Partition og folde skærmen som en have-view beskyttelse

Partition og folde skærmen som en have-view beskyttelse

Clever folde skærm til terrasse og haven

at beskytte privatlivets fred er et stort problem for mange. Hvad enten i hjemmet, i haven eller på terrassen. Skærmen "pappa-Razzi '- designet af Jochen Schmiddem til Loom Living - er en glimrende måde at løse dette elegante. Let, fleksibel, diskret, diskret - og det passer i ethvert miljø.

En folde skærm gør dig nysgerrig. Men det er klart, at alt hvad der sker bag den anden ikke er beregnet til øjnene. Oversætter til skærm "mod vinden". Men han beskytter os ikke kun fra vind og sol, men også fra uønsket adgang.

Den berømte Berlin designeren Jochen Schmiddem siden 2001 designe elegante og raffinerede design til Loom Living GmbH.

Fire galvaniserede fødder med en ensartet offset, hvert ben forsynet med et hul til en pind, gør folde skærmen helt stabil. To pinde er inkluderet. Skærmen "pappa-Razzi" fås i to højder - 1.600 mm til 99 euro og 1.800 mm for 119 euro.

Skærmen "pappa-Razzi" skiller sig ud ikke kun for sin funktionalitet, men også af de naturlige æstetik. Charmen og karisma af naturlige materialer skaber en særlig tilknytning til naturen.

En reed mat, enægget med V2A tråd, muliggør let, yndefuld form. bejdset Wertbeständiges lærketræ, malet eller ubehandlet, med en pladetykkelse på 25 mm, danner den smagfulde fastsættelse måtten.

Partition og folde skærmen som en have-view beskyttelsePartition og folde skærmen som en have-view beskyttelse

Køb partition på Amazon