olla hyödyllinen, jos vaistot ovat hankalia tai liian vahvasti mukana. Poista nämä versot ennen talvea, jotta laitos voi sijoittaa voimansa terve ja vahva versoja. Tietenkin lisäksi kaikki asemat poistetaan merkkejä taudista.

Taudit ja tuholaiset

pavutPavut myös viihtyvät konttien ja tässä paremmin suojassa tuholaisia. Talvella nämä kasvit on sisätiloissa.

Pavut muoto monien lehtien ja siten vaikuttaa usein sienitaudit lentävät homeitiöt helppo ottaa kiinni märkiä lehtiä ja moninkertaistaa äkillisesti täällä. On sieni-infektio, kaikki kasvin osat on radikaalisti leikataan pois ja hävittää kotitalousjätteen mukana, kuten sieni-itiöt maaperässä tai komposti voi kestää useita vuosia.

Oli myös erittäin ärsyttävää kirvat ja ns papu lentää. Täällä, varsinkin nuoret taimet, joita ei ole ennakoitu talossa, erittäin haavoittuvia. Toukat kärpäsen rehun juuret ja lehdet papu, minkä jälkeen kasvi on kitukasvuinen tai vain heikosti viihtyy. Luonnollinen este voimakkaasti tuoksuva kasveja, kuten marigolds, kamomilla tai tomaatin palvella.

vihje: Säännöllinen seuranta tarjoaa paremman hoitotuloksia.

Bean ruostetta napa pavut

papu ruosteVahingoittamatta papu ruostetta lehdet ja varret.

Sauvassa papuja voi esiintyä kesällä ikävää papu ruostetta. In tartuntoja keltainen täplät on muodostettu ylä- puolella lehdet vähäinen kaarevuus. Alapinnalla lehtiä ensin vaalea märkärakkulat, jotka puolestaan ​​ruskeanmusta ajan syntyy.

Papu ruostetta esiintyy pääasiassa napa papuja, harvoin on bush pavut. Vahvempi tartuntoja voi heikentää kasvi. Sieni selviää sekä jäljellä kasvin jäämiä maaperään ja kiipeily tukia.

Jos merkkijono pavut olivat jo sairas, sinun pitäisi ensin muuttaa pinta estämiseksi uudelleen tartunnasta ja puhdista trellises perusteellisesti. Suositeltavaa on keinoja bentsoehappo-pohjainen. Hyvä vaihtoehto baareissa on Aufleiten pavut jousille. Myös saastuneen kasvin osat tulee nopeasti poistaa ja hävittää kotitalousjätteen mukana.

sato pavut

pavutRaaka pavut ovat myrkyllisiä. Jatkojalostukseen, päät poistetaan.

Pavut ovat valmiita satoa noin kolmen kuukauden kuluttua kylvöstä, ja voidaan korjata hyvällä säällä on heinäkuun lopussa. Kypsä papu voit tunnistaa yksinkertaisella testi: Break a papu läpi keskeltä ja tarkastaa sisäpuolelta - se on rehevää ja vihreää ja on katkeamispisteeseen sileä, joten Bean on valmis ja voidaan käsitellä edelleen.

Raaka pavut ovat myrkyllisiä ihmiselle! Pavut ovat aina lämmittää ennen käyttöä, tuhota haitallisia phasine.

Papu palot ei ole leikattu, mutta hieman kierretty pohjaan tai leikattu. Usein vielä kerran voidaan sitten korjataan syksyllä.

Pole pavut siemeniä verkossa