poista ampiainen pesä

Ampiainen pesiä talossa ja puutarhassa

Leijuva ampiainen pesä

Ampiainen pesä omassa puutarhassa tuo usein monia ongelmia. Usein on vaikea ihmiset voivat elää yhdessä ilman ristiriitaa aggressiivisen lentävät hyönteiset kesällä. Kun ulkona kauden ja pelätty ampiaiset alkaa. Kun haluat nauttia palan kakkua, viileä limonadi tai tuoreita grillipihviin puutarhassa, nälkäiset hyönteiset ovat houkutelleet - myös syödä lihaa - verrattuna mehiläisiä.

Kuitenkin ampiaiset suojataan, luvaton torjuntaan hyönteisiä tai reagoida tai paikkaa ampiaisen pesä on siis lailla kielletty. Vain akuutissa hätätilanteessa, kun ampiaiset ovat välittömässä läheisyydessä talon ja vaaraksi ihmisille, etäisyys filigraanisti pesä on sallittua. Tällöin tulee ottaa yhteyttä exterminator.

Lue oppia lisää laillinen ja tehokkaita tapoja kohdennettuja Wasp valvontaa.

Sisältö: poistaa ampiainen pesä

  • Pesintä hyönteisten valtion
  • Asianmukaisesta käsittelystä ampiaisia ​​puutarhassa
  • Suosittuja pesimäalueita puutarhassa ja talon
  • Video: Ampiaiset puutarhassa
  • poista ampiainen pesä
  • Wasp spray vaahto ja ampiaiset
  • voidaan poistaa pesän mukaan exterminator
  • poista ampiaiset joita uudelleensijoittaminen
  • Ampiaiset ja mehiläiset verrattuna
  • Kimalaiset ja Hornets - kodikas tai vaarallisia?

Pesintä hyönteisten valtion

 Ampiaiset rakentavat pesiä vuonna pieni sisäänkäynti reikä, hylätyssä pesä siis koskaan uusitun uudelleen. Toisin kuin vanha kuningatar ja orvoksi työntekijät, nuoret kuningatar selviää talven. Sen jälkeen talven levätä kylmässä suojattu paikka hän lentää pois keväällä löytää sopiva pesiviä sivuston uuden ampiainen siirtomaa. Tässä se alkaa rakentaa pesän sojottaa raaputettiin puukuitujen avulla hänen sylki pieni viisikulmainen soluja. Nämä muodostavat perusaine koristeellinen ampiainen pesä.

Tässä etukenno nuori kuningatar munii munansa. munat hedelmöitetään sperma edellisvuodesta, se kantaa täytetyssä siemeniä laukku hänen kanssaan. Ovat ensimmäiset hedelmättömiä työntekijöiden haudottu ja kasvatettu, he vastaavat edelleen pesiä, ravinnon etsintää ulkona ja toukkien kasvatukseen. Queen kuitenkin harvoin jättää yhä kasvava pesä ja keskittyy munimisen lisäämiseksi tilaan.

Keskikesällä, väestön lopulta olla enintään 7000 eläintä. Talvella koko kansan kuolee vain selvisi vasta kuoriutuneet nuori kuningatar ja perustivat jälkeen lepotilan seuraavana keväänä jälleen uuden siirtokunnan eri paikassa.

Asianmukaisesta käsittelystä ampiaisia ​​puutarhassa

Wasp tappaminen hyönteinenAmpiaiset ovat saalistajia.Ampiainen puutaAmpiaisia ​​puolustaa pesänsä hätätilanteissa ja voivat pistää useita kertoja.

Ampiaiset alkaa kesällä. Kuitenkin Hornet pesä omassa puutarhassa ei tarvitse olla ongelma, varsinkin Leijuvat pesiä pääasiassa asutuilla lyhytikäinen kansojen. Tällainen pesä on takana, asumattomilla osa puutarhaa ja on turvamarginaali on vähintään 6 metriä talon, sinun pitäisi vain sivuuttaa ahkeria eläimiä.

Lisäksi Vältä nopeita liikkeitä ja tärinää pesässä lähellä, tämä voisi aiheuttaa ampiaisia ​​tarpeeton.

Tuo turvallisuussyistä yleensä näytöt kaikki ikkunat ja ovet sekä juomalla koskaan suoraan avattu pullo - Ampiaiset haluavat ryömiä pulloon päästä makea sisältöä. Ommel suussa tai kurkussa voi olla vaarallista, katso tarvittaessa ota heti yhteys lääkäriin. Kävellessä tai pelaa nurmikolla, kannattaa ympäristön tarkkailuun hyvin, koska ampiaiset haluavat istua kukkia ja vetisellä nurmella.

Ampiainen pesä näyttää kiinnostavalta - mutta sinun ei pitäisi koskaan lähestyä pesä tai jopa koskettaa sitä, koska ampiaiset puolustavat pesiä ja pistin nopeasti ja toistuvasti. Pass, eläimet myös vapauttaa erityinen feromonit että signaali hälytys ja kutsua muita ampiaisia ​​apua. Lapset leikkivät, vapaan kanan Lemmikit ja People hyönteisten myrkky allergia on siis oltava erityisen tietoinen käytettäessä asuttama ampiaisia ​​puutarha.

Kuitenkin pesä on välittömässä läheisyydessä talon, kyltymätön ampiaisen vahinko jo puutukeilla ullakolla tai naapureille myös uhkaavat lentävät hyönteiset, ampiaisen pesä on poistettava ammattimaisesti pihalta.

Suosittuja pesimäalueita puutarhassa ja talon

Wasp kuningattaret etsii keväällä kuivua, tummennetut ja suojassa kuopat, joita he voivat käyttää pesiä. Ulkona Ampiaiset asuttaa kuten hylättyjä koloissa hiiriä tai luomien, mutta myös vanhoja puunrungot valitaan usein pesii sivusto.

Ampiaiset löytyy myös usein läheisyydessä talon, joka työkaluvaja tai ullakolle. Jopa vähän käytettyjen suljin laatikot ovat miehittäneet nuori kuningatar.

Video: Ampiaiset puutarhassa

poista ampiainen pesä

Ampiainen pesä ampiaisia ​​suulla reiänampiaiset anna omatekoinen pesä yli pieni sisäänkäynti reikä.

Syksyllä ampiaiset kansa menee alas ja ampiaiset pesä voidaan turvallisesti poistaa. Et voi odottaa, että pitkä, Wespenplage on liian voimakas tai väestölle yksinkertaisesti liian suuri, kannattaa harkita poistamalla ampiaispesän tai muuttamaan.

Keskustele ampiainen taistelevat aina erikoislääkärin.

Asianmukaiset yhteydet ovat paikallinen mehiläishoitaja tai exterminator. Akuuteissa hätätilanteissa, voit myös ottaa yhteyttä palokunta. Välttää suoraa kosketusta eläimiin ilman käyttäen sopivia suojavaatteita. Vuokralaisena sinun on ilmoitettava isännöitsijältä tietoa olemassa olevista vaarasta, sen on sitten maksaa kustannuksista poistamalla hyönteiset.

Wasp spray vaahto ja ampiaiset

Ampiainen on katsomalla kameranAmpiaiset ovat suojattuja eikä niitä voida ratkaista ilman muuta.

Tietenkin on olemassa myös kemiallisia keinoja torjua ampiaisia. erityinen ampiainen suihkeet mutta olisi sovellettava, koska myrkyllisten aineiden sisälsi vain ulkona. Lisäksi nämä tuhoisia aineita ei saa käyttää ilman syytä, koska Ampiaiset turvaamiseksi ja aineet ovat haitallisia ympäristölle. Suositeltava ovat suihkeet kanssa jäljellä toimintaa, ne estävät kaikki kauden asuttavat pesiä.

Nämä suihkeita spray korkea paine, biosidi, joka muodostaa suuren pilvi myrkkyä ja niin voidaan edelleen keskittynyt pesiä etäisyydeltä. Suihkeita voidaan tietysti myös käyttää tiettyjä hyönteisiä, jotka ovat eksyneet terassille tai parvekkeelle.

Kuitenkin käyttö myrkkyä voi provosoida elossa hyönteisten lisäksi ne ovat aggressiivisia ja attakieren käyttäjälle. Siksi ehdottomasti suojavaatetusta tulisi käyttää käytettäessä ampiainen spray.

Toinen taktiikka on estää pesä sisäänkäynti ampiainen vaahto. Niin monet rautakauppa haluavat käyttää yhtä liikerakennusten vaahto tavaraa reiät edessä Hornetin pesä. Rautakaupoista edes erityistä Wasp vaahto on saatavilla.

Kuitenkin tämä menetelmä tarjoaa vain lyhyen aikavälin menestystä. Lyhyessä ajassa ampiaiset ovat syöneet läpi kovettunut vaahto ja käyttää sitä edes laajentamista edelleen pesä.

Suosittelemme käyttämään ampiaisia ​​vaahtoa vain tilapäisesti, kunnes pysyvä poisto pesä on mahdollista.

Yleensä nämä tuotteet ovat sopivia valvontaa ampiaisia. Olemme kuitenkin kehottaa varovaisuuteen, sillä sekä ampiainen sumutetta ja Wasp vaahto beeiträchtigen vain ampiainen väestö ja eivät poista pesä itse eikä tappaa hyönteisten toukkia. Joten ongelma ei ratkea, voisi pahentaa jopa koska hyönteiset ovat ärtynyt tarpeettomia.

voidaan poistaa pesän mukaan exterminator

suojavarusteitaLähestyä Hornetin pesä riittävällä suojavarusteita. Parasta palkata ammattilainen.

Jos sinulla on jatkuvia ongelmia aggressiivinen ampiaisia ​​asiantuntijalle. Tämä voi poistaa pesän nopeasti ja helposti, ja on tarvittava osaaminen ja erityinen suojavarusteita.

Keskeytetään pesiä poistetaan täysin pesiä syvennyksiä tai onteloita erityisiä kemikaaleja käytetään. Esimerkiksi hyönteisiä jauhe, joka on kulunut työntekijät pesä, niin että myöhemmin tulevat eläimet ja toukat kuolevat.

Tämä ammattimainen tuholainen on tietysti vastaavasti kalliimpia kuin -käynnistystestin, mutta se on myös tehokas ja ei liity riskiä oman henkilö. Helposti saatavilla pesiä, kustannukset ovat 150 € 170 € vaikeistakin pesiä voit odottaa hintaan 250 €.

Monet Exterminators tarjoavat hätäpalvelupyynnön viikonloppuisin tai yöllä pientä maksua. Jopa ei-sitovan kustannusarvion voidaan saada puhelimitse.

poista ampiaiset joita uudelleensijoittaminen

Ampiaiset rakentaa Hornetin pesäAlkukesästä pesää on vielä pieni ja voidaan siirtää ammattimaisesti.

Jos et halua tappaa ampiainen siirtomaa, prosessi siirtäminen tarjoaa itseään huhtikuusta elokuuhun. Tuolloin ampiaisia ​​edelleen rakentaa pesä, se on vastaavasti pieni ja kätevä. Ota suunniteltua siirtäminen paikallisille luonnonsuojeluorganisaatio. Täältä löydät ammatillisia kontakteja, jotka aktiivisesti tukevat sinua projektin.

Mutta vaikka eläin sopiva uudelleensijoittamisen olisi aktivoituneet saa koskaan jättää ammattilaisten työtä.

Pienet pesiä työnnetään pois valtuutetun ammattilaisten paperipussiin, leikata ja lisäksi kuljettaa pois mehiläinen laatikkoon. Suuremmilla populaatiot aluksi lentävät työntekijöitä piirretään erityisellä imulaitteen sieppari ennen pesän lisätään varovasti.

Ihanteellinen paikka uudelle asettumista ihmisiä on noin 4 km kaukana, jotta työntekijät ampiaisia ​​ihmiset eivät löytää tiensä takaisin vanhaan pesässä. Lisäksi uuteen ympäristöön on harvaan asuttu jo Uudelleensijoitetuille ampiaiset reagoida suhteettomasti aggressiivisia ja voivat vahingoittaa ihmisiä välttelevät ihmisiä ja eläimiä. Hylätty metsä on ihanteellinen. Muutto siksi olla hyvin suunniteltuja.

aiheutuu vaikka uudelleensijoittamista, mutta ne ovat merkittävästi alhaisempia kuin kemiallista torjunta. Hinta täällä on sijainnista riippuen ja saatavuutta pesän välillä 50 € ja 100 €.

Ampiaiset ja mehiläiset verrattuna

Mehiläisparvi oksallaLaumoittain mehiläisiä etsii uutta pesiviä sivusto ja liittää itse levätä oksat.

mehiläisten eivät asu pesä, mutta suuressa mehiläispesä verrattuna ampiainen. Vaikka nuori kuningatar on uusi tila tässä asunnossa, vanha kuningatar lentää muiden puoli väestöstä uusi alue.

Näitä parvia voidaan havaita usein hyvinä vuosina mehiläisten lentäessään etsimään uusia pesimäpaikkoja puutarhan lävitse. Eläimiä usein läheisesti puristetaan yhteen klustereissa muodostaa oksia tai talon katolla.

Jos näet tällaisia ​​mehiläisiä rypäleen, paikallisen mehiläishoitajien yhdistyksen on ilmoitettava. Tämä puolestaan ​​yhteyttä omistaja mehiläisten parvi. Mehiläishoitaja sitten huolehtii turvallinen talteenotto ja lempeä siirtäminen hänen eläimiä.

villimehiläisten eivät muodosta hallitusta, mutta elää yksinäinen. He munansa pienissä putkissa, jotka he löysivät seinillä tai onttoja puita. Seuraavana vuonna, täysi-kasvanut villimehiläisten kuoriutuvat ja jättävät syntymäpaikka.

Tällaiset pesät ovat täysin vaaraton ja ei tarvitse irrottaa tai kemiallisesti taistelee, koska villimehiläisten eivät palaa pesä. Lisäksi monet villimehiläisten uhanalaisia ​​ja siksi on suojattu.

Kimalaiset ja Hornets - kodikas tai vaarallisia?

Pesä Kimalaiset sijaitsee usein maan alla tai suojatuilla nurkissa terasseilla tai kattojen. Mukava lentäviä hyönteisiä pidetään tuskin aggressiivinen ja merkkinä terveen puutarhan. Koska ampiaiset esittää mehiläiset vuosittain uusi pesä.

Jos kimalainen pesä poistetaan, odota, mieluiten aina syksyyn, kun väestö on siirtynyt, koska kimalaisia ​​suojellaan. Syntistä tuhoaminen pesän tai kohdennettu tappaminen kemiallisia hyönteismyrkkyjä on rangaistavaa, ja ympäristölle haitallisia.

Hornets Vaikka suuria hyönteisiä, mutta pidetään ujo eläimiä välttää ihmisillä. He esiintyy harvoin ja kuolevat, kuten ampiaiset talvella. Nämä lentävät hyönteiset suojeltuja lajeja, ja ne voivat asettautua vain luvan, mutta kemiallisesti hallinnassa. Kosketus on erikoistunut tuholaisten ohjaimet täältä.

Mehiläinen kukkaVilli bee lähtee pesäänsä ja ei palaa.Kimalaiset kukkienKimalaisia ​​rakentaa pääasiassa maaperässä, ja tuskin aggressiivinen.herhiläinenHornetit ovat erityisen suuria, mutta myös hyvin ujo.

Olipa ampiainen, mehiläinen, villi mehiläinen, kimalaisten tai hornet - sinulla on ongelmia lentäviä hyönteisiä aina neuvoa asiantuntijalta. Paikallisesti, ylläpitäjä voi päättää mitkä toimenpiteet tehdään tulevaisuudessa suojella eläimiä, suojella ympäristöä ja silti auttaa paikallisia asukkaita.

poista ampiainen pesä

tehdä Ampiaispyydys itse

Kesällä ampiaiset voi nopeasti tulla tuholaisia, jos haluat nauttia siivu kakkua tai jäätelöä puutarhassa. Kun oikea käyttäytyminen tai kotitekoinen ampiaispyydyksen, se on täysin mahdollista jakaa puutarha musta ja keltainen hyönteisten. tehdä Ampiaispyydys itse

ostaa ampiainen ansoja verkossa