Naturprodukt endnu optimeret - Den Zapf detonator. En smart idé: en opfinder bruger grankogler som sprængkapsler til pejs og brændeovn.


Som laboratoriet af Daniel Düsentrieb uanede køkkenet af Ralf Rickert på et par måneder siden. Varm voks simret i friture, røgudvikling smeltede stearinlys masserne i store potter, mens indre dele af toiletpapir ruller mellem hamp baller, kogler, bjerge af bølgepap og voks papir stablet. På denne slagmark - mellem rigtig god idé og køkken kaos - foreslog fødslen af ​​den "Zapf detonator".

Pejs og komfur ejere kan vælge mellem en række forskellige lightere i dag. Rickert Zapf detonatorer fra virkelige kogler kombinerer moderne-Funktionel med nostalgiske minder. Endelig frugterne af vinteren bekymret, personligt indsamlet, tørret og blandet Unters komfur træ, for Toasty-sprød varme i de hyggelige stuer i det sidste århundrede.

Det tænkte Rickert, da han bemærket et særligt smuk eksemplar af skællet struktur, når Sonntagsspaziergang fødder. I indre øje af Tinkerer Zapf brandrør produktionen gik i produktion. Han fastgjort en hamp væge mellem skalaerne, strukturen var i et paprør og dyppet det hele i flydende voks. Misbrug af køkkenet blev forseglet og så den første forvoldt den indenlandske hjertet af nu millioner af lightere fra naturlige materialer. Lang, den uddannede tømrer, industrielle anlæg elektronik tekniker, ordfører og datalogi Kaufmann har haft sin opfindelse patenteret, perfektioneret produktion og udløste markedsføring.

 Instruktøren for blinde på LWL Berufsbildungswerk i den westfalske Soest ønsker at skabe arbejdspladser for handicappede og etablere slagstift på det tyske marked. "Det bare gør en masse sjov," begrundede han det trin af opfinderen af ​​producenten.

Efterspørgslen vokser næsten over hovedet. Saml 20 "hjemmearbejdende" og i øjeblikket producere op til 30.000 Zapf detonator. Bange for, at hans vare bare kunne gå ud, opfinderen har ikke. Skønheden i det naturlige produkt: "Det er altid vokse tilbage!"

 

Mere information www.zapfenzuender.de