Product Review: multi-purpose støvsugere WD 6 P Premium Kärcher

Testprodukt multipurpose sugekop WD 6 P Karcher

I mange husstande, støvsugning er allerede mænd - på værkstedet engang sikker. Hvis det også er tilfældet med dig, så har vi de ultimative mænds legetøj på prøve: det multi-purpose støvsugere WD 6 P Premium Kärcher.

I værkstedet eller på jobbet, men en støvsuger bør ikke betragtes som legetøj. En ting er sikkert: Hvor omelet uden at bryde æg og hvor jorden skabte store mængder af støv, som ikke bør indåndes som muligt. Mange arbejder en god workshop støvsuger er derfor uundværlig. Det kan også bruges til mere støvsugning og suger det sidste beskidt vand ved rengøring puljer, er meddelelsen køb lettet før kvinden.

MP sucker WD 6 P Premium Kärcher opfylder alle disse krav og fremmer energieffektivitet og en ultra-stærk sugestyrke. Vi vil se på sagen i følgende test på jorden.

Indhold: multi-purpose støvsugere WD 6 P Premium Kärcher

 • Specifikationer WD 6 P Premium Kärcher
 • Emballage og (interessante) Tilbehør
 • Det første indtryk synes elegant og vækker nysgerrighed
 • Manual med potentiale
 • Den praktiske prøve med Oha virkning
 • Hvad WD 6 P Premium Kärcher indeholder flere værktøjer
 • Test filterrensning
 • Våde øjne med et stort pres
 • En overbevisende testresultat

Specifikationer WD 6 P Premium Kärcher

(Manufacturer)

 • Faktisk sugeeffekt - 260 watt Air
 • Strømforbrug - 1300 W
 • Støj - 71 dB (A)
 • Container størrelse - 30 liter
 • Container materiale - rustfrit stål
 • Afledningstråde - 6 m
 • Nominelle bredde Tilbehør - 35 mm
 • Spænding - 220/240 volt
 • Vægt uden tilbehør - 9,1 kg
 • Vandabsorption med håndtag - 20 L
 • Vandabsorption med Gulvdyse - 18 L
 • Mål (L x B x H) - 418 mm x 382 mm x 694 mm

Emballage og (interessante) Tilbehør

WD 6 P Premium leveres i en normal karton og indholdet indeholdt løst uden store dikkedarer eller pakket i en pose. Da pakken er senere ikke længere nødvendig her, mindre er mere, og der er ikke noget galt. Ikke desto mindre er sandsynligvis et stålrør skyldtes denne transport (eller allerede er i produktion) lidt beskadiget (set på dækslet).

Tilbehør WD 6 P Premium KärcherTilbehør WD 6 P Premium Kärcher

Som tilbehør leveres:

 • Sugeslangen 35 mm / 2,2 m
 • tynd sugeslange 1 m
 • buet håndtag
 • 2 sugeslanger 0,5 m
 • Omskiftelig våd og tør værktøj
 • sprække
 • skræddersys gummiadaptor
 • tilbehørsholdere
 • et ikke-vævet filterpose
 • fem hjul til ben

Alt sammen gør en tilstrækkelig tilbehørspakke og især nysgerrige af ekstra tynd slange. Når dette sug stadig tillader tilstrækkelig det bør give håndbåret værktøjer til mere bevægelsesfrihed under brug.

Strukturen af ​​sugekop er begrænset til tilstopning af rullerne og vedhæfte tilbehøret holder. Det tager mindre end fem minutter og WD 6 P Karcher er klar til brug. Det meste af tiden dette kræves anbringelse af alt tilbehør. De mange indehavere har nok plads til dette, og over tid vil helt sikkert udvikle sit eget system, fordi ikke alle bruger hver tilbehør på sugekoppen.

Det første indtryk synes elegant og vækker nysgerrighed

MP sucker WD 6 P Premium Kärcher ser allerede stilfulde og forbindelserne og indstillingerne give dig lyst til at tilføje funktionalitet. Påkrævet er mulighed for at tænde for støvsugeren ved hjælp af kontakter eller master-slave-funktion med en integreret sokkel og værktøjet anvendes. Ingen standard, dog er den mulighed, at at regulere strøm til både strøm på funktioner gnidningsløst. Selvfølgelig er dette kun giver mening, når så meget sugeevne er tilgængelig, ville det være nok, hvis behov for mindre og dermed lydstyrken reduceres - som vi vil naturligvis forsøge.

Blæsefunktion med automatisk lukningBlæsefunktion med automatisk lukning,sugestyrkesugestyrke

Behandlingen af ​​de enkelte komponenter samlet påvirker meget høj kvalitet og brugen af ​​fem valser lignende. For multi-purpose støvsuger skal altid have en god stand og blive vejledt godt også ujævne overflader. Interessant nok en yderligere Port til en blæser funktion. Dette er faktisk primært en sugekop, men hvis der er mulighed vil være sikker på at finde situationer, hvor der anvendes denne mulighed - det være sig som en løvblæser Havegrill eller på inflationen af ​​gæsteseng.

Udløbsåbning for hurtig tømningUdløbsåbning for hurtig tømning

Også påfaldende er det Dræn hul i rustfrit stål sag. Mens andre våd vakuum til tømning skal demonteres besværlig, her åbne en cap intervaller. Dette sikrer den næste rengøring puljen nedbrydning. For dette, skal støvsugeren kun slukkes og hætten med en lille revolution (ingen tråd) åbnes - en Featur, der giver mening og kan lide.

De multi-purpose støvsugere Karcher allerede overbevist ved første indtryk med de grundlæggende faciliteter, godt håndværk og interessante funktioner, som en "normal" Suckers gå. Som specielle funktioner kan nævnes væskeudledningsåbningen af ​​ventilatoren forbindelse og justerbar blæsning og sugning. Andre funktioner, såsom integreret filter rengøring, vil vi teste mere nøjagtigt den praktiske del. I den teoretiske del af testen WD 6 P kan allerede overbevise Premium og gør dig nysgerrig efter mere. især reklame "De avancerede multi-purpose støvsugere WD 6 P Premium imponerer med sin ultra høj ydelse ved et strømforbrug på kun 1.300 watt." (Citat Karcher) har endnu at bevise.

Manual med potentiale

Før et elektrisk apparat er tændt, selvfølgelig, manualen skal altid læses. Så også i testen.

Vejledningen dækker de vigtigste funktioner.Vejledningen dækker de vigtigste funktioner.

Manualen ser ved første øjekast ganske omfattende, men det er på grund af den flersprogede version, den tyske del omfatter kun seks sider. være i indersiden af ​​forsiden fold-ud billeder, som det allerede er tilfældet i mange manualer og hvad har båret frugt: Så kan læse og nemt synkronisere med klare billeder af indholdet. Samlet set den vejledning, med mange sorte prikker deponerede indhold og tal for billedet beskrivelse, ved første øjekast ser ganske forvirrende. Hurtig at få, men så rigtigt og kan henvise dig alt hvad du behøver. Så at den manuelle er ikke et særligt eksempel på perfektion, men er til rådighed, og efter at have læst det, var der ingen yderligere spørgsmål til operationen. Således at det tjener formålet og er senere næppe behov.

Den praktiske prøve med Oha virkning

Manualen bliver læst - MP sucker WD 6 P Premium Karcher er konstrueret korrekt, og første gang kan nu tændes.

Støvpose sæler perfektStøvpose sæler perfekt

Ifølge de givne specifikationer, nu omkring 70 dB nå vores ører, hvad der er normalt og ikke særlig synes stille for en sugekop. Men hvis den håndholdte til sugeslangen, kommer den "OHA effekt": Da pænt sætte kraft bag det, og så Karcher rejser, men fra en lille smule af hverdagens rodskud. På tilsvarende strømforbrug og støj det giver betydeligt mere sug. Selv på de laveste niveau ydeevne mange opgaver synes at være vokset, og Kärcher er ikke længere til at blive hørt ved siden af ​​et værktøj i brug. Det kan således siges, at Støj i forhold til sugning mislykkes meget lav.

Før vi teste sugeeffekt for forskellige værktøjer, til en Også på et andet anvendes. Selvom WD 6 P Premium kommer takket være et filter kassette uden taske, men denne test er en af ​​dem, der forlader ingen grund til at klage: Den plastiske ring af posen er let at fastgøre snaps mærkbart og passer perfekt. Hvor perfekt han sidder, eksperimentet viser ham at løse. Ved løft støvposen kan man tydeligt se, hvordan filteret fleece helt perfekt beliggende omkring stikkontakten og sæler. Da ingen krumme skal gå ved siden af ​​det, vi testede med en intensiv rengøring af værksted - ikke helt uden spor:

Bortset fra det faktum, at selv lange-mistede møtrikker og bolte under skabene blev suget ud, nu nogle fælles de delvist lagt fliser nødt til at undvære påfyldning. Den Karcher suger alt, der ikke er boltet eller limet et eller andet sted - et imponerende resultat.

Styringen af ​​støvposen påvirker ikke vores mening: Tasken har tilpasset sig godt til beholderen, der ikke begrænser være ganske stor kapacitet. Bortset fra lette spor af støv ved indløbet af beholderen er fuldstændig ren. Støvposen har således taget alt snavs.

Bag tilpasser sig beholderformBag tilpasser sig beholderformMinimal støv passage i beholderenMinimal støv passage i beholderen

Hvad WD 6 P Premium Kärcher indeholder flere værktøjer

flere forskellige værktøjer på WD 6 P forenet Premium at teste først, suge- og se til den anden, kan den brugte diameter forbindelse anvendes som egnede til denne test. Som tidligere, og allerede mistanke, sugekop absolut opfyldt vores forventninger. Den tyndere rør viste sig at være meget praktisk og bør tilhøre hver sugekop som standard udstyr som. Værktøjerne kan være meget lettere at håndtere og slangen er ikke irriterende.

De følgende værktøjer blev testet:

Sugning med stor sugeslange
Sugning med lille sugeslange
Sugning med adapter

Akku rundsav Bosch grøn meget godt god ikke behov for
Router Bort meget godt meget godt ikke behov for
Bosch akku stiksav grøn passer ikke moderat ikke behov for
båndsav Westfalia meget godt meget godt ikke behov for
Rundsav Bosch blå meget godt god ikke behov for
Mini rundsav sort + Decker passer ikke passer ikke god
Orbital Sander Bosch grøn passer ikke passer ikke meget godt

alle de testede et overblik værktøjerAlle testede et overblik værktøjer

Testen viste, at den tyndere rør i mange tilfælde er absolut tilstrækkelig og giver god til meget gode resultater. Cirkulære og rundsave distribuere deres chips meget langt, for hvilken sugeslangen og sugestyrken kan aldrig være stor nok. Derfor er det altid tilrådeligt at bruge en stor slange. Det trådløse stiksav skæres, når de forsøger at chip udvinding generelt dårlige, og det er tvivlsomt, at andre sugekop ville få et bedre resultat her. Imponerende er ekstraktion med anvendelse af routeren: Selv den lille rør med minimal sugeevne er her tilstrækkeligt.

Lige så interessant er det, at de fleste enheder kan forbindes uden adapter direkte af store og / eller små rør. Dette viser, at havnen diameter var velvalgt og tilsyneladende udviklet sig som en standardstørrelse. Her værktøj fabrikanter velkommen til at deltage, fordi selv redskaber af en producent adskiller åbenbart i niveauet af suge-forbindelse.

Vi er meget tilfredse med testresultatet af støvsugeren og dens sugeeffekt.

Rens overfladen på båndsavRens overfladen på båndsavIngen chip under routerenIngen chip under routerenRundsave altid efterlade chipsRundsave altid efterlade chips

Test filterrensning

Filteret rengøringssystem - brugen af ​​støvsugeren uden en støvpose - er en stor opfindelse. Der ikke er behov for at investere i dyre støvpose og filtrene kan renses uden at åbne støvsugeren

Filter kassette med fnug og snavsFilter kassette med fnug og snavs

Designet men denne mulighed er primært på grund af slibestøv. Ved ekstraktion af chips i træbearbejdning stiklinger kommer ikke ind i filterpatronen og også for normal rengøring arbejde i værkstedet, som også fnug og lignende suges, bør anvendes støvsugerposen. Langfibrede materialer kan være naturligvis ikke fjerne filteret rengøringssystem fra kassetten, som vores test viste.

Det store problem med filterpatronen er slibestøv. Dette er enkelt og er ikke blot i støvbeholderen fra, men når en høj procentdel i filteret. Det første billede af filterpatronen viser meget tydeligt efter en omhyggelig tilbagetrækning. Kassetten blev anvendt urenset igen og renseoperationen udføres ifølge specifikationerne. Resultatet var forbløffende: den slibestøv blev næsten fuldstændigt fjernet fra filterpatronen. På større afstande, men anbefales det generelt at filterpatronen svære at rengøre. Trykluft viste sig at være en meget praktisk, men det er også muligt at vaske filterpatronen.

Filterkassetten med slibestøvFilterkassetten med slibestøvEfter brug af filterrensningEfter brug af filterrensning

Våde øjne med et stort pres

For at teste sug af væsker, lancerede vi en lille forsøgsopstilling og måtte gennemføre, men nogle problemer. At en våd eller MP sucker kan suge væsker er helt sikkert ude af spørgsmålet, og næppe har brug for en test. Afgørende er imidlertid, hvor hurtigt og med hvilken kraft han kan mestre denne opgave.

Test sugestyrke under vådTest sugestyrke under våd

Til det, vi ønskede at måle den tid det tager WD 6 P Premium Kärcher forpligtet til at tegne 10 liter vand fra en spand vand - selv med to personer, og efter flere forsøg ikke nogen nem opgave. Sugeslangen blev ikke til at holde lige over bunden af ​​spanden for at tømme den så meget som muligt i en enkelt arbejdsgang. Med tænding af støvsugeren af ​​dette frembragte en stærk sugning, således at røret i bunden af ​​spanden fast suges. En derfor ikke helt virkelige resultat varierer mellem 3 og 5 sekunder. Mere specifikt er det næppe nødvendigt, og resultatet klart taler for sig selv: Selv med væsker er renere Karcher ustoppelig.

når tom så Kärcher var, men den første lille svaghed, hvis man kan kalde dette punkt som svaghed. Vedlagte fem hjul på rodskud altid giver god stand og en god rullende ydeevne på ujævne overflader. Eventuelt bør imidlertid arrangementet være lidt varieret: Hvis sugning vippes frem for at lade alt vandet løber fra udløbsåbningen, forsiden danner en enkelt rulle vendepunkt, hvilket gør processen lidt uhåndterlig. synes dog sandsynligt, at arrangementet er blevet bevidst valgt så videre. Danner to forreste ruller lettere vippepunkt, kan støvsugeren vippe også lettere, når der trækkes i slangen. Følgelig arrangementet repræsenterer sandsynligvis et kompromis, ikke en svaghed.

En overbevisende testresultat

Testseal MP sugekop WD 6 P Premium Karcher

Første klasse gjort enorme sugeeffekt, udsøgte bekvemmeligheder, god tilbehørspakke og ingen festzustellenden mangler: I en sådan test-enhed, kan vi kun fem Star Award og udtrykke vores absolutte købsanbefaling.

WD 6 P Premium Kärcher kommer op med en kvalitet, der gør det muligt for nogen defekter. På et meget behageligt niveau og en justerbar sugestyrke, der kan fungere mere roligt sugekop, han overbeviser med en særdeles god suge kraft stopper ikke ved vandet. Filterrensesystemet systemet vist sig, når der arbejdes med slibestøv at være yderst effektiv og kan derfor anvendes med og uden støvpose.

Med en vejledende udsalgspris på omkring 240 € (online starter ved omkring 180 €), det er inden for det normale budget og har over sammenlignelige modeller i denne prisklasse meget gode faciliteter og en god pris-ydelses-forhold siden. Den Karcher finder således sin plads i de kommercielle og private sektor.

Selv om mange af de "Kärcher" en højtryksrenser - Kärcher kan ikke kun gøre et stort pres, men også enormt vakuum i sutte råvarer.

Køb Kärcher MP sucker online