Pozzolaaninen rakennusaine, joilla on erityisiä ominaisuuksia

Potsolaanisementissä nykyajan rakennusten

Jo muinaiset kansat osoitti rakentamalla monia suuria rakennuksia arkkitehtoninen ja rakennusmateriaalien tekninen tietämys huomattavasti. Eifel, roomalaiset löytyi materiaalia vulkaanista kiveä, The Trass. Lähtöaine tähän on tufa, kivi vulkaanista tuhkaa, joka on jähmettynyt vuosituhansien. Tuffi jauhettiin hienoksi käytetään laastin optimointiin.

Synopsis:
Sovelluksia trass tuotteita ovat moninaiset. Ne ovat kuitenkin erityisen sopivia vaikeisiin käyttökohteisiin kuten kunnostus tai kunnostustoimia. Tärkeä sovellus on siirtymässä luonnonkiveä. Trasshaltige laasti on ominaista hidas jatkuva yli kuukauden kovetusprosessi.

Potsolaanisementti Special

Pozzolaaninen rakennusaine, joilla on erityisiä ominaisuuksia

Trass on suuri osuus vapaan piidioksidin, erilaisia ​​mineraaleja, sekä kemiallisesti ja fysikaalisesti sitoutunut vesi. sekoitettu sammutettua kalkkia tai sementtiä, trass tarjoaa sideainetta, jolla on erinomaiset laasti ominaisuudet. Trass on tiheä molekyylirakenne ja siksi on huomattavan vastuksen ympäristövaikutuksille. Kireys reaktion tuloksena trass kalkin molekyyliyhdiste on myös toinen vaikutus: Tällä Kapillarporenraum on kavennettu siten, että veden kulkeutumisen on erittäin rajoitettua. Kuljetukseen tahraavat aineiden siten pitkälti estetty. Kuitenkin, vesihöyryn diffuusio ei aiheudu häiriöitä. Toinen erityispiirre trass on sen suuri kyky kalkiksi sitovia, muunnetaan vesiliukoinen kalkkia veteen liukenematonta yhdistettä. Vapautunut esimerkiksi sementin kalsiumhydroksidia on sitoutunut suuressa määrin ja näin ollen enää saavuttaa kipsi tai kiven pintaan. Tällä tavalla muodostumisen kukintojen on suurelta osin ehkäistävissä. Vaikutus, joka on erityisen toivottava käsittelyn arvokkaiden luonnonkiveä tai tiiliä.

Ominaisuudet trasshaltige Materiaalit

Trasshaltige laasti on ominaista hidas jatkuva yli kuukauden kuivatuksen prosessi, joka suosii, muun muassa vähentää esiintyvien rasitusten, kuten vielä tuoretta emästä. Korkea vedenpidätyskyky auttaa Trassmörtel lisää joustavuutta samalla kun varmistetaan alemman kosteuden erottamista. Tämä johtaa suureen pinnan laatu ja optimaalisen sidos potsolaaninen tuotteen ja substraatin.

putsolaanisista sovellukset

Alueella trasshaltiger sideaineita ja laasti on jatkuvasti laajentunut vuosien mittaan ja optimoitu. Sovelluksia trass tuotteet ovat erilaisia, mutta erityisesti ne sopivat ongelmallisia sovelluksiin. Joten trasshaltige laastin ja kipsin kunnostamiseen sekä historiallisten rakennusten käytetään esimerkiksi. Special rakennettu pohjan tuffi ja kalkin tuotteet täyttävät vanha muuraus, mutta voidaan kuitenkin käsitellä nykyaikaiset työvälineet tehokkaasti. Tärkeä sovellus on myös siirtymässä luonnonkiveä. Special, koordinoitu luonnonkivi -kranaatinheitinjärjestelmällä tarjota tätä paras mahdollinen suoja tahroja ja kukkaan puhkeaminen. Trass laastin edellyttää hyvää vakautta ja siten mahdollistaa nopean työtä. Sisäinen kitka tuorelaasti on, että trass reduziert.Es johtaa parempaan tiivistyminen ja homogeeninen rakenne laasti.