Product Review: LUPUSEC - XT1 alarmsystem og Smart Home

LUPUSEC - XT1 Starter Pack

Takket være stadigt bedre og hurtigere teknologi alarmsystemer er støt billigere og mere omfattende, såsom lupus Electronics med startpakke Lupusec - bevise XT1. Det grundlæggende udstyr til omkring 660 € MSRP og 490 € i e-handel omfatter kontrolcenteret, et vindue kontakt og bevægelse samt tastaturet, med mange områder, der allerede overvåges sikkert. Men alene som alarmen Lupusec ønsker - XT1 omfatter ikke: Talrige udvidelser er ikke kun stuer kan overvåges, men også skifte stikkontakter, temperaturstyring og styre opvarmningen, hvilket svarer til en smart hjem kontrol.

I vores test, men vi begrænser os til det tilbehør i startsæt og dens funktion som et alarmsystem. Allerede her teknologien tilbyder så mange funktioner og muligheder, som teknologien entusiaster bør få nogle søvnløse nætter. Hvad fornemmer de mange muligheder, og hvorvidt den entusiasme fortsætter i brug, vil vores test fortælle.

Indhold: LUPUSEC - XT1 Starter Pack

 • Specifikationer
 • Emballering og levering
 • Første indtryk kan være afgørende
 • Fastsættelse faren detektorer
 • Montering efter en omfattende brugermanual
 • Den praktiske prøve i vores test værksted
 • Konklusion for LUPUSEC - XT1 Starter Pack

Specifikationer

Produktinformation:

 • Dimensioner: 175 x 150 x 40 mm
 • Vægt: 0,51 kg
 • Maksimale antal sensorer: 20
 • Maksimal Funksteckdosen: 8
 • Maksimum PIR netværkskameraer: 6
 • Maksimalt antal analoge / digitale kameraer: 4
 • Tamper beskyttelse: Ja
 • Batteri kontrol af sensorerne: Ja
 • UPnP Support: Ja
 • Intern hukommelse: Ja
 • E-mail-levering: Ja [begrænset (N. D. R.)]
 • Alarmering muligheder: e-mail, SMS, Kontakt-ID via TCP / IP
 • Radiofrekvens: 868.6625 MHz og 2,4 MHz
 • Radio power: højst 10 mW
 • Transmissionsrækkevidde: 30 - 100 meter
 • Montering valgmulighed: bordplade eller væg montering
 • Forsyningsspænding: 12 V DC og nødsituation 1100 mAh Ni-MH
 • Omgivelsestemperatur: -10 - 45 ° C
 • Adgang til og kontrol: via pc (webbrowser), MacOS (webbrowser), iPhone (mobil visning), Android (LUPUSEC App)

Emballering og levering

Tyk skum for at beskytte indholdetTyk skum for at beskytte indholdetMeningsfuld grundlæggende udstyrMeningsfuld grundlæggende udstyr

Den ved første øjekast helt håndterbare indhold leveres i et relativt stort felt, der vises i et attraktivt design og indeholder også nogle vigtige oplysninger. Men vurderingen af ​​pakken er sekundær i denne sag, fordi elementerne bestemt ikke holdes på det og køber bør tjekke med en sådan investering, ikke kun på oplysninger på emballagen: For dette er sikker på forhånd intensiv forskning og optimalt en Tale til kundeservice behov.

Ved åbning bunden af ​​store emballager er synlig, som kan findes i en absolut pålidelig beskyttelse af komponenter: En tyk skum, som kan findes i to lag, der omslutter hver enkelt del, og selv om levering med posten ordre ville blive behandlet kvindeorganisationers, bør den indre funktioner absolut intet sker. En lille ulempe er - skummet lugter meget ubehageligt med klæbemiddel. De enkelte produkter og få dem, men fik intet er relativt lugtfri.

Leveres komplet med en grundlæggende konfiguration af alarmsystemet, som er sammensat af følgende produkter:

 • Lupusec - XT1 center med strømforsyning, 1,5 m netværkskabel og fastgørelsesmateriale til vægmontering
 • Lupusec - XT tastatur med batteri
 • 2 Lupusec - Vindue / dør kontakter med batterier og fastgørelsesmateriale til påskruning eller limning
 • Lupus - PIR bevægelsesdetektor med batteri og monteringsbeslag

Alt sammen giver en første prøve og også backup af et objekt - som en starter fastsætte en rimelig standardudstyr, som kan udvides til enhver tid.

Første indtryk kan være afgørende

tilslutninger på bagsidentilslutninger på bagsiden

Som titlen antyder, kan det første indtryk være afgørende. I elektroniske produkter, men snarere anvendeligheden og selvfølgelig den funktion i forgrunden. Men det skal bemærkes, at alle dele visuelt formidle et solidt indtryk, og også den centrale enhed - som muligvis synlig rejst eller placeres i stuen - kan placeres optisk god og anstændig. Den separate tastatur selv tillader, at centret ikke behøver at være nødvendigvis opnåelige interval: Da det ikke kræver direkte drift, kan de installeres i nærheden af ​​en netværksforbindelse eller andet sted.

Fordi systemet fungerer via radio, den centrale enhed kræver kun nogle få forbindelser, som er begrænset til strømforsyningen og en netværksforbindelse. Hertil kommer, som ligger på bagsiden af ​​en Anlern knap og kan aktiveres af det interne batteri, en skjult afbryder. Dette forsyner den centrale behandlingsenhed i omkring otte timer med strøm og forhindrer dermed manipulation ved at afbryde strømforsyningen.

Centralenheden kan sættes op på fire gummifødder, men alternativt hænge på væggen ved hjælp af en monteringsskinne. Metoden med en skinne kan især godt lide, fordi det kan være permanent fastgjort og huser hovedkvarteret. Mange enheder har brug for to velplacerede skruer og opkædning til vægmontering og fjernelse ofte efterlader grimme mærker på væggen. Dette skader væggen er udelukket.

Fastsættelse faren detektorer

ensartet Openensartet Openoverdækket fastsættelseoverdækket fastsættelse

Hvad er særligt slående og efterlader et positivt indtryk, er evnen til at knytte alle udvidelser med skruer eller klæbepuder. Især med nye vinduer, ville det være en skam at ødelægge dem med skruehuller. Risikoen for, at sikkerhedsforanstaltninger kunne blive manipuleret af denne vedhæftede fil, der takket Sabotagekontakt ikke: Hvis et element i hans torv, en integreret afbryder udløser en alarm.

Dem, der stadig foretrækkes den massive fastgørelse kan alle elementer ved at åbne enheden skruedæksler. Ensartet har alle udvidelser under en skrue og kan være nemt at åbne det op for integration. muligt skrue forformes, men endnu ikke er åbnet, og dermed bevare en lukket sag, når den ikke er i brug. Positionerne af skruehullerne blev markeret med sort til fotoet.

Derudover tilvejebringer den PIR bevægelsesdetektor mulighed for at løse det ved hjælp af en trekantet nedre del skråt, hvorved det kan fastgøres til næsten alle overflader i den ønskede position. Ligegyldigt hvilken metode der anvendes til fastgørelse for alle komponenter - beskyttelse mod hærværk opretholdes. Selv hvis der gøres forsøg på at åbne kassen med magt i sidste ende at fjerne batteriet.

den Vindue og dør kontakter tilbyde en udvidet tilbehørssæt med hvilke højdeforskelle til vinduesrammen kan kompenseres op til 1,4 cm. Disse dokumenter på den ene side har huller til fast fiksering og også klæbeflader at forhindre beskadigelse af vinduet. Hvis ikke nok 1,4 cm eller andre fastgørelsessystemer problemer, ydelsen er dog ikke udelukket: Aktiveringen af ​​den magnetiske kontakt overføres op til omkring 2 cm, hvilket giver tilstrækkeligt spillerum i positioneringen.

Montering efter en omfattende brugermanual

For kompliceret elektronisk udstyr, brugsanvisningen for en meget speciel betydning emne, da de ikke kun informeret om grundlæggende funktioner, men permanent fungerer som en reference. XT1 en solid indtryk - den forbindelse betjeningsvejledningen Lupusec. Hun husker næsten en lille bog i A5-format, men indeholder kun det tyske sprog. Dette faktum betyder, at der er rigelig sikker her nøjes med at læse og lære. vejledningen med en klar indholdsfortegnelse og de sædvanlige sikkerhedsforanstaltninger vil blive åbnet. Så de vigtige oplysninger om installation, terminalen og første gang basen allerede begynde.

Hvis basen er tilsluttet korrekt, skal den krævede yderligere justeringer i browservinduet. Til dette er det nødvendigt, IP alarmsystem at kende hjemmenetværket. Ifølge manualen den medfølgende software til denne indikator. Men det er nok bare at blive set i indsamlingen af ​​routeren, indgangen til "alarm_panel" bør have. Den tilsvarende IP skal derefter i browserens adresselinje - indtastes og efter indtastning de standardiserede brugerdata, brugergrænsefladen af ​​Lupusec åbner XT1 - Mozilla Firefox.

Efterfølgende manualen beskriver hvert menupunkt af softwaren. Selv så alle kontroller er forklaret, ville det være rart, men en trin-for-trin installationsvejledning skal findes. For den grundlæggende installation lupus har på sin hjemmeside en video, der forklarer strukturen og tilslutning til nye sensorer. Denne installation processer er meget nemt og hurtigt at implementere.

Det giver mening derefter Modtagelse test af sensorerne: Tillader modtagelsesstyrken kan testes i løbet af deres senere brug. I vores test, alarmen var i de 20 meter væk fra huset værksted og selv i huset - med hældes betonvægge - var tilstrækkelig signalstyrke til pålidelig feedback til rådighed.

gør IP-adresse identificeregør IP-adresse identificereStart-menu af alarmsystemetStart-menu af alarmsystemetAktivering via appAktivering via appKomplet menu af appKomplet menu af app

den første installation er således op til differentierede indstillinger afsluttet til alarmen regler sensorerne. Men for en udstrakt brug af nogle vigtige ting er nødvendige, som vises kun på menuen, - på dette tidspunkt mangler de trin-for-trin instruktioner.

Det første skridt ville i vores opfattelse, at Ændring af adgang være det, der ikke er nævnt. Derefter skal den tidspunkt på dagen være indstillet korrekt, og også er en Gennemgang af aktuelle firmware vigtigt. Punkter, som ikke alle tænker og bliver peget på direkte af producenterne. Men hvis den oprindelige meddelelse fulgt, hvori det hedder, at man skal læse hele manualen, kan det ses, hvad der er muligt og vigtigt. Også bør overvejes et kig gennem menupunkterne minder om mange indstillinger og rent ud af nysgerrighed alle punkter.

Efter mange dage, kan mange af indstillingerne registreres. I en sådan grad, men det er næsten umuligt at huske alt på en gang, informationsstrømmen er bare for stor. Ved hjælp af de godt forklarende vejledning vil dog hurtigt løst alle spørgsmål.

Alt i alt kan ses hele manualen: det er meget godt forklaret og rige illustreret. Selv brugen af gratis app beskrives og etableringen af ​​den dynamisk DNS - vigtig for brugen af ​​den app og adgang via internettet - forklarer. Her ikke støtten er begrænset til vedkommendes egen software, brug af mulige tredjepart, såsom den mulige SMS levering, beskrives omfattende - at et stort plus punkt.

Endelig ligger i betjeningsvejledningen og en forklaring af eventuelle yderligere komponenter. Ved nu er det klart, at det ikke kun er en ren alarm. Med temperaturfølere, røgalarmer, radio relæ netværkskameraer og flere resultater i omfattende muligheder for overvågning og home automation.

Den praktiske prøve i vores test værksted

XT1 - Central, Tastatur og PIR bevægelsesdetektorXT1 - Central, Tastatur og PIR bevægelsesdetektor

For en første test af de enkelte komponenter, har vi skruet dem direkte til værkstedet væg og var i stand til at afgøre, at installationen er meget enkel. Til dette kun én skrue skal løsnes for alle sensorer og fronten løftes. Hvis bagpanelet monteret, kan den forreste blive hooked igen og fastgøres med en skrue - færdig! Ved at logge på til basestationen Lupusec XT1 de monterede komponenter er allerede klar til brug. Hvis vinduer Kontakt åbnet, at de højlydte sirene af basestationen, der kan udvides omfatte en ekstern sirene rapporter. Begge kan aktiveres separat til og fra.

den bevægelse dog svarede ikke straks. Her rapporteres kun hvert tredje minut bevægelser, hvilket betyder, at kun en alarm opstår, når ingen bevægelse er registreret i 3 minutter. Det forbliver aktiveret straks nok tid til at forlade detekteringsområdet.

Ifølge Lupus Electronics til batteri inkluderet dermed holde omkring tre år og rapport selvstændigt i schwächelndem tilstand. Men vores test var ikke helt så positiv, og den anden dag var der en besked på grund af en svag batteri. Alarmsystemet kan være så kun med en yderligere bekræftelse aktivere og bevægelsesføleren forbliver deaktiveret. Dog viste målinger et batteri spænding på 3,1 V og også præg af 15,8 henvist til en forholdsvis ny batteri. Senilitet blev regeret i overensstemmelse hermed, og en dag senere beskeden forsvandt uden batteriskift. Så længe fejlen ikke gentages, vi udlede en dårlig transmission af batteriets kontakter magt. fejlmeddelelsen viser dog, at meddelelser løbende evalueres for batteristatus.

Ved hjælp af tastaturetVed hjælp af tastaturet

den XT tastatur er en meget nyttigt tilbehør, som ikke kan fraviges. Uden tastatur alarmen ville blive aktiveret af app eller browservinduet og handicappede. Hertil kommer, at tastaturet har omskiftelige tastaturgenveje, der tillader foruddefinerede alarmmuligheder kan aktiveres. Installationen er ganske enkel og kræver kun et par tastetryk. Modtageområdet er enorm selv her, så alarmsystemet kan således også aktiveres udefra eller fra en tilstødende bygning. Bemærk dog, at sikkerhedskoden er sat konsekvent og bør ændres.

den XT1 - Central har evnen via sirene, App, SMS eller e-mail direkte informere om alarmer. Men dette har ikke helt matcher vores forventninger: Hvis du ønsker at "diskret" blive informeret om at udløse en alarm kan kun bruges SMS og e-mail, fordi selvom alarmerne app lister, men ikke signaleres. For SMS forbrug er behov for en online-SMS-tjeneste, som forårsager yderligere omkostninger - for mange sikkert en grund til afvisning. Den e-mail-levering er gratis og i smartphone æra, en ofte brugt måde for meddelelser. Men XT1 har kun en forholdsvis enkel mail-funktion, der ikke virker med alle mailservere,. I vores forsøg på egne servere blev anerkendt, men ikke sendt mails. Ifølge Lupus Electronics Gmail og Yahoo bør være så pålidelig brugbar mailserver.

Enhver, frygtede den betalte SMS afsendelse, således har begrænset mulighed for at tillade mobile oplysninger om akut alarm. Dette bør forbedres i alle tilfælde og for at betale for den app en ekstra alarmfunktion, bør ikke udgøre en meget stor indsats.

Konklusion for LUPUSEC - XT1 Starter Pack

LUPUSEC - XT1 Starter Pack - Testseal

Den Lupusec - XT1 Starter Set, hvad der gør hende og lignende ikke kun visuelt: Absolut pålidelig, den centrale enhed sikrer hende, der skal overvåges, og fungerer perfekt med yderligere fare detektorer. Dette kan udvides næsten ubegrænset og installere på få sekunder. Takket være browseren og app styring centralenheden nemt sætte op og bruge. Endvidere er manipulationer overvåges samt status for batteriet.

For en perfekt brug af moderne teknologi, den Lupusec har - XT1 om muligheden for at bruge basen, ikke kun som et alarmsystem: Ved hjælp af temperaturfølere, radio relæ og mange andre nyttige udvidelse kan også bygge en nem at bruge home automation og sparer at købe en ekstra smart Hjem kontrol. Allerede i brugermanualen af ​​den centrale enhed alle aktuelle udvidelser er angivet, introduceret og forklaret i dens drift. Den ene ende af muligheder er dog sikkert endnu ikke i sigte. Hvis de meget klare brugsanvisninger, betinget overholde yderligere udvidelser, ikke til dato, helst en opdateret version i PDF til rådighed.

På trods af en helt perfekt udstyret og godt arbejde Lupusec - XT1 vi nødt til at fratrække en halv stjerne. Desværre har vi ikke en alarmfunktion af app og også samarbejde med enhver mailserveren bør forbedres. Da disse er blot peger dog som kan løses ved hjælp af opdateringer og behøver ikke ekstra udstyr, behøver disse mangler ikke falde så meget vægt. Vi håber, at der hurtigt afhjulpet her - så kunne vi retfærdiggøre fem stjerner.

Køb XT1 og tilbehør på Amazon - Lupus