Poravasara Testi: Bosch, Makita ja musta&Decker verrattuna

Bohrhamme Vertailun Bosch, Makita ja musta + Decker

Kolme eri pyörivät vasarat keskitason hinnoiteltu rautakauppa Testi: Mikä on paras suorituskyky, jossa parhaat laitteet ja mistä saa eniten rahaa? Kappaleesta Käyttö ja käsittely sisällytetään meidän testi.

Olemme tietoisesti tässä testissä on erittäin halpa ja kallis high-end pyörivät vasarat; rautakauppa ne eivät yleensä tule kysymykseen. Jotka joskus usein poravasara tarvitaan on hyvät tämän valinnan.

pitoisuus

  • Miten vasaralla?
  • Poravasara Musta & Decker KD960 KC
  • Poravasara Makita HR 2470
  • Poravasara Boschin PBH 3000-2 FRE
  • Tekniset tiedot testilaitteiston
  • Poravasara ostaa suositus

Miten vasaralla?

Vasaraporakone ja vasara ovat ulospäin usein samanlaisia ​​ja niiden soveltamisala on johdonmukainen jossain määrin. On kuitenkin olemassa kaksi täysin eri laitteita, joissa on eri toimintoja.

iskuporakone tuskin eroaa pora. Vain kaksi hammaspyörät takaa kiinteän paineen voiman riippuva vaikutus toiminto. Koska fyysistä voimaa on rajoitettu, välillä käyttämällä poraa on myös rajoitettu. Reiät kiinteä betoni ovat siis lähes mahdotonta selviytyä.

pneumaattinen poravasara ei tarvitse fyysistä vaivaa, ja tuottaa iskuenergia vasaramyllyl-. Tässä, käyttöalue on rajoittaa koneen suorituskykyä eikä fyysistä operaattorin vahvuutta. Poraamalla reikiä betoniin edustavat siten ole enää ongelma. Lisäksi etuna on se, että vaikutus energia voidaan tuottaa ilman pyörimisliikettä rehun, jolloin vasara poraa voidaan käyttää yhtä hyvin kuin paineilmavasaraa.

Voimansiirto edellyttää erityistä muotolujaa yhteydessä muutamia mekaanisia osia. Tämän SDS-vuori keksittiin, jotka ovat saatavilla eri kokoja. Vaikka SDS-Quick ei ole vielä laajalle levinnyt ja varasi Uneo Bosch SDS-Plus on vakiokoko kotiin parannus. Suuremmat laitteet ovat enimmäkseen SDS-Max Futter. yleisesti SDS-syöttää mitään työkaluja sylinterimäinen varsi jännitteitä. On kuitenkin olemassa erityisiä pikaistukka SDS-Up, niiden käyttöalaa on kuitenkin hyvin rajallinen. Tarvittavilla välys SDS istukka mitään hyvää käynnissä ominaisuuksia tullut mahdolliseksi ja vasaran toiminta tulee aina tapahtua käytöstä. Suuri etu tarjota muutos istukka, joka voidaan vaihtaa SDS-vuori. Näiden istua suoraan käyttöakseliin, mikä on tarkka samankeskisyys ja vasaran toiminto on yleensä automaattisesti pois käytöstä.

Klikkaa tästä tietoja tuotteen Amazon.de

Poravasara Musta & Decker KD960 KC

Black & Decker KD960 KC poravasara on helppo tehdä paljon rautakauppa tehtäviä, vaan tulisi käyttää vain varovaisesti raskaampia tehtäviä.

3,2 kg, kuitenkin, poraa on melkein yhtä kova kuin vertailun malli Bosch. mutta KD960 KC saavutetut edes kuten tehonkulutus 750 wattia 2,2 J huomattavasti vähemmän yhden iskuvoima, joka toi hänelle pahin paino-laatusuhteella.

voi vakuuttaa todella tässä lähinnä hinta, jonka hän varmasti löytää sen faneja tilapäiseen käyttöön poraukseen.

kohden:

Black & Decker toimii sujuvasti ja pienellä vaivalla. Lyömäsoittimet on erinomainen, betonisisäkattoihin tai palaneet tiilet eivät ole ongelma. Kone ei ylikuumene edes jatkuvassa käytössä ja on hyvin tehty.

contra:

Plussan puolella & Decker KD960 KC havaittiin jauhamalla pistorasiaan reikiä tiiliseinään kuppi näki lasku suorituskykyä, joka näytti 750 wattia helposti hukkua tämän tehtävän. Lisäksi istukka näytti hieman heikko suunniteltu. Testaaja arvosteli myös mahdollisuus nopeus laskee, kun toinen asema koneen. 

Täällä voit Musta & Ostaa Decker KD960 KC verkossaPoravasara Testi: Bosch, Makita ja Black & amp; Decker verrattuna

Poravasara Testi: Bosch, Makita ja Black & amp; Decker verrattunaKlikkaa tästä tietoja tuotteen Amazon.de

Poravasara Makita HR 2470

Makita on ollut tiedossa jo vuosikymmeniä sen sähkötyökaluja.

Vasaralla HR 2470, yhtiö tarjoaa nyt 760 watin yksikkö, joka on edullinen kotiin parannus.

Makita HR 2470 on myös 2,6 kg kevyin testissä ja tuottaa 2,7 joulea yhdessä iskuvoima.

kohden:

Makita on yksinkertaisesti suunniteltu kone vakuuttavia ominaisuuksia. Poraus, takomalla, talttauksen: kaiken helposti. He myös vakuutti kevyt, hyvän käsittelyn ja ammattimaisen vaikutelman. Kone on hyvin tehty ja ovat myös vaikeat työolosuhteet heikkouden merkkejä.

contra:

Ne, jotka työskentelevät ahtaissa tiloissa, voivat saada 2470 ongelmia isolla pora korkeaa edustajaa; kone on suhteellisen pitkä verrattuna. Kotiin parannus ja rajoitusta SDS-plus Poraistukan voisi negatiivisesti arvioida. Porat ja talttaa muiden tallenteita ei saa käyttää Makita. 

Täällä voit ostaa vasaraperforaattia Makita HR 2470 verkossa

Poravasara Testi: Bosch, Makita ja Black & amp; Decker verrattunaKlikkaa tästä tietoja tuotteen Amazon.de

Poravasara Boschin PBH 3000-2 FRE

Boschin PBH 3000-2 FRE tarjoaa näppärä muotoilu, ohjelmiston sisältämän poranterä, ja muutos istukka. 3.3 kiloa, kun se on melkein vaikein testauslaitteet, mutta tarjoaa myös enemmän tehoa ja kahden nopeuden lähetyksen. Sen 750 wattia tehoa tuottaa 2,8 joulea yhden iskuvoima. Koska ainoa, se tarjoaa muutos istukka, voidaan siten myös porata jännitteitä lieriömäinen varsi ja käyttöä. Muutos istukka on suora kiinnitys erinomaiset käynnissä ominaisuudet ja yhdessä korkea suurin nopeus, mahdollisuus hyvin pieniä reikiä teräksen ja puun poraus. Tämä tekee Boschin PBH 3000-2 FRE muutakin kuin poravasara.

kohden:

Laite se tunnetaan Schwabenin markkinajohtaja. Kaikilla Boschin PBH 3000-2 FRE on suvereeni. Pisteet hän voi tarpeeksi virtaa suuri, suljettu Poranteräsarja ja irrotettava vuori. Myös syytä huomata ole tavallista tämän hintaluokan kaksi nopeaa tiedonsiirtoa että taltta toimilupia vain ensimmäisellä vaihteella. Täällä Boschin PBH 3000-2 FRE on pienikokoinen ja kätevä.

contra:

Toimitetulla syvyydenrajoitin on vähän liian heikko suunniteltu ja siksi epäluotettavia. Muuten PBH 3000 FRE ole heikkouksia ja jopa nykyinen hinta suuntaus, paremmat laitteet nostaa ole niin merkittävästi.

Täällä voit ostaa Boschin poravasara PBH 3000-2 FRE verkossa

Tekniset tiedot testilaitteiston

musta & Decker KD960 KC Makita HR 2470 Bosch PBH 3000-2 FRE
panos 
750 Watt 780 Watt 750 Watt
kierrosten lukumäärä 900 U / min-1 1100 U / min-1 3000 U / min-1
Iskua / min-1
0-4200 0-4500 0-4000
Yhden iskuvoima
2.2 2,7 J 2,8 J
paino
3,2 kg 2,6 kg 3,3 kg
max. Ø betoni
20 mm 24 mm 26 mm
max. Ø Stahl
13 mm 13 mm 13 mm
max. Ø puu
30 mm 32 mm 30 mm
max. Ø poranterä
- - 68 mm
vaihe numero
1 1 2
hinta (Valmistaja) 120 €
€ 175
€ 249,99
Hinta (online) 102,95 € 140,79 € 183,95 €

Klikkaa tästä tietoja tuotteen Amazon.de

Poravasara ostaa suositus

Valinta on vaikeaa: poraus ja talttakone voi, mutta kaikki kolme tuotetta esitetty, kriittinen yksityiskohdat ovat:

Yhteenvetona, on vihreä Schwabenin poraustomilla bosch roundest sekoitus attribuutteja: Suhteellisen pienikokoinen, tiettyjä mukavuuksia ja laaja varustepaketti on PBH 3000-2 FRE menee johtoon.

Koska hinta / laatu voittaja sijaan kuitenkin suositeltavaa, että kilpailija Makita: Laite, jossa ehdottomasti puoliammattimaisiin Patenttivaatimuksen, voimakas moottori ja kiinteän käsitelty SDS-istukka.

Pohja vertailun testi on musta & Decker, pääasiassa heikon aseman ja suuri paino suhteessa palveluun. Red vasara kuitenkin halvin hinta puhuu verrattuna.

Poravasara Markkinakatsaus

Tietenkin kolme esitellään porat ovat vain pieni valikoima. Markkinoiden yleiskatsaus poravasaroille löytyvät täältä: 

ostaa poravasara klo Westfalia