Partitie en Vouwwand als bescherming garden-view

Partitie en Vouwwand als bescherming garden-view

Clever kamerscherm voor terras en tuin

om de privacy te beschermen is een grote zorg voor velen. Of het nu in het huis, in de tuin of op het terras. Het scherm "pappa-Razzi '- door Jochen Schmiddem ontworpen voor Loom Living - is een uitstekende manier om dit elegant op te lossen. Lichtgewicht, flexibel, discreet, onopvallend - en het past in elke omgeving.

Een kamerscherm maakt nieuwsgierig. Maar het is duidelijk dat alles wat er gebeurt achter elkaar niet bestemd is voor de ogen. Vertaalt naar het scherm "tegen de wind". Maar hij beschermt ons niet alleen uit wind en zon, maar ook tegen ongewenste toegang.

De beroemde Berlijnse designer Jochen Schmiddem sinds 2001 het ontwerpen van elegante en verfijnde ontwerpen voor Loom Living GmbH.

Vier gegalvaniseerd voeten met een uniforme verschuiving, elke poot voorzien van een gat voor een pen, maken het kamerscherm absoluut stabiel. Twee pinnen worden opgenomen. Het "pappa-razzi" is in twee hoogtes - 1600 mm 99 euro en 1800 mm voor 119 euro.

Het scherm "pappa-Razzi" onderscheidt zich niet alleen vanwege de functionaliteit, maar ook door de natuurlijke esthetiek. De charme en charisma van natuurlijke materialen creëren een bijzondere verbondenheid met de natuur.

Een rietmat enkel afgezet met V2A draad zorgt voor gemakkelijke, sierlijke vorm. gebeitst Wertbeständiges lariks hout, geverfd of onbehandeld, met een plaatdikte van 25 mm, vormt de smaakvolle vaststelling van de mat.

Partitie en Vouwwand als bescherming garden-viewPartitie en Vouwwand als bescherming garden-view

Koop partitie op Amazon