rakentaa lasten huonekaluja taimitarhan itse

rakentaa kalusteet lapsille itselleen

Mitä tehdä, jos et halua ostaa lasten huonekalut lapselleen vain joilla on myös muita lapsia, mutta haluaa tehdä hyvin yksittäisen lasten huonekaluja lastenhuoneessa? Sitten pitäisi rakentaa rautakauppa lasten huonekalut paremmin itseään. Täältä löydät ohjeet ja suunnitelmat yksittäisten lasten huonekalut puusta, joka voidaan maalata visionääri lopulta liikaa.

Jaksossa "rakentaa lasten huonekalut" löydät:

  • Lastenhuoneen kalusteet - kirjahylly rakentaa itse
  • rakentaa lasten leikkiä pöytä
  • Mud pöytä Gully
  • rakentaa minigolfrata itse
  • Lasten pöydät ja rakentaa lasten tuolit
  • rakentaa elefantti kerrossänky lapsille
  • rakentaa karhu-istuinlaatikko lapsille
  • rakentaa lasten vaatekaappi
  • rakentaa lasten vaatekaappi itse
  • rakentaa suhteita kehto

Lastenhuoneen kalusteet - kirjahylly rakentaa itse

Lastenhuoneen kalusteet - kirjahylly rakentaa itse

Lastenhuoneen kalusteet on täytettävä erityisvaatimuksia. Niiden pitäisi olla turvallinen, ei ole teräviä reunoja ja lapset pitivät. Mikä voisi olla parempaa kuin rakentaa ne itse? Lastenhuoneen kalusteet - kirjahylly rakentaa itse


Perustiedot Lasten kalusteet DIY

rakentaa hiekkalaatikko

Tavallinen suorakulmainen hiekkalaatikko voi rakentaa mitään. Kuka todella haluaa innostaa nuoria, rakentaa hiekkalaatikko muotoinen Viikinkilaivamuseo.Lähistöllä: Malli "Wickie" onnistuu vähemmän lahjakas yleismies vanhempien avulla tämän oppaan. rakentaa hiekkalaatikko

Lapset leikkipöytä Rakenne: Malli "Brummi"

, Lapset tarvitsevat paljon tilaa pelata vapaasti kehittyä. Jos voisit antaa lapsesi kanssa tällaista mahdollisuutta ei ole vielä, niin vilkaise vapaa rakennusohjeet tässä taulukossa. Trendikkäässä Brummi suunnittelu, se lumoaa lapsesi ja vielä pelaamisen lisäksi rohkaisevia. rakentaa lasten leikkiä pöytä

Perustiedot Lasten kalusteet DIY

Mud pöytä Gully

Lapset rakastavat leikkiä mutaa ja loska. Jotta nuoret vanhemmat kesällä ei aina varastaa nurmikon sprinkleri, luovuutta. Varman kuka rekonstruoi ohjeemme muta pöydän Gully lapsilleen.


Perustiedot Lasten kalusteet DIY

rakentaa minigolfrata itse

Aurinko paistaa ja lapset haluavat olla kiireinen: Minigolf on klassikko puutarha pelejä ja yhden syyn ottaa vakavasti nurmikonhoito. Koska ei vain vähän hauskaa pallot lyömällä ovat eniten heti rakentaa minigolfrata itse.

Piirustuksia ja rakennussuunnitelmat

Perustiedot Lasten kalusteet DIYKotitekoinen lasten huonekalut (Kuva: Alpina)

Creative Arts ja teokset ovat aina muodissa. Kuka haluaa pitää hauskaa kotona parannus, tulisi sekä työkalu ja materiaalin valinta varmistetaan laadukas. Yhtä tärkeää on, tietenkin, oikeat asennusohjeet, jotka auttavat askel askeleelta Rautakaupan.

Seuraava teko-ohje on luotu yhteistyössä yritysten Bosch, alpina Farben, LUX Työkalut, UHU ja Ponal. Yhteinen huolenaihe näistä yrityksistä on asettaa kunnianhimoinen DIY harrastajat sekä aloittelijat laadukkaita tuotteita, mutta myös antaa ideoita ja auttaa vinkkejä rakentamiseen ja puuhastelun tuo iloa ja hallita turvallisesti.

Powered by Alpina

Perustiedot Lasten kalusteet DIY

Perustiedot Lasten kalusteet DIY

Huonekaluja, jotka pelata

Perustiedot Lasten kalusteet DIYKuva: OBI

Wermelskirchen - Lapset rakastavat lajike. Tämä koskee myös huonekalujen hänen huoneessaan. Pienellä taitoa ja muutaman työkalut hyvin varustetuista rautakaupan kuten OBI on monitoiminen vuodetta tai taulukoita itse voi rakentaa tai laajentaa nykyisiä huonekaluja Jännitystä yhteensopivia.

Varsinkin kun lastenhuone on pieni, korkea sänky tulee yhteyspiste harrastajille. Muutama pieni, sahasivat reikiä puolella kaiteeseen sängyn muuttaa paikka nukkua päivällä hakevat on ritarilinnaa. Sahauksen jälkeen älä unohda terävöittää reunat ja kulmat sileä, jotta vältetään vammat. Kentällä sängyn alle on luotu käyttämällä tyynyt ja verhot keiju luola; Papa tuo verhotanko hieman syvemmälle klo nukketeatteri siitä.

suuret ja pienet yleismies voi rakentaa värikäs monikäyttöinen taitettava muutamasta arkkia vaneria: Levyt muodossa sahaus, liittämällä ne kiinteät köydet sivuilla ja maalattu värikäs. Siten taitettava palvelee paitsi pelata, mutta - esimerkiksi yllättäen vierailulle - vaikka myös ruudun sekavaa kulmat. Kanssa liitutaulu liitu väri ja takaisin tulee pyyhittävä pinta maalaamiseen ja kirjoittelu.

Jos vanhemmat valitsevat huonekaluja lapsille, heidän pitäisi varmistaa, että "kasvaa" laite voi myöhemmin ja myös tyydyttää vanhemmille lapsille. Hoitopöytä muunnetaan, esimerkiksi muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä lapsille kaapissa tai maalaamalla pöydän. On pinnasänky liian pieni nuorten, hänen puurunko muuttuu sänkyyn nuorille.
Cave, ritarilinnaa tai nukketeatterin - muutamia astiat rautakaupasta, lasten huonekalut voi muuttua seikkailuleikkikenttää. Soveltuvat erityisesti huonekalujen (to) rakentaa omaa on helppo käsitellä ja poppeli vaneri.

lastentarha

Perustiedot Lasten kalusteet DIY

Lastenhuone, toisin kuin useimmat muut huoneet, erilaisia ​​tehtäviä. Se ei ole vain makuuhuonetta, mutta myös toimisto-, leikkihuone ja olohuone yhdessä. Siksi tarkka suunnittelu ja sisustus on erityisen tärkeää. 

 

Alle www.bau-welt.de löydät kaikki tarvittavat lisätiedot aiheesta: lapset

ostaa kirjoja Amazon