Postilaatikko Postilaatikko ja Hausbriefkasten

Postilaatikko Postilaatikko ja Hausbriefkasten

He odottavat tärkeä viesti. Classic postitse. Mutta sinä päivänä, jona viesti pitäisi saapua, et ole kotona. Mitä pitäisi postinkantaja nyt tehdä toimituksen? Hän heittää heidät luontevasti postilaatikkoon. Sinulla ei ole, koska olet rakentanut tai siirretty? Sitten antaa yksityiskohtaisia ​​tietoja siitä, mitä on postilaatikko ja mitä muunnelmia voit liittää kotiisi. 

Yleensä postilaatikko on kontti postituksia. Joko lähettää ne lähetettäviä tai se hyväksytään. Postilaatikot josta lähetetään, julkisen Postilaatikot tai postilaatikoita kun postilaatikot olettaa postitse yksityisen Postilaatikot tai kodin postilaatikoita ovat. 

Sisältö: postilaatikko, postikortit ja postilaatikko

  • postilaatikko
  • Hausbriefkasten ja yksityiset postilaatikkoon
  • Postilaatikko sanomalehti haltija
  • Vastaajaan tai postilaatikkojen?
  • USA postilaatikko
  • Solar Postilaatikko
  • Postilaatikon nimilappu
  • deadline postilaatikko

// Sivu: heimwerker.de/_heimwerker_relaunch_2012/arbeiten_im_haus/sonstige, Muoto: 300x250 ContentAD_Zusatz_mitte
SmartAdServer (37381/651157 "17861, '');

Postilaatikko Postilaatikko ja Hausbriefkasten

postilaatikko

Postilaatikko Postilaatikko ja Hausbriefkasten

Julkisen postilaatikko on myös postilaatikko tai yksinkertaisesti nimeltään postilaatikkoon ja kuten nimestä voi päätellä, avoinna yleisölle. Tällaisten postilaatikoita on 108000 kappaletta Saksassa nykyisin. Kautta monopoli Deutsche Post, postilaatikko Saksassa on keltainen. Ennen toista maailmansotaa he olivat siniset tai punainen. Muissa maissa, muut värit kuin Saksassa löydetty. Siten postilaatikoita ovat esim. Englannissa ja Italiassa pidetään punasävyisinä. 

Ero postilokerot sarakkeisiin postilaatikoita ja seinärasioihin. Pylväs postilaatikko on tyhjentää postilaatikon sisällä kirjeen kokoelma laukku, joka vaihdetaan säännöllisesti. Seinä postilaatikko puolestaan ​​tyhjennetään kautta pohjaläpässä kaksi kiskoa kirjeen liitteenä keräämistä pussiin ja läppä avataan, jolloin kirjaimet putoavat keruuta pussiin ja voidaan ottaa pois.

Hausbriefkasten ja yksityiset postilaatikkoon

Vieressä postilaatikkoon lähellä jokaisen kotitalouden on oma postilaatikko, jota kutsutaan myös kotiin postilaatikkoon. Nämä laatikot mahdollistavat toimituksen toimituksen henkilö, vaikka vastaanottaja ei ole talossa. Lisäksi toimitus voidaan kerrostaa suojattu postilaatikko. 

Sinun täytyy tuoda postilaatikkoon eri tavoilla: Voit joko antaa hänen taloon julkisivun tai oven tai ulkoisesti asennettu julkisivun tai siirtää telineeseen voidaan myös kiinni omaisuutta linjan paaluun.

Postilaatikko sanomalehti haltija

Postilaatikoita on saatavana versiot tai lähtö lisäksi ns sanomalehti telojen ja sanomalehti osastosta, jotka paperit voidaan työntää niin, että ne eivät vahingoitu raon. Vähimmäismitoista raon on määritelty Saksassa tavalla: Rako on oltava vähintään 30 mm korkea ja 230 mm leveä. 

Voit valita monia erilaisia ​​postilaatikoita: Valitse esimerkki postilaatikko ruostumatonta terästä, valurautaa postilaatikkoon jugendtyylinen tai haluat postilaatikkoyhtiö muovia? Voisit myös valita postilaatikko teräslevystä samoin. Ja jos haluat olla mitään seinää postilaatikon, niin miksi ei osta postilaatikon kaappiin.

Vastaajaan tai postilaatikkojen?

Postilaatikko Postilaatikko ja Hausbriefkasten

Kannattaa harkita tarkkaan, haluatko asentaa postiluukusta postilaatikon tai pikemminkin, riippuen siitä, miten haluat saada postia.

Sähköpostisilmukka korttipaikka on yleensä huomaamaton kuin postilaatikko. sähköpostin lovi on edullinen erityisen kapea sisäänkäynnit, koska hän yleensä suoraan sijoitettu oven tai läheltä piti. Et halua viestisi on perustuvia vastaväitteitä, voit takana korttipaikkaan myös liittää kerätä kori. 

Jos olet ihmisten keskuudessa, jotka matkustavat usein pitkään, sähköpostin rako voi olla erittäin hyödyllinen, koska se on lähes rajaton tallennuskapasiteetti. Vaikka post sitten pinottu käytävällä, mutta sinun on myös pyydä ketään tyhjentämään postilaatikon säännöllisesti. 

Jos olet huolissasi postitse sähköpostin paikka on turvallinen vaihtoehto, koska et voi rikkoa sitä auki toisin postilaatikkoon. Raon läpi itse, kukaan ei voi käyttää. Saat myös erittäin huomaamaton näin sähköpostin eikä enää tarvitse juosta postilaatikkoon. 

Mutta muista myös, että vakaa ja kylmäsiltoja voivat johtua postiluukusta, jos se ei ole suljettu. Tämä voi vuotaa häiriöääniä ulkopuolelta, mutta sisältä, ja talvella voi tunkeutua taloon postiluukusta kylmä. 

USA postilaatikko

Jos pidät siitä amerikkalainen, joka voi olla myös Yhdysvalloissa Postilaatikko tai klassisia amerikkalaisia ​​Yhdysvalloissa nimeltään postilaatikko asetettu. ne ovat tunnettuja niiden punainen lippu puolella, joka ponnahtaa postinjakaja jälkeen post toimitus. Oikea alkuperäiset myös seisoo puutolpan omaisuutta linjan. Useimmat Yhdysvaltain Postilaatikoita on valmistettu alumiinista tai teräslevystä ja sen vuoksi erittäin kestävä sään. Toistaiseksi yksi toteaa te kerrottuna maaseudulla.

Solar Postilaatikko

Haluat postiluukusta tai talon numero on silti helposti nähdä pimeässä, mutta eivät halua ylimääräistä perustaa tai asentaa lampun se? Sitten postilaatikko on aurinko oikea ratkaisu ja antaa sisäänkäynti tai sisäänkäynnin houkutteleva kosketus. 

Koska postilaatikko on aurinko varustettu aurinkokennolla, aurinkopaneeli latautuu akku päivällä ja käynnistyy iltahämärässä, aurinko valaistus valoanturin automaattisesti ja aamunkoitteessa uudelleen.

Postilaatikon nimilappu

Postilaatikon nimi rintanappi on erillinen engravable levyt postilaatikko, ja se on yleensä valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai muovista. Jotkut laatikot jopa tarjota ylimääräisiä lähtö nimilappuja. Toiset ovat läpinäkyviä lisäys ikkunassa. Jos kumpikaan ei pidä, voit pysyä tyyppikilvessä. 

On myös mahdollisuus yhdistää postilaatikon nimilappu ja aurinkoenergiaa. Kuten edellä on kuvattu, niin sinulla on postilaatikko tyyppikilvessä - sijaan talon numero - on suoraan kiinni ja palaa kun on pimeää. 

deadline postilaatikko

Erikoisuutena on määräaika postilaatikko. Tällainen postilaatikko tavataan useimmiten rakennuksia kuten tuomioistuinten tai yliopistojen, niin sellaisissa rakennuksissa, joissa ajoissa on erittäin tärkeää. Määräaikaan postilaatikon esilajittelu tapahtuu: On kulunut vain toimitukset, jotka myös perille ajoissa. Kaikki muut ei löytänyt tiensä sopiva toimistoon.