pitää puhtaana lampi levät -: Algenbekämfung in Garden Pond

pitää puhtaana lampi levät -: Algenbekämfung in Garden Pond

Levien kasvu - ahkera auttajia siivota puutarhassa lampi

Monet Teichfan voi laulaa laulun siitä: Jos et ole varovainen, kaunis kirkas vesi elinympäristö aikayksikön samenee. Varsinkin kesällä vallitsee puutarhalammikossa ihanteelliset olosuhteet levää. Sen sijaan, paitsi auttaa lukuisia tuotteita ammattilehdistössä - tiettyjen kalojen myös aktiivinen taistelu levät:

nenä

Nenä, joka kuuluu karpinsukuinen on kovettuneet huulet jolla he jäytää levät kiviä tai Wurzen. Nenä on erityisen tehokas käytettäväksi vastaan ​​viltti ruohoa. Koska se on parvikaloja, ne olisi säilytettävä noin viisi muuta koiraa. Pienet kalat ovat jopa 50 cm pitkä.

// Sivu: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/garten_und_aussenanlagen, Muoto: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer (37381/278908 "17861, '');

pitää puhtaana lampi levät -: Algenbekämfung in Garden Pond

Rudd

Rudd on hyvin rauhallinen parvikaloja joka syö levää. Ne ovat noin 20-30 cm pitkä. Back ja päälaen ovat harmaa-vihreä sävyinen messinki loistaa kyljet.

Hopea karppi

Hopea karppi on klassinen torjunnassa kelluva leviä. Vaikka levät ovat mikroskooppisia, mutta tarjoavat erittäin vahva veden sameus. Hopea karppi soveltuu vain suhteellisen suuriin altaisiin, koska se voi saavuttaa koko on noin 100 cm. Se on hyvin rauhallinen ja menee hyvin kultakala ja muita karppikalastuksessa.

// Sivu: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/garten_und_aussenanlagen, Muoto: Vakiobanneri (alle teema) 468x60
SmartAdServer (37381/278908 "16464, '');

pitää puhtaana lampi levät -: Algenbekämfung in Garden Pond

Pohjimmiltaan varjo on keino pitää puutarhan lampi leviä. Onko paikka, mutta hyvin aurinkoinen, auttaa niin Kelluvat kasvit, kuten lumpeet tai vesikasveja, koska ne luovat kasvuunsa ravinteita vedestä, jotka tarvitsisivat levät.

Lisätietoja luoda ja ylläpitää puutarha lampi on myös www.ivh-online.de tai erikoisliikkeistä akvaario kaupassa. IVH