Poista sementti jäännös

Poista Zementschleider

Sementti jäännös tuotettu valamisen laatat. Tässä laatta laasti levitetään pintaan työstettävää ja lietettiin kumilastalla. Pääsääntöisesti, jäljellä laasti voi yksinkertaisesti pyyhkiä liinalla, mutta on edelleen hieman harmaa haze näkyvät erityisesti kevyempi laatat ja levyt.

Tässä tapauksessa auttaa sementtiä poisto, Näitä on saatavana kemiallisia puhdistusaineita. Lempeä poistaminen on myös tiettyjä kotiin korjaustoimenpiteitä ovat.

Jotka välineet soveltuvat erityisen lattian ja mitä pitäisi harkita verhon pois, näytämme tällä sivulla.

Sisältö antaa sementti jäännösten poiston

  • Tärkeää Laattojen
  • Kotiin korjaustoimenpiteitä poistaa sementtiä jäännös laatat
  • Poista sementti jäämiä luonnonkivi
  • Kemialliset sementin poisto

Tärkeää Laattojen

Aloita puhdistamalla laatat aina vain silloin, kun laasti on täysin kovettunut. Tämä kestää jopa viikon. Jos toinen laatta liima on pehmennetty tietyissä olosuhteissa osia ja uusi verho muodostetaan laatat. Vuonna tuorelaasti, on jopa mahdollista, että voimakkaita puhdistusaineita sekoittaa hänen ja heikentää tarttuvuutta. On parempi ensin puhdistaa laatat kostealla sienellä poistaa niin pahin laastijäännökset. Kun laasti on täysin kovettunut, voidaan poistaa, jäljellä sementti verho tavanomaisilla kotiin korjaustoimenpiteitä tai erityisiä puhdistusaineita.

Kotiin korjaustoimenpiteitä poistaa sementtiä jäännös laatat

Poista sementti jäännösLaatat sementti jälkeen jäännös injektoinninPoista sementti jäännösPuhdistuksen jälkeen laatat on palautettu entiseen loistoonsa

Poistaa verhon hienoimmista likahiukkaset ja sementin laatat, on olemassa muutamia kotiin korjaustoimenpiteitä, jotka ovat saatavilla jokaisessa taloudessa:

  • Sitruuna luonnollisina siivoojat: Anna puhdasta sitruunamehua laatat, jättää hänet hetkeksi ja pyyhi pinta lämpimällä vedellä. Vastaan ​​pinttyneen lian sitruunan mehua, on helppo lisätä laimentaa laatat ja perusteellisesti jauhettiin sienellä auttaa.
  • Etikka kuuma vesi seosta: Seosta varten syöttää 1,4 l Essig 5 litraan kuumaa vettä ja hoitaa laatat. Liuos on toimittava ainakin 5 minuutin ajan. Sitten pestään pois seosta puhtaalla vedellä ja sienellä. Paksuudesta riippuen verhon useita puhdistusjaksoja ovat tarpeen.
  • Harjalla pesuainetta: Tämän, pieni jauhe liuotetaan veteen ja kostuta pieni teräsharjalla seoksella. Tämä asentaa sitten kulmahiomakoneeseen ja harja sementtipölyä.

Poista sementti jäämiä luonnonkivi

Poista sementti jäännösClean marmorilattia

Luonnonkivi lattiat ovat pääasiassa marmorilevyt, mutta myös laatat tekokivi tai travertiini. Tämä saa koskaan työskennellä tavanomaisilla sementin tahranpoistoainetta koska happo sisälsi palaisi pinnan laatat. Pääsy vaan pitää parempana hieman hapan puhdistusaine fosfori happo-emäs-, - mutta vain maanpinnan graniittiset. Myös erikoissementti poistaja luonnonkiveä. Täällä kuitenkin kiven ja tekstuuri pinta on tunnettu. B. ei saa käsitellä happamalla liuoksella kalkkikiveä.
Vaihtoehtoisesti voit käyttää tavallista Steinöl lautasille ja pyyhi puhdistustyynyllä pois hänen huntu. Kun useita kohdat luonnonkiven lattia on jälleen puhtaita.

Kemialliset sementin poisto

Yleisin korjata harmaan verho on sementtiä poisto. Kuitenkin, tämä koostuu happaman liuoksen ja sitä ei voida soveltaa luonnonkiveä. Pohjimmiltaan, sinun pitäisi aina tarkistaa etukäteen pinnan yhteensopivuus, vahinkojen välttämiseksi. Toisin kuin kotiin korjaustoimenpiteitä poistaa kemiallisten puhdistusaineiden lisäksi laastijäännökset, kalkkiutunut, kukintaa ja epäorgaanisia epäpuhtauksia. 

sovellus: 
Vahvuudesta riippuen sementin verhon te käyttää sitä suoraan tai kunnes 01:10 märälle pinnalle ja levitä se sienellä. Liuos on reagoitava. Liuennut tähteet voidaan pyyhkiä sienellä ja omaksua kanssa pyyhkiä. Käsittelyn jälkeen, se on suositeltavaa nachzuwaschen huolellisesti vedellä poistaa täysin mahdolliset jätteet.

Ostaa sementtiä puhdistusaineet Amazon