Patio møbler som en lounge

Patio møbler som en lounge

I foråret og sommeren Terrasse til ekstra beboelsesrum, den - kan frigive det til vores smag og hyggelig - ligesom de rum indendørs. Tendensen er i stigende grad i retning af lounge møbler, der ikke kun ser smarte, men skabe passende atmosfære og inviterer dig til en komsammen. Alle, der bruger de rigtige materialer i købet, vil få mange års glæde af sin nye lounge, så det til tider høje pris rentabel igen - forudsat god pleje.

Hvem ønsker det ikke så pompøse, selv af de få Stole og borde fremkalde en lige så dejlig atmosfære. Dette bør respektere Havemøbler altid passe sammen med resten af ​​den stil af terrassen.

Så du personligt finder den bedste løsning for sig selv, præsenterer vi forskellige måder. 

Havemøbler på et øjeblik

  • Patio møbler lavet af polyrattan som en lounge
  • Egenskaber af polyrattan møbler
  • Rattan møbler som en luksus stue (Video)
  • kriterier for møbler Kvalitet lavet af rattan og Polyratten
  • Alt om Terrasser
  • Patio møbler lavet af træ, aluminium, metal og plast
  • Omsorg for udendørs møbler
  • Ideer til terrasse design
  • Askebæger til udendørs brug

Patio møbler lavet af polyrattan som en lounge

Så du sidder sammen med venner, drikke cocktails, mens du lytter til afslappende musik, behøver du ikke nødvendigvis gå til en bar. Fordi der i godt vejr kan du åbne din egen på terrassen lounge. I udestuen, det er mere end muligt endda hele året. På bred og derfor meget komfortable havemøbler kan du synke ned i den vidunderligt komfortable puder og derefter ikke ønsker at komme op i hvert fald for resten af ​​aftenen. 

Egenskaber af polyrattan møbler

I de senere år har flet havemøbler sejrede til sådan lounge, fordi de tilbyder netop denne skyld har vi beskrevet tidligere. Polyrattan og Rattan er en meget stabil, let pleje stof. Deres stabilitet skyldes de mange sammen flettede fibre, der er støbt i en kompleks proces til individuelle stykker af møbler. Rattanfasern er en virkelig naturprodukt, mens møbler af polyrattan er fremstillet af polyethylenfibre kunstig. Du kan genkende god rattan og kurvemøbler i sin bløde, lidt ru overflade. dog efterligninger er glatte og ustruktureret.

De mange forskellige havemøbler lavet af polyrattan altid antage bredere dimensioner. Ved nu, du ikke længere modtage kun den nu velkendte lounge møbler, som du kan sætte sammen i forskellige kombinationer til opholdsområder, men også enkelte stole, som du kan gemme på betydelig måde, hvorpå du kan stable de enkelte pladser, og dermed en slags Rattanstapel som Det statue forsvinder praktisk i et hjørne.

kriterier for møbler Kvalitet lavet af rattan og Polyratten

Patio møbler som en loungeDe brede sædepuder er komfortable og nemme at passe

Hold øje med lounge møbler til terrassen, ikke kun på kvaliteten af ​​rattan, men især på de af de enkelte puder. Billige forarbejdede materialer holder mere end et år, så de skal udskiftes en gang om året. Derfor bør du allerede kigge efter, når de køber en høj kvalitet af de stoffer og opmærksomhed på sømmene. De indre funktioner i puderne, bør polstringen være tilsvarende tyk og ikke slides for hurtigt. Tynde puder giver lidt komfort og hurtigt slides. Derfor du sidder med tynde puder til din rattan møbler meget hurtigt til fibrene i Polyrattans hvad hurtigt bliver ubehageligt og mindske glæden i deres egen stue.

Alt om Terrasser

Selv om nogle havemøbler også kan bruge til haven, men en lounge er en terrasse følelse, som møblerne er lavet. De forskellige muligheder for at bygge terrasser er talrige og starter så de forskellige materialer til basen. Så du er velinformeret og kender dine muligheder, giver vi dig alle de spørgsmål for konstruktion og design af vores rådgivning side terrasse og balkon off. Nedenfor finder du emner som brolægning gårdhave, bygge sig selv træterrasse, som en naturlig sten pyntede samt tips til tagdækning og renovering.

Patio møbler lavet af træ, aluminium, metal og plast

Patio møbler som en loungeTræmøbler er komfortable og nemme at passe

Hvem lounge på terrassen er for omfangsrigt eller for dyrt, som de fremlægger med klassiske havemøbler. Især stole du får både en rattan reference og lavet udelukkende af træ, aluminium, metal eller plast. Plast og aluminium er dyre indkøb i sammenligning. Men de ikke tilbyder det høje kvalitetsniveau, hvilket er tilfældet med træ eller metal. Ganske ofte er der også blandingsformer i hvilken benene i tabellen er fremstillet af metal, mens bordpladen er fremstillet af træ.

Omsorg for udendørs møbler

Pleje får brug for al den havemøbler, uanset hvilket materiale de er lavet. Plast, aluminium og rattan kræver meget lidt pleje i sammenligning. Patio møbler lavet af træ eller metal skal forbehandles i overensstemmelse hermed på grund af vejrforholdene udenfor, før der bruges møblerne. de skal males igen og igen også, især dem lavet af træ. I den forbindelse Tip: Især på skruer havemøbler lavet af træ og metal er sårbare. For at forebygge rust, bør du stole på rustfri stålskruer.

Ideer til terrasse design

Mulige kombinationer, du har en masse i udformningen af ​​terrassen. Beslut kan vælge mellem store og små borde, antallet af stole, lænestole, mellem klapstol eller gyngestol, dæk eller endda en veranda swing. De mange muligheder og hvordan du kan bygge nogle havemøbler selv, giver vi detaljer, før vores råd side på havemøbler. Der er også tips og tricks til, hvordan du kan vedligeholde havemøbler og havemøbler lavet af forskellige materialer.

Bestil havemøbler online

Askebæger til udendørs brug

Dine venner er lidenskabelig ryger? Du kan dog ikke tåle lugten af ​​røg i dit hjem? Så har vi den perfekte løsning: Vi vil vise dig den smukkeste og praktisk udendørs askebæger. Vi giver dig også nogle nyttige tips til at dekorere ryger område.

Få her direkte om emnet: Stand askebægre til udendørs brug.